Ay hazırlıklar konuşulmaya başlanmış artıkBizim 2. sonucumuz da temiz geldi çok şükür kızlar. Oğluşum sağlıklıymış, fetal DNA testi yanlışmış yani
Ben de 0-3 ay almayı planlıyorum. Sonrasını bebeğime göre mevsime göre hallederim diye düşünüyorum. Zonguldak/Ereğliye yeni taşındık, mevsim şartlarını da çok bilmiyorum gerektikçe alacağım.
Benımde devam ama prilamı gece yatmadan iki adet içiyorum ve hiçbirşey hissetmiyorum ve ben de kılo vermiştim sebepsiz ama doktorum bebekler alacaklarını alır kendini kasma demişti zaten onların ıhtıyacı olduğunda vücut isteyecek sakın ol demişti stres yapmayın prilamın kullanım şeklini de doktorunuza tekrar danısın bence benim doktorum gece yatmadan 2 tane al sabah yada öğle bulantı hissedersen bir tane daha alabilirsin demişti ama bana gece iki tane almak yetiyorHanımlar afedersiniz her gün 2 kez belki daha fazla kusuyorum. Bulantıdan doğru düzgün yemek de yiyemiyorum. Sizin geçti mi bu durum? Ya da nasıl önlem alıyorsunuz? Çok moralim bozuluyor bebek beslenemeyecek diye. Prilam hiç etki etmedi bana. Yarın doktor randevum var ama sizden de fikir alayım dedim.
Bende beğendiğim herşey her sitede favorim de almak istediğimde muhakkak fiyat arastrmasi yaparımda karar vermek zor bide ben anne yanı beşik alacaktım odalarını sonra yaparız giyinme odama bi dolap eklesem yeter diyordum eşim dünden beri oda oda oda diye diye bugün bir sürü yer gezmiş begendiğim modeli yapacak bi kaç usta ile görüsmüs durdu durdu yapmayacagımız odadan başladıAraştırma yapmayınca açıkçası kolay olmuyor mesela biz öylesine gezerken bebek arabası bakıyorduk dünya model var fiyatı o an pahalı mı indirimde mi onu anlayamıyorsun ben şöyle yapıyorum favoriliyorum bazen ciddi bir indirim denk geliyor o zaman sipariş ediyorum
bunu kullandıktan sonra mı basladiSuan ben kullaniyorum 1 haftadir .. kuyruk sokumum sızlıyor benimde degisik sekilde
Yani odası olabilir aslında oyun odası olarak sürekli gündüzleri vakit gecirirsiniz hem de çocuklar kendi odasında yatacağı zaman yadirgamamis olurlarBende beğendiğim herşey her sitede favorim de almak istediğimde muhakkak fiyat arastrmasi yaparımda karar vermek zor bide ben anne yanı beşik alacaktım odalarını sonra yaparız giyinme odama bi dolap eklesem yeter diyordum eşim dünden beri oda oda oda diye diye bugün bir sürü yer gezmiş begendiğim modeli yapacak bi kaç usta ile görüsmüs durdu durdu yapmayacagımız odadan başladı
Ben bu habere çok sevindim. maşallah canım sağlıkla kucağına alAy hazırlıklar konuşulmaya başlanmış artıkBizim 2. sonucumuz da temiz geldi çok şükür kızlar. Oğluşum sağlıklıymış, fetal DNA testi yanlışmış yani
Ben de 0-3 ay almayı planlıyorum. Sonrasını bebeğime göre mevsime göre hallederim diye düşünüyorum. Zonguldak/Ereğliye yeni taşındık, mevsim şartlarını da çok bilmiyorum gerektikçe alacağım.
Ben doğumdan sonra diye dusunmıstım hatta bi kaç çizim yapmıstım önce alısverisi yaparız zaten anne yanı alacağız gıyınme odası var orada yer var dolabı zaten yıne oraya koyacagım ama yok odaları olsun yıne anne yanı al sen yerini bilsin çocuklar süsleyelim evde degişiklik olsun belli olsın geldikleri diye diye beni de costurdu ben şimdi listeleri yaparım doğumdan sonra da odaya yönelirim diyordum ama öyle olmadıYani odası olabilir aslında oyun odası olarak sürekli gündüzleri vakit gecirirsiniz hem de çocuklar kendi odasında yatacağı zaman yadirgamamis olurlar
Yok agri icin verdi daha iyiyim ..bunu kullandıktan sonra mı basladi
anladım geçecek inşallah daha iyi olursunYok agri icin verdi daha iyiyim ..
İnşallah canım. Çok yoruldum çünkü.Benim ikisi de kız. Kızla ya da erkekle alakalı değil durum canım her hamilelik farklı oluyor. Geçer geçer üzülme zaten şurada ne kaldı ki göz açıp kapayıncaya kadar bitecek.
Allah razı olsun çok sağolun. Bir de öyle deneyeyim. Raporum var evdeyim. İnşallah fayda sağlar.Yok hiç sanmıyorum onunla ilgili olduğunu. Yapısal bir durummuş kimi insan böyle olurmuş. Biz 3 kız kardeşiz. Annem 3 çocuğunda da şiddetli bulantı yaşamış mesela. Küçük kardeşimde doğuma kadar kusmuştu ben de hatırlıyorum o zamanlarını. Prilam günde 4’e kadar alınabiliyor aslında sabah 2 gece 2 şeklinde. O şekilde hiç denediniz mi? Ben sabahları içmiyordum çalıştığım için ve aşırı uyku hali yaptığı için. Ama böyle bir engeliniz yoksa günde 4 kullanımını deneyin bence fayda görürsünüz düzenli kullanımda. İnşallah çok yakında kendiliğinden geçer
İnşallah hemen geçer. Psikolojik olarak da etkiliyor beni artık.İşte çok kişisel belki sizin yarin geçecek bence kendinizi rahatlatma yollarına odaklanın
Bana hiç öyle dememişti..Bir arkadaş daha öyle almamı önermiş. Zaten sabah randevum var. Ona da bir danışayım. İnşallah bana da iyi gelir. Cok sağolun.Benımde devam ama prilamı gece yatmadan iki adet içiyorum ve hiçbirşey hissetmiyorum ve ben de kılo vermiştim sebepsiz ama doktorum bebekler alacaklarını alır kendini kasma demişti zaten onların ıhtıyacı olduğunda vücut isteyecek sakın ol demişti stres yapmayın prilamın kullanım şeklini de doktorunuza tekrar danısın bence benim doktorum gece yatmadan 2 tane al sabah yada öğle bulantı hissedersen bir tane daha alabilirsin demişti ama bana gece iki tane almak yetiyor
Rica ederim muhakkak danısın umarım işe yararBana hiç öyle dememişti..Bir arkadaş daha öyle almamı önermiş. Zaten sabah randevum var. Ona da bir danışayım. İnşallah bana da iyi gelir. Cok sağolun.