Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

helva süper bir seçim olmuş ilk için. ben kızımda soğan aseriyirdum. elma gibi ısırıp yiyordum

helva süper bir seçim olmuş ilk için. ben kızımda soğan aseriyirdum. elma gibi ısırıp yiyordum
Arkadaşlar siz yine mantıklı şeyler aşermişsiniz ben ilk kızıma hamileyken kıtlıktan çıkmış gibi yumurta aşerdim bildiğin yumurta yani. Bi de günde 4 tane limonu tuzlayıp yiyordum posasıyla falan. Ayva var ya 1 tam limon sıkıp tuzlayıp ayva yiyordum. Şimdi kızım ek gıda döneminden beridir ne zaman evde limon kessem alır eline limon yer. Tanıyor çünkü Hiç yüzünü de ekşitmez baya yer yani

Tatlım taze soğanı değil. kuru soğanı ısırıp yiyordum

Benimde önde gidiyor. Doktor sorun görmedi iyi besleniyor demişti. Fazlası sıkıntı olur. 2 haftadan fazlaysa bakıyoruz demişti.

Reactions: dhn
Kızlar ilk aylar için kaçar alt-üst takım, tulum vb aldınız? Kaç cm’den başladınız ben hep en küçük 56cm aldım ama bugün bi arkadaş 50 cm’ye de ihtiyacım olacağını söyledi emin olamadım siz kaçar tane 50 kaçar tane 56 aldınız? Şimdiden 62 cm almak mantıklı mı mantıksız mı kafamda deli sorular Bu arada eşim de ben de çok iri değiliz ikimiz de ortalama diyebilirim çok iri bir çocuk olmaz diye düşünüyorum

Ben de hala bu olayı kafamda oturtmuş değilim. Kayınvalidem büyük al diyip duruyor, diğer torununa hep büyük almışlar Bunlar bilmeden başta küçük almışlar da çok az giymiş. Yenidoğan takımlarındaki kadar küçük beden de almamız lazım sonuçta, hastanede giydiler evde ne yapacağız???

Kızlarrrr benim oğlanın acaba sarı olma ihtimali var mı kızım aynı ben sarı renkli göz değil. Bebekken gözleri saçları renklidir döndü. Eşim kumral açık ela gözleri. Kayınvalidem ve görümcelerimin gözleri deniz mavisi çok güzel. Erkek çocuğunu kumral esmer severim kızı sarışın. Şimdi tersi olursa diyorum. Ama bu fikir hoşuma çok gitmeye başladı ya

Valla ben bi kaç takım yeni doğan alıcam. Gerisi ful 3_6. 0_3 alcam. Çabuk büyüyorlar 3 ay sonra zaten yaz bebesi olcaklar. Büyükte bebek taşıyor ama küçükte sıkıntı.

Valla ben bi kaç takım yeni doğan alıcam. Gerisi ful 3_6. 0_3 alcam. Çabuk büyüyorlar 3 ay sonra zaten yaz bebesi olcaklar. Büyükte bebek taşıyor ama küçükte sıkıntı.
Ay bir de tulumların hepsini patikli yapıyorlar inadına. Patiksiz olsa büyükse kıvırırsın küçükse çorap geçirirsin üzerine. Kervan yolda dizilecek biraz bizim

Ay bir de tulumların hepsini patikli yapıyorlar inadına. Patiksiz olsa büyükse kıvırırsın küçükse çorap geçirirsin üzerine. Kervan yolda dizilecek biraz bizim
Valla benim kız yaz bebesiydi. Atletle büyüdü. Alınan herşey kalmıştı. Ama çok sık değişiyordu. Bunda ne olsa karımıza bence kış bebesi. Bende özellikle ebebekte ikili olan patikli 4 set aldım. Kakaları çok dışarı sızıyor. Baya lazım olcak gibime geliyor.

Valla ben şimdilik kafamda 10 set düşündüm. Atlet-tulum ya da atlet - alt üst takım şeklinde. Bunlardan 3 tanesi yenidoğan kalanı 0-3 alıcam. Sonra yolda bakıcam neye ihtiyacımız var diye zaten çat diye geliyor kargolar en kötü yolda alırım.3-6 da almayı düşünmüyorum bir bakayım nasıl ilerlicek bebiş. Çünkü eşimle ben de iri değiliz ama eşim bebekken iriymiş ondan şimdilik böyle az az gidicem

Benim de öyle sürekli makarna poğaça peynir ekmek yiyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…