- 24 Eylül 2018
- 99.032
- 296.022
- 698
Her işimiz mükemmel olmalı,ayni bizim gibiÇay demlemek sanattır Deynep’im, gerekirse saatlerce beklerim.
Japonların çay seremonisi (chado) oluyor da, Yasmin’in neden olmasın.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her işimiz mükemmel olmalı,ayni bizim gibiÇay demlemek sanattır Deynep’im, gerekirse saatlerce beklerim.
Japonların çay seremonisi (chado) oluyor da, Yasmin’in neden olmasın.![]()
Yaaaap, eline mi yapışır.Tabii ki değerli değil de kendimize o kadar çeşit, o kadar büyük porsiyonlar yapmıyoruz sonuçta
Örnek dün tarhana çorbası, musakka, pilav, salata vardı. Ama yarışma için yeter mi gelen tariflerde içli köfteleri sarmalar,mezeler dolmalar, börekler de yapıyorlar yanına![]()
Tabi ki cancağzım, en iyisine layığız.Her işimiz mükemmel olmalı,ayni bizim gibi![]()
Atardım da cancağzım, canın çeker şimdi.Kahve olsa da içsek ,az kaldı neyse ki![]()
Her zaman cancağızımTabi ki cancağzım, en iyisine layığız.![]()
Yok yok çekmez cancağızım, at senAtardım da cancağzım, canın çeker şimdi.![]()
Bugünkü fazla gözlü oldu ya, gözleri dötüme.Yok yok çekmez cancağızım, at sen![]()
2 kat yapmak lazım bu ritueli cancağızım
Sağ olasın cancağzım, başka bir ritüel bulmamız lazım aslında.2 kat yapmak lazım bu ritueli cancağızımellerine sağlık
![]()
Sen de sağol cancağızımSağ olasın cancağzım, başka bir ritüel bulmamız lazım aslında.![]()
Ne kadar da haklı bir serzenişBir tarafımız öyle diyor, bu kadar uğraşıya sadece bize mi olacak diyor, bir tarafımız da boş er misafir yokken çek, çekim işi sunum işi zor olur diyor, kafamızın içi bile birbiriyle ters![]()
Merhaba nasılsın ?Ne kadar da haklı bir serzenişherkesin kafasının içinde bu konuşmanın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
![]()
Bizi de 2 say, kızım kuş kadar yiyorYaaaap, eline mi yapışır.
3 gün yemek düşünmezsin işte, negzel.
Bir de şöyle düşün, bu Yaseminler 2 kişi ve kadın hususi kocişine o mamaları yapacak.
Davet vereceğim zaman ben vakit ayırıp çekimle uğraşamam, emeğime yazık değil mi?![]()
Bizi de 2 say, kızım kuş kadar yiyorYaaaap, eline mi yapışır.
3 gün yemek düşünmezsin işte, negzel.
Bir de şöyle düşün, bu Yaseminler 2 kişi ve kadın hususi kocişine o mamaları yapacak.
Davet vereceğim zaman ben vakit ayırıp çekimle uğraşamam, emeğime yazık değil mi?![]()
Hangi tabak, hangi örtü, nasıl sunum, Google görseller....Ne kadar da haklı bir serzenişherkesin kafasının içinde bu konuşmanın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
![]()
Len Bi akşam sayfa geri sayfalara geldi sandım, gündüz gözüyle ne kahvesi bu
Sağol canımGeçmiş olsun canooo![]()