Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iki yenidoğan tulum(50 cm) iki tanede yenidoğan hastane çıkış seti aldım,geri kalanı hep 0/3 ay ve 3 ay aldım.
3/6 6 6/9 daha hiç almadım elimde patlamasın diye doguncada alırım kıtlıkta değiliz ya,kargolar iki güne kapıda zaten diye kendimi avutuyorum

Ben de çarşamba günü sorucam doktorun da aynı şeyi söylerse. Bizde genetik olarak kilolu doğan da yok ikizlerde de çok kilolu doğan tanıdıgım da yok bılemedım valla. Bir sıkıntı olmaması yeterli şuan benım için

Genetik testi yaptıysanız, şeker de cikmadiysa evham yapmayın derim. Ben yaptım sonra çok pişman oldum. 'Bu aralar ansızın kilo alır büyür sonra bir süre almaya da bilir' demişti doktorum. Doktor evham yapmıyor biz anneler yapıyoruz valla . Bir arkadaşım şey derdi, 'rahim kanallarim o kadar verimli ki ne yesem bebeğime yarıyor maşallah '. 4.5-5 kg doğmuştu bebeği .Şu an 3 yaşında çocuğu. Bence sıkıntı yapmayın. Sonra haftasıyla uyumlu olunca da niye 2 hafta önde iken böyle oldu diye evham yapacağız belli ki

O kadar haklısınız ki hem zaten önde olması genelde şekerden korkutur onun dışında çok da önemli değil dedi bana doktorum siz içinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…