- 6 Mayıs 2024
- 667
- 525
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyim ya 20.haftada 7 kilo almışım.. 1 ayda 3 kg bir anda nasıl aldım bilmiyorum.. çok kötüyüm daha şeker yuklemesine de var ama bende de çıkar büyük ihtimal..Hem diyetisyenim hemde doktorum günde 6 öğun az az sık sık yemeyi önerdi gerçekten ben faydasını gördüm dediğiniz gibi aç kalan biriydim bazen yemek yemeye vaktim olmazdı sonraası hüsran oldu benim için şekerım böyle böyle çıktı öncesi şekeri düşüp çıkan biri değildim karbonhidratı şekeri kesip günde 6 öğun yapıyorum 18 gündür diyetteyim arada kaçamak yapsam da aşırı yükselmedi öncesi 180 190 bile gördüm bu benım için çok yüksek bır değerdi yanı gittiğim 3 uzman hekimde dediğinizi önermedi aksini söyledi benim için de çok faydası oldu hamileyken kilo vermek imkansız derdim buna rağmen 2 kilo da vermişim yanı 7 kilo almıştım bunu 5 e düşürdüm
eski nesil diyetisyenler bunu savunuyor az az sık sık yemeyi. Şimdi fonksiyonel sağlık tam tersini öneriyor. Burda önemli olan senin bireysel değerlendirmelerin tabii ki. Ayrıca hamilelikte durum çok farklı oluyorHem diyetisyenim hemde doktorum günde 6 öğun az az sık sık yemeyi önerdi gerçekten ben faydasını gördüm dediğiniz gibi aç kalan biriydim bazen yemek yemeye vaktim olmazdı sonraası hüsran oldu benim için şekerım böyle böyle çıktı öncesi şekeri düşüp çıkan biri değildim karbonhidratı şekeri kesip günde 6 öğun yapıyorum 18 gündür diyetteyim arada kaçamak yapsam da aşırı yükselmedi öncesi 180 190 bile gördüm bu benım için çok yüksek bır değerdi yanı gittiğim 3 uzman hekimde dediğinizi önermedi aksini söyledi benim için de çok faydası oldu hamileyken kilo vermek imkansız derdim buna rağmen 2 kilo da vermişim yanı 7 kilo almıştım bunu 5 e düşürdüm
eski nesil diyetisyenler bunu savunuyor az az ve sık sık yemeyi. Şimdi fonksiyonel sağlık tam tersini öneriyor. Burda önemli olan senin bireysel değerlendirmelerin tabii ki. Ayrıca hamilelikte durum çok farklı oluyor sana o şekilde iyi gelmesine en azından bir yol tutturmana sevindim.Hem diyetisyenim hemde doktorum günde 6 öğun az az sık sık yemeyi önerdi gerçekten ben faydasını gördüm dediğiniz gibi aç kalan biriydim bazen yemek yemeye vaktim olmazdı sonraası hüsran oldu benim için şekerım böyle böyle çıktı öncesi şekeri düşüp çıkan biri değildim karbonhidratı şekeri kesip günde 6 öğun yapıyorum 18 gündür diyetteyim arada kaçamak yapsam da aşırı yükselmedi öncesi 180 190 bile gördüm bu benım için çok yüksek bır değerdi yanı gittiğim 3 uzman hekimde dediğinizi önermedi aksini söyledi benim için de çok faydası oldu hamileyken kilo vermek imkansız derdim buna rağmen 2 kilo da vermişim yanı 7 kilo almıştım bunu 5 e düşürdüm
hamilelikte farklı canım. benim mesela sabah açlık sekeri 85lerde filan saat 6 gibi sonra naparsam yapayım yükselmeye başlıyor. salatalık zeytin her neyse birsey atmam gerekiyor. ama normalde aralıklı oruç yapan biriyim. Ve şekerim gayet de düşük hamilelik metabolizması çok farklı beni zorlayan da bu sekeri çıkarmayan besinler cikariyor deneye yanila bugüne kadar elimde salatalık ve yumurta kaldı bu gün unutmadım çektimeski nesil diyetisyenler bunu savunuyor az az sık sık yemeyi. Şimdi fonksiyonel sağlık tam tersini öneriyor. Burda önemli olan senin bireysel değerlendirmelerin tabii ki. Ayrıca hamilelikte durum çok farklı oluyor
eski nesil diyetisyenler bunu savunuyor az az ve sık sık yemeyi. Şimdi fonksiyonel sağlık tam tersini öneriyor. Burda önemli olan senin bireysel değerlendirmelerin tabii ki. Ayrıca hamilelikte durum çok farklı oluyor sana o şekilde iyi gelmesine en azından bir yol tutturmana sevindim.
Selam. 925 tabi ki. Doğum yapan arkadaşlarımın önerisi bu. Bende bunu aldımSelam kızlar gümüş kapak için 999 mu olmalı 925 mi bir de önerdiğiniz marka vs var mı
Erzurum mu Kars mı sizinBnm bu ay sonu
Çok kolay olur inşallahBnm bu ay sonu
Ben de normal hayatımda aralıklı oruçla ilerleyen ve çok faydasını gören biriyim özellikle gece açlığı ama tahlillerde şekerim düşük çıkıyordu doktor bebek tolere edemeyebilir kan şekeri düşüklügnü dedi ben de sabah öğle ve akşam yemeği şeklinde 3 öğün gidiyorum çok acıkırsam ara öğün yapıyorum kilom sabit kaldı 1 aydır yani kişisel değerler düzgünse ben de sizin gibi düşünüyorum çok sık yemek sürekli insülin salgilatiyoreski nesil diyetisyenler bunu savunuyor az az sık sık yemeyi. Şimdi fonksiyonel sağlık tam tersini öneriyor. Burda önemli olan senin bireysel değerlendirmelerin tabii ki. Ayrıca hamilelikte durum çok farklı oluyor
eski nesil diyetisyenler bunu savunuyor az az ve sık sık yemeyi. Şimdi fonksiyonel sağlık tam tersini öneriyor. Burda önemli olan senin bireysel değerlendirmelerin tabii ki. Ayrıca hamilelikte durum çok farklı oluyor sana o şekilde iyi gelmesine en azından bir yol tutturmana sevindim.
Erzurumda düşünüyorum yetişebilirsem ben bayburttan gelicem orya doğumdan sonra istanbula gidicez evimizeErzurum mu Kars mı sizin
afiyet olsun çok besleyici görünüyorGünaydın kızlar lights oglak_kadini bu da benim eşimle kahvaltım tatlı patates avokado peynir zeytin nar havuç taze biber çok az muz ve bal
Sizinki deafiyet olsun çok besleyici görünüyor
Aynen canım hamilelikte iflahımız şaşıyor :)) tabak harika görünüyor eline sağlık ben de salatalık alayım bak şimdihamilelikte farklı canım. benim mesela sabah açlık sekeri 85lerde filan saat 6 gibi sonra naparsam yapayım yükselmeye başlıyor. salatalık zeytin her neyse birsey atmam gerekiyor. ama normalde aralıklı oruç yapan biriyim. Ve şekerim gayet de düşük hamilelik metabolizması çok farklı beni zorlayan da bu sekeri çıkarmayan besinler cikariyor deneye yanila bugüne kadar elimde salatalık ve yumurta kaldı bu gün unutmadım çektim
Aynen benim de şeker düşük çıkıyor doktor bu iyi bir şey dedi. Ama çok düşürmüyorum tabi hamileyken. Yiyorum bir şeyler yemezsem dayanmıyorum zaten enerjim kalmıyor.Ben de normal hayatımda aralıklı oruçla ilerleyen ve çok faydasını gören biriyim özellikle gece açlığı ama tahlillerde şekerim düşük çıkıyordu doktor bebek tolere edemeyebilir kan şekeri düşüklügnü dedi ben de sabah öğle ve akşam yemeği şeklinde 3 öğün gidiyorum çok acıkırsam ara öğün yapıyorum kilom sabit kaldı 1 aydır yani kişisel değerler düzgünse ben de sizin gibi düşünüyorum çok sık yemek sürekli insülin salgilatiyor
Offf çok güzel bravo sanatatlı patates ve avalado baylıırııımmmmmGünaydın kızlar lights oglak_kadini bu da benim eşimle kahvaltım tatlı patates avokado peynir zeytin nar havuç taze biber çok az muz ve bal
Hareket ediyo musunuz sık sık yürüyüş ödeme çok iyi geliyor yapma imkanınız var mıYa canım bayağı sıkıldı bu gün, kilom gün geçtikçe artmaya devam ediyor düzensiz artıyor bir sıkıntı mı var acaba ya az önce tartıldım 77 kilo çıktı ödemim var bol su içiyorum ama ödem de gitmiyor napıcam bilmiyorum. Diyetisyen ile mi görüşmeliyim yoksa önce bi kadın doktoruna mı gitmeliyim onu da bilmiyorum
cengelkoy kıtır kıtırAynen canım hamilelikte iflahımız şaşıyor :)) tabak harika görünüyor eline sağlık ben de salatalık alayım bak şimdi
Ayyy nasıl imrendim yaaaAynen benim de şeker düşük çıkıyor doktor bu iyi bir şey dedi. Ama çok düşürmüyorum tabi hamileyken. Yiyorum bir şeyler yemezsem dayanmıyorum zaten enerjim kalmıyor.