Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa olmuyo ama böyle benı umutlandırıp böyle atlaman üzdü şekerin fena değil bence. Diyete uyarsan zamanla daha iyi oluyor. Aslıdna şekeri en iyi dengeleyen ne biliyor musun: açlık. Atıştırmayı azaltmak ya da öğün aralarını açmak tabi ağza çekirdek dahi atmadan. Hamileyken tabi zor ama olabildiği kadar.
 
canım ben de uzun zamandır mayi kullanıyorum ama oradaki iyot da sentetikmiş. İçime kurt düştü biraz bi dahakine sanırım doğal deniz tuzu alırım veya kaya tuzu
 
Ay bizim o sorun var zaten soyadımiz arslan r var mı yok mu
Benimde bekarlık soyadım arslan her seferinde R var diyorum şimdi oğluşumda
Mert Arslan oda uğraşacak aynı sorunla

Katılıyorum aralıklı oruç bence çok iyi 2 öğün
Ama gebelikte aniden acıkma da oluyor. 2 Öğün arasında mutlaka ceviz süt fln yiyorum.
 
canım ben de uzun zamandır mayi kullanıyorum ama oradaki iyot da sentetikmiş. İçime kurt düştü biraz bi dahakine sanırım doğal deniz tuzu alırım veya kaya tuzu
Ayy ben de bu tuzu kullanıyordum ve sizden öğrendim sentetik olduğunu… değiştireyim bari
 
kuzu çok fena bir sorun bu. eşimi hakkariden samsuna yolladılar tekrar askerlik için. teslim olmaya gitmiş aslan yazıyor diye git duzelttir gel dediler.
 
benim açlık sürem uzadıkça şekerim yükseliyor

sadece burcum değil seker metabolizmam da oğlak
 
Kızlar oğluşumu bebekliğinden itibaren İngilizceye maruz bırakmak istiyorum. Instagramda bu eğitimi veren bir sayfa( cocugumaingilizceogretiyorum) takip ediyorum ama 10k dedi 0-2 yaş için, biraz pahalı geldi açıkçası. Sizin bu konuda takip ettiğiniz bir sayfa, kanal ya da önereceğiniz bir kitap var mı? Ya da daha önce tecrübe eden?
 
önce kendi dilini öğrensin. Bu durum kafa karışıklığına ve iki dili de anlayamayacak sebep oluyor. Siz bilirsiniz tabi ki.
 
önce kendi dilini öğrensin. Bu durum kafa karışıklığına ve iki dili de anlayamayacak sebep oluyor. Siz bilirsiniz tabi ki.
Zaten en büyük dezavantajı anadilini de geç konuşması. Sürekli İngilizce konuşacak kadar İngilizcem kalmadı ama kitapları, oyunları, şarkıları, ninnileri, bazı rutinlerimizi İngilizce vermek istiyorum. Şimdiden bu şarkıyı dinletiyorum her gün, gözlerim doluyor her dinlediğimde. Hamileyken dinlediğimiz şeylerle sakinleşirler doğduklarında diye bir şeylere denk gelmiştim, deneyeceğim

 
Ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Uzun boylu bir oglun olacak dedi . Bana yukarıdan bakacağı günleri görürüm inşallah. D vitaminr başla dedi kış geldi. Aylık 1.5 kilo almaya çalış fazla kilo alma dedi. Şükür güzel geçti. 26 cm boyu 22 haftaya yeni girdik. Eşim uzun ama ben kadınlara göre ortalamanın üstünde uzunum.( Bana benziyor galiba) İsim hala belirsiz bende de. Benim beğendigimi eşim beğenmiyor.hayirlisi ile dünyaya gelsin. Ona layık anne baba olalım. Büyütürken Allah bize sabır versin. Benim hissettiklerimi hissediyormus yani benim onu ne kadar sevdiğimi babasını ne kadar sevdiğimi biliyor. Genlerine işliyor çok güzel, cok havalı.
 
Ben düzenli olarak Kayahan ninni dinliyorum. Okula gidermiş deyince bir hüzün kaplıyor içimi nasıl ayrılcam ben yavrumdan diye hüzünleniyorum. Annesi babası onu çok seviyor. Kabul olan en güzel duam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…