- 11 Şubat 2022
- 3.414
- 7.991
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zenna’m
Başın sağ olsun EvvoşumAllah razı olsun canlar çok şükür iyi diyelim iyi olalımAcı hiç geçmesede zamanla alışılıyor insan işte babamı ve bebeğimi 1 gün arayla kaybettim vardır elbette rabimin bir bildiği verende alanda o şimdi yine hamile olduğumu öğrendim içimde kocaman bir burukluk ve korku var dinlenerek geçirmek zorundayım o yüzden artık evdeyim sizide özledim yazayım dedim
![]()
Zano'mZenna’m![]()
Uykulu ama iyiyim Zano'm, sen nasılsın?Nasılsın Zenna’m![]()
Bende aynıUykulu ama iyiyim Zano'm, sen nasılsın?![]()
Eyvah eyvahBende aynıbütün gün yattım
bi ara yemek suyunu çekmiş az daha yanıyormuş. Zor yetiştim
![]()
Neyse ki kurtarmissin Zano'mBende aynıbütün gün yattım
bi ara yemek suyunu çekmiş az daha yanıyormuş. Zor yetiştim
![]()
Allah razı olsun canım amin inşallah
Allah iyilik sağlık versin cennamİyiyim kuzum çok şükür![]()
Amin Allah razı olsun deynepcimAllah rahmet eylesin. Rabbım gönlüne inşirah ferahlığı versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini![]()
Kukrişim Amin inşallah Allah razı olsunEvvoşum ,başın sağ olsun Allah rahmet eylesin.
Allah sabr versin.
Bebeğine de sağlıklı hayırlı doğum nasip eylesin,birlikte uzun ,sağlıklı, huzurlu ömrünüz olsun.
Yasom Allah razı olsun canım benimRabbim sabır versin, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım.![]()
Allah razı olsun canımBaşın sağ olsun. Rabbim sabır versin![]()
Öyle valla NevoşEyvah eyvah![]()
![]()
Neyse ki kurtarmissin Zano'myatarak vakit geçirmek çokzel ,bende uzandım hep
![]()
Hasta olunca öyleÖyle valla Nevoşağzımın tadı yok. Boğazlar pert. Çay bile demlemedim.
Hiç bişeyin tadını alamıyorum