Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Bakalim kandırabilirsem Bu arada biz seninle aynı gidiyorduk canım sana doktorun doğumla ilgili bisey söyledi mi. Tarih verdi mi. Bana 5-10 şubat arası alabiliriz dedi daha erken gelme durumu olmazsa tabi.
cuma rapor için gidince netleşir ama sat a göre 23 şubat. ben vajinal doğum düşünüyorum aksi bi durum olmazsa, ondan şimdilik beklemedeyiz, ayy zamanı ne zaman olursa o zaman gelsinler sağlıkla gelsinler çoook bekledik valla hasret büyük biliyorsun

ya mevlüt benim de kafama yattı tek seferde toplu kurtulurum milletten valla çok sevdim bu fikri

Anladım canım inşallah sağlıkla vaktinde gelir

ya mevlüt benim de kafama yattı tek seferde toplu kurtulurum milletten valla çok sevdim bu fikri
Görmemişin çocuğu falan dicekler ama ben bebisi kucak kucak gezdirmek istemiyorum hasta olan hastayim demiyo, elini düzgün yikamayan bir ton insan var riske hiç atmak istemiyorum o yüzden hamile değilken bile planım buydu mevlutte bile bebeği ortaya çıkarmayı düşünmüyorum mesela djjdjdjdjd maksat gelip tebriklerini versinler yeterli. Ben kendim de bünyem zayıf zaten bebeği düşünemiyorum bile. Bir de tek tek sürekli ağırlamak da bana yük stres kaynağı olacak djjdjdjdj en mantıklısı bu gibi bakalım

ah canım sağlıkla kucağına al inan bugün baqlık gibi dalgalandı karnımda gözlerim dolu dolu oldu nasıl güzel his rabbim bize de nasip etti, onca çabamızın sonucunda en güzel mükafatını verdi sağlıkla gelsinler kolaylıkla bir avazda doğuralım inşallah
Aynen Benim evim Çok küçük onu da annem de yapmayı düşünüyorum Nasip olursa
yaza gelse site bahçesinde bile yapardım yani o derece kalabalık sevmiyorum , deli dana gibi koşturması da cabası , mevlüt doğumdan kaç zaman sonra düşünüyorsunuz canım? fikrim olsun da konuşayım bizimkilerle :)

valla eskiden hatılarım bebek görmeye gidince annem uzaktan sevdirirdi, en kötü eline dokunurduk ki ona bile korkardık şimdi millet şap şup yani koronadan hiç mi ders almadınız diyorum yaaaa, zaten ben ankaraya gelin geldim gelecekler hep kv tarafından eş dost benim pek yok ona da açıkça diyeceğim ben öptürmem dokundurmam diye bi video görmüştüm birinde siğil varmış bebeği öpmüş o virüs bebeğe geçmiş ve bebek engelli durumagetirmiş vs. diye Allah korusun neleri var

Bana son 3 hafta öncesine kadar herkes kendi doğum hikayesini anlatıyordu ve inanılmaz geriliyordum :) vajinal doğum yapan sakın yapma şöyle sıkıntı yaşadım böyle oldu diyordu, sezeryan yapan sakın yapma şöyle böyle sıkıntı oluyor diyordu. Ben de artık beni arayıp hafif anlatacak gibi olana ilk önce 'Ya kimse halden anlamıyor, herkes kendi hikayesini anlatip beni geriyor, yapılır mi bu hamile insana, ne bu düşüncesizlik', demeye başladım, ondan sonra millet kendi hikayesini anlatmamaya başladı, üstüne bana hak vermeye başladılar

Gül kız bi daha mı gelecez dünyaya Benim koca da ilk kızımda çok gönülsüzdü şimdi saldık çayıra. Salması konusunda da etkili olan aslında senin dediğin gibi sağlıksız gebeliklerin devam etmemesi. Evrimsel bir süreç aslında. Hani diyorlar ya anne bedeni aslında katastrofik bir yapı. Tam bir hayatta kalma mücadelesi ortamı. Bi tık vahşice bir bakış açısı ama doğru. Bebek sağlıksızca anne vücudu tutmamaya çalışıyor içerde ve olması gereken bu aslında. Evrimsel eliminasyon

Benim kayınvalidem de beni istememiş. Tabii ben bunu evlendikten ve çocuğum olduktan sonra kocamdan zor zahmet kavga dövüş öğrendim. Sebebi de psikiyatriye gittiğim için tabii ben bunu duyunca kayınvalidem azıcık bir şeylerden şikayet etsin azıcık bunalım modunu açsın hemen ay keşke siz de gitseymişsiniz ya işte faydası olurdu belki tarzı muhabbetler çıkardım hep laf soktum. Çocuk olana kadar ben de senin gibi hep alttan alma modundaydı çocuk oldu ohhhh ağzıma geleni geldiği gibi söylüYorum. Hatta geçen başka biri üstünden imalı bir biçimde beğenmeyen küçük oğluna almayı verir ama işte öyle olmuyor dimiii dedim hasetinden köşede somurtup otursunlar valla canları isterse

Kız ne pederi ne kayını Allah aşkına kayınvalide tamam da. Diğerleri gelmesinler ameliyatlıyız süt gelio gelmiyor derdi. Memeler sağılacak inek gibi hep dışarda. Mahrem diye birşey var. 40dan sonra gelsinler de. Benim kaynanam ve annem gelecek. Görümcem son ayımda tek kalmayayım kızımda var diye gelecek gerisi erkek kabul etmiyorum. Onlarda hiç teklifte dahi bulunmadı. İlkim ilk torun olmalarına rağmen peder 2 aydan sonra geldi görmeye. Bence çok ayıp

Benim eşim çok korkuyor o yüzden bastan beri hic olmadı bizde. Ben teklif ettim bir kaç kere yok diyor Doğumdan sonra da olmaz bir süre bakalım ne zaman olursa artık beklemedeyim bende
Biz eşle arsızız korkmuyoruz. Ama sanırım göbeğin belirgenleşmesiyle uzaklaştı gibi. Derin nefes alıp bulaşmayı başarabilirsem gerisi tamam birşey yapmama gerek kalmıyor.

Valla bana olumsuz bir şey anlatmaya kalkınca millet suratlarına senin canın az ondandır deyip geçtim hepsi küstü sağolsunlar çeneleri başka türlü durmuyordu. Sen becerememişsindir moduna bağlayınca kapatıyorlar şom ağızlarını

Senin tepkilerin çok yerinde favorimsin

Sağol balım sen de benim
Ben hiç kimseyi takmıyorum. Valla konuşup dursunlar hmm diyorum geçiyorum. Ablam yıllardır kaynanası gilr hizmet yapıyor azcık değeri mi var sanki. Yeni evliyim aradan geçmiş 5 ay falan. O zaman tayinciydik aynı binada oturuyorduk . Eşim işte dedim aşağı gidip kahve içim. Kaynanam sandalyeye çıkmış dolapları siliyor. Görümcem derhanede diğeri yardım ediyor annesine. Neyse oturdum. Sonra dedim sizin işiniz var ben gidim eve etrafı toplim bare bitince içeriz kahve dedim çıktım evime. Ablam kızıyor bana. Sen alışmışsın alıştırmışsın heralde kızı var yapıo bana ne gerek dedim. Benimde evim var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…