• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

Bende önce kahve içerim nazom🤣
Aynı şey. Çay da kahvede yemekle veya hemen sonra içilmesi iyi değil de yapıyoruz işte:deli:
Senin ne zaman geliyor?😌
Ben de bilmiyorum. Aynı malzemeyle bir farklı versiyonunu yaptırmaz uazayabilir🙃
İnşallah bakacağım deyno👀
Sen aldın mı tarif
Almayayım diyorum dayanamıyorum. Buranın ayrı bir elektriği var🤣🤣🤣
Yeni telefonla çekecekti,almıştır bence :KK16:
Yeni telefon ama eski telefon daha güzel çekiyordu😏
Çay zaten öyle demlenir, başka türlü de mi demleniyor? :KK53:
Ben öyle sevemedim tadını. 🤦 Çaydanlığa çay koyup sıcak suyu üstüne nazik nazik döküyorum🫖

Herkesin mi aynı bilmiyorum ergen kız çocuğu ile uğraşmak ne kadar zormuş. Oğlumun değerini bilememişim. Hiç laf dinlemiyorlar. Akşam acile götürdük boğazı için yutkununca acıyor diye. Ne ilaç içiyor, ne doğru dürüst üstünü giyiyor, ders desen iteleye iteleye.Yap dediğini yapmıyor, yapma dediğini yapacam diyor, imdaaaaat... Ergen kullanma kılavuzu lazım annelere :skandal:

Aynı şey. Çay da kahvede yemekle veya hemen sonra içilmesi iyi değil de yapıyoruz işte:deli:

Ben de bilmiyorum. Aynı malzemeyle bir farklı versiyonunu yaptırmaz uazayabilir🙃

Ben öyle sevemedim tadını. 🤦 Çaydanlığa çay koyup sıcak suyu üstüne nazik nazik döküyorum🫖
Yanık çay seviyorsun yani. :süslü:
Biliyorsun ben bir de soğuk su ile demliyorum Remezan’da.:KK53:

İnanmam,çek, bir de ben göreyim:P

Yanık çay seviyorsun yani. :süslü:
Biliyorsun ben bir de soğuk su ile demliyorum Remezan’da.:KK53:
Niye yanık olsun:KK67: çayı bir köşesine koyuyorum,çaydanlığı eğik tutup önce boşluğa, sonra çay ıslanınca azar azar su koyuyorum.,bazen üstüne de çay bardağıyla su koyup,su kaynayınca o da ısınıyor, o suyla yıkayıp süzüp demliyorum. Senin soğuk suyla çay demleme işini bir daha demiştin, onu da denedim, saatlerce beklemeye gerek yok, benlik değil 🙃Bir çay için bana bu kadar uzun mesaj yazdırdın:KK67:
Dimi tam misafirlik menüler oldu kuzu🙈🤭
Bir tarafımız öyle diyor, bu kadar uğraşıya sadece bize mi olacak diyor, bir tarafımız da boş er misafir yokken çek, çekim işi sunum işi zor olur diyor, kafamızın içi bile birbiriyle ters:KK53:

Niye yanık olsun:KK67: çayı bir köşesine koyuyorum,çaydanlığı eğik tutup önce boşluğa, sonra çay ıslanınca azar azar su koyuyorum.,bazen üstüne de çay bardağıyla su koyup,su kaynayınca o da ısınıyor, o suyla yıkayıp süzüp demliyorum. Senin soğuk suyla çay demleme işini bir daha demiştin, onu da denedim, saatlerce beklemeye gerek yok, benlik değil 🙃Bir çay için bana bu kadar uzun mesaj yazdırdın:KK67:
Çay demlemek sanattır Deynep’im, gerekirse saatlerce beklerim.😌

Japonların çay seremonisi (chado) oluyor da, Yasmin’in neden olmasın.:63:

Çay demlemek sanattır Deynep’im, gerekirse saatlerce beklerim.😌

Japonların çay seremonisi (chado) oluyor da, Yasmin’in neden olmasın.:63:
Katılıyorum çay demlemek sanattır. Çayı çok severim ama seçiciyim, her çayı içemem, tadı güzel olmazsa içemem. Japonların çay serpmonisi nasılmış ki bakayım :confused:

Ev halkından değerli mi misafirler ya hu, kur sofranı enişte hayatı sorgulasın.:KK70:
Tabii ki değerli değil de kendimize o kadar çeşit, o kadar büyük porsiyonlar yapmıyoruz sonuçta:confused:
Örnek dün tarhana çorbası, musakka, pilav, salata vardı. Ama yarışma için yeter mi gelen tariflerde içli köfteleri sarmalar,mezeler dolmalar, börekler de yapıyorlar yanına:deli:

Back