- 1 Kasım 2023
- 138
- 124
- 23
- 30
Geçmiş olsun kaç haftalıktı düştüğündeDüşük yaptığım gebeliğimde en belirgin belirtim oydu sanırım bir bardak su içsem hemen gidiyordum ama şimdiki gebeliğimde bu durum yok yerine mide bulantısı var emin ol o çok daha zor
Ben iş yerinde gebelik testi yapmıştım telefonla arayıp söyledim eşimeKızlarr eşlerinize hamilelik haberini nasıl verdinizzz süprizle falan veren var mı
İlk defa bu gece sürekli kalktım 6+4deyim iki saatte bir kalkınca insan uykusunu alamıyorKızlar 7+3 olduk bugünngeceleri özellikle sık idrara çıkan var mı? Son aylarda normal değil mi bu durum ben gece 4 defa kalkıyorum su içmiyorum bir de gece yatarken hiç uykunu alamıyorum valla
Valla benim de geçen hafta da başladı hala devam ediyor su bile içmiyorum ki kalkmamak için bana mısın demiyor nerden geliyor bu su diye merak etmiyor değilim artıkİlk defa bu gece sürekli kalktım 6+4deyim iki saatte bir kalkınca insan uykusunu alamıyor
Bana bütün yakın arkadaşlarım da erkek diyorbenim hepsinde başka cıkıyor emın olamadım. ama gruptaVeziir kız hissediyorum. seni de erkek hissediyorum ama kendımde bırsey hissedemedım.
Ay ne güzel öldüm kurmaktan mide bulantısından maşşallah sizeGeçmiş olsun kaç haftalıktı düştüğündeHer gebelik kendine özgüymüş herkes öyle diyor benim de tek belirtim idrar ve göğüs hassasiyeti onun dışında şimdilik rahatım Allaha şükür
Bulantı için bir ilaç kullanıyorum deli gibi uyku yaptı başımo kaldıramaz oldum ev darma duman çocukta var 9 ay napcam bilmiyorumİlk defa bu gece sürekli kalktım 6+4deyim iki saatte bir kalkınca insan uykusunu alamıyor
Genelde 6-7. Haftada duymuşlar canım, duyulmayanlar geç döllenme vs olanlar olabilir. Bence duyucaz salı günüİnşallah güzel haberler alırız7. haftada duyulmama ihtimali varmış sanırım ama bir yandan da beklemek çok zor geliyor
Tamam paylaşırım mutlakaBenim sat 4 Mayıs 32 günde bir adet oluyorum o yüzden sizden biraz geride olabilirim duyarsanız inşallah sonucu paylaşır mısınız
Haydi gözün aydın canım darısı başımaMerhaba canım sat zamanımız haftamız aynıymış ben dün gidip keseyi gördüm çok şükür ama çok minikti diye yolk kesesini göremedim
Döngü uzunluğunu girdin mi birine? Onu yazdığında genelde doğru çıkıyoKızlar ya birşey sorudan benim sata göre üç farklı yerde hesapladım hepsi farklı gösteriyor hangisi doğru sat 21 mayıs
1-2 gün neyse de hiç bu kadar fark olacağını düşünmemiştim nerdeyse 1 hafta varİkinci ve üçüncü zaten regl takibi yaptığım uygulamalar döngü tarihi kayıtlı onlarda üçüncü olanda internetten bile denemek için yapayım dedim ilk adımlar sitesinden yaptım döngü uzunluğu da girdim
Çok saçma gerçekten anlamadım1-2 gün neyse de hiç bu kadar fark olacağını düşünmemiştim nerdeyse 1 hafta var
İlginç gerçekten ben de pc uygulamasından baktım kendiminkine benim sat 19 mayıs ve 4+6 gösteriyor senin nasıl 5+4 göstermişKızlar ya birşey sorudan benim sata göre üç farklı yerde hesapladım hepsi farklı gösteriyor hangisi doğru sat 21 mayıs
Benimde suyla aram yok ama zorla içmeye çalışıyorum. Sende içmeye çalışValla benim de geçen hafta da başladı hala devam ediyor su bile içmiyorum ki kalkmamak için bana mısın demiyor nerden geliyor bu su diye merak etmiyor değilim artık
Bana da prilam verdi ama daha kullanmadımBulantı için bir ilaç kullanıyorum deli gibi uyku yaptı başımo kaldıramaz oldum ev darma duman çocukta var 9 ay napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?