- 29 Temmuz 2022
- 776
- 699
Olmaz. Tam tersi tutunmayı desteklerVermicekti gerek yok dedi ama ben istedim progestan fitil kullanmaya başladım gece işte bi etkisi olmaz dimi olumsuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz. Tam tersi tutunmayı desteklerVermicekti gerek yok dedi ama ben istedim progestan fitil kullanmaya başladım gece işte bi etkisi olmaz dimi olumsuz
4+5 seninO zaman kuruma çizgisi de değildir. Test bozuk değilse var gibi canım
Senin çok mu arttı kaçıncı haftadasın
Birde çok karmaşık şeyler yiyesim geliyor ekşi tuzlu acı tatlıBen Tazmanya canavarı gibi hissediyorum
Bence var.Kızlar sizce gebelik var mı? Bat a 2 gün var bir de artı med nasıl bir test ayrıca bu da erken gebelik değil normal gebelik testi sadece bunu bulabildim
Hormonal değişikliklerden sanırım ama iştahım artmasın ya azalsınEvet Cook oluyor bende
4+3 senin
6 benim de4+5 olacaktı
Hayırlı olsun , keseniz göründü mü?6 benim de
Hormonal değişikliklerden sanırım ama iştahım artmasın ya azalsın
Teşekkür ederim. Henüz gitmedim doktora haftaya gidicem inşallah. Merakla bekliyorum ben deHayırlı olsun , keseniz göründü mü?
Benim midem sık sıktan ziyade açken daha iyi :) iki öğünlü beslenme yapıyordum normalde . şimdi böyle hep şiş gibi rahatsız oluyorum yedikten sonraHamileyiz sonuçta yiyelim boşver ya hem hamilelikte güzel beslenmek lazım az yiyince mide bulaninca vs bişey yenilmiyo o zamanda bebekte gelişim yavaş oluyo kaliteli güzel kalorisi düşük olacak şekilde sık sık azat azar beslenmek en iyisi bence
Meraklı bir süreç :) tam olarak insan ne sevinebiliyor ne zaman geçiyor kalp atışından sonra da cinsiyeti merak ederizTeşekkür ederim. Henüz gitmedim doktora haftaya gidicem inşallah. Merakla bekliyorum ben de
Hayırlı olsun bebişiniz :)Kızlar selam ben az önce doktordan geldim. 6+6 haftalık ama ultrasonda 6+2 çıktık. Kalp atışlarımız vajinal muayeneye gerek kalmadan duyuldu. Darısı sizlerin başına, sağlıkla gelsinler
Çok teşekkür ederim çok heyecanlıHayırlı olsun bebişiniz :)
Dime en heyecanlı kısım kalp atışı ☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamandaÇok teşekkür ederim çok heyecanlı
Maşallah çok güzel görünmüş ya peki sat neydi sizinKızlar selam ben az önce doktordan geldim. 6+6 haftalık ama ultrasonda 6+2 çıktık. Kalp atışlarımız vajinal muayeneye gerek kalmadan duyuldu. Darısı sizlerin başına, sağlıkla gelsinler
Bugün adet gününüz se yarın yada ertesi gün adet olmazsaniz test yaparsınız kendinizi en iyi siz bilirsiniz benim kızımda genel tahlil yapmıştım adet birgün öncesi negatif Ken 3 gün sonrası test çok silik pozitif vermişti doktor bile sasirmisti geç döllenme imiş.ama siz 2 gün bekleyin tabiArkadaşlar merhaba bat 19 ya da 20 Haziran geçen hafta 12sinde dahiliyedeydim kan bakarken beta da bakıldı negatifti. Üç gündür falan çok şiddetli ağrı giriyor adet oluyorum gibi tuvalete koşuyorum bir şey yok ama.dört gün önce de nokta kadar leke geldi peçeteye ama bir kere tekrarlamadı sonra hiç. Hamilelik olsa geçen hafta belli olmaz mıydı kan testinde ? Veya hamilelik olabilir mi böyle ağrı olunca
Cevap verirseniz çok mutlu olurum test yapmaya korkuyorum artık negatiften bıktım
Çok teşekkür ederim İnşallah olurBugün adet gününüz se yarın yada ertesi gün adet olmazsaniz test yaparsınız kendinizi en iyi siz bilirsiniz benim kızımda genel tahlil yapmıştım adet birgün öncesi negatif Ken 3 gün sonrası test çok silik pozitif vermişti doktor bile sasirmisti geç döllenme imiş.ama siz 2 gün bekleyin tabi