- 2 Aralık 2015
- 31.887
- 106.088
- 598
Nasıl oldun Cano, bu meret geldi mi hemen gitmiyor da, yiyebiliyor musun?Sağol canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun Cano, bu meret geldi mi hemen gitmiyor da, yiyebiliyor musun?Sağol canım![]()
Oruçluyum. Tad koku sıfır. Baş eklem ağrısı hak getireNasıl oldun Canı, bu meret geldi mi hemen gitmiyor da, yiyebiliyor musun?
Ha şöyleeeeBizi de 2 say, kızım kuş kadar yiyor
Kendimizi şımartalım bugün diye eşime de yağ çekerim
1 tabak ta alt komşuya gönderirim.
Aynen misafir çağırınca koşturmaca, stres oluyor zaten, bir de üstüne çekim, gerek yok rahat rahat en iyisi![]()
Regl kofisiLen Bi akşam sayfa geri sayfalara geldi sandım, gündüz gözüyle ne kahvesi bu![]()
Ben de aynı şekilde olmuştum. Hatta corona mı oldum acaba diye düşündüm. Artı özellikle akşamları, gece üşüme de yapıyor. Nevoş ta aynı olmuştu. Tam da Ramazana denk geldi seninkiOruçluyum. Tad koku sıfır. Baş eklem ağrısı hak getiredomuz gribi mi nedir hiç böyle olmamıştım
İnşallah canım. Çok teşekkür ederimBen de aynı şekilde olmuştum. Hatta corona mı oldum acaba diye düşündüm. Artı özellikle akşamları, gece üşüme de yapıyor. Nevoş ta aynı olmuştu. Tam da Ramazana denk geldi seninkiİnşallah biran önce iyileşirsin
![]()
Biraz dur diyemedin mi, daha dün 1 bugün 2Regl kofisi![]()
Sen katılıyor musun bu ayBiraz dur diyemedin mi, daha dün 1 bugün 2Hastayken yap bari tariflerini, zaten yaparsın da
![]()
Tarif almış bulundum. Yapmayıp da dilinize düşmek var,Sen katılıyor musun bu ayyeni telefonun hatrı var sonuçta
![]()
Geçmiş olsun Zano'mOruçluyum. Tad koku sıfır. Baş eklem ağrısı hak getiredomuz gribi mi nedir hiç böyle olmamıştım
İyiyim Sedoş sen nasılsınMerhaba nasılsın ?
malzeme aldın mı ?
Hazırlıklı mısın?
Merak ettim.
![]()
O konulara daha girmedim bile nazomHangi tabak, hangi örtü, nasıl sunum, Google görseller....![]()
Influenza olabilir canocumİnşallah canım. Çok teşekkür ederimBu ara ortalık hastalıkla kaynıyor. Biran önce yaz gelsin
![]()
Hadi bekliyoruz dört gözleTarif almış bulundum. Yapmayıp da dilinize düşmek var,o yüzden inşallah sorun çıkmadan yaparım
![]()
Sağol Zenna’mGeçmiş olsun Zano'm![]()
Neye bakacaksınİyiyim Sedoş sen nasılsındaha hiçbir şey yapmadım (sarma dışında)almadım da bekliyorum, belki başkaları yapar da bakarım diye
![]()
Sen de sağol Zano'mSağol Zenna’m![]()
Sofralarda neler yapmışlar , ne koymuşlar, hangi mamalar yapılmış ,ne kadar iddialiNeye bakacaksın![]()
Daha çok beklersin öyleyseSofralarda neler yapmışlar , ne koymuşlar, hangi mamalar yapılmış ,ne kadar iddiali![]()
Deynep’im bana bu sene 3. sene olacak oruç yasak. İlk gün tuttum içim buruk olmasın diye, arada yine tutmaya niyetliyim.Biraz dur diyemedin mi, daha dün 1 bugün 2Hastayken yap bari tariflerini, zaten yaparsın da
![]()