- 13 Haziran 2024
- 228
- 284
- 38
Şükürler olsun çok çok sevindim bekliyordum iyi haberiniKızlaaaaar amniyosentez önsonucumuz temiz geldiii
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun çok çok sevindim bekliyordum iyi haberiniKızlaaaaar amniyosentez önsonucumuz temiz geldiii
Oh maşallah harika bir haber bu gözünüz aydınKızlaaaaar amniyosentez önsonucumuz temiz geldiii
Şükürler olsun çok çok sevindim bekliyordum iyi haberini
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Yorumlarınız o kadar mutlu ediyor ki beni İyi ki varsınız kızlar, hepinizOh maşallah harika bir haber bu gözünüz aydın
Ay çok sevindim canım yaKızlaaaaar amniyosentez önsonucumuz temiz geldiii
bütün solunum yolları hastalıklarında en sevdiğim çözüm tuzlu suyla gargara zencefil tozu bal limon ve karabiber bal limon. Ihlamur ve hamilelere özel hipp çay tavuk suyuna çorba mercimek çorbası sıkı giyin gir yorganın altına terle sonra çık sıcak bir duş al. Sirkeyle ova ova sil kendini nazal duş mis gibi olursunselam herkese, galiba şifayı kaptım faranjit için evde ıhlamur içmekten başka önerebileceğiniz birşey var mı?
Gerçekten kaydettim şu yazdıklarını ne güzel anlattın maşallah benim eşim hasta şuanda Allah'ım inşallah bana bulaştırmaz yaş. Bari senin dediklerini ona uygulayayımbütün solunum yolları hastalıklarında en sevdiğim çözüm tuzlu suyla gargara zencefil tozu bal limon ve karabiber bal limon. Ihlamur ve hamilelere özel hipp çay tavuk suyuna çorba mercimek çorbası sıkı giyin gir yorganın altına terle sonra çık sıcak bir duş al. Sirkeyle ova ova sil kendini nazal duş mis gibi olursun
Çok teşekkür ederim canım. Bugün kadın doğuma gittim o tekrar kan vermemi istedi çok düşük dedi. İlaç başlatılabilir dedi.Yarın endokrinolojiye gideceğim bakalımNormal canım zaten düşük olmasını istiyorlar benim de 0.28
Söyle bir kadın olmadım hiç hamilelik öncesinde sonrasında,hatta ömür boyu olmasada olur bence benim östrojen sıfırın altın 1700 falan galibaayyy ben dayanamıyorum valla kocamı ikna edersem yapıyoruz hamile olsam da olmasam da duramam ben yani libidom tavan
Rica ederim canım ben bu tarifeyi evdeki hasta olan herkese uyguluyorum kızıma sadece zencefil bal limon uyguluyorum bazen çünkü karabiberle olan versiyonunu hayatta yemez şifa olsunGerçekten kaydettim şu yazdıklarını ne güzel anlattın maşallah benim eşim hasta şuanda Allah'ım inşallah bana bulaştırmaz yaş. Bari senin dediklerini ona uygulayayım
Sağol canım benimRica ederim canım ben bu tarifeyi evdeki hasta olan herkese uyguluyorum kızıma sadece zencefil bal limon uyguluyorum bazen çünkü karabiberle olan versiyonunu hayatta yemez şifa olsun
Senin bebişin cinsiyeti de ekledim canım hayırlı olsun inşallahSağol canım benim
Çok sağol canım benim hepimize Bebişlerimiz hayırlı olsun, sağlıklı olsun iyi olsunlar Benim ilk çocuk olacak. Kız çok istiyordum erkekmiş ikiniciyi yapmak şart oldu ama benim daha şimdiden hiç gözüm yemiyor tek ile konuyu kapasam mı diyorumSenin bebişin cinsiyeti de ekledim canım hayırlı olsun inşallah
Valla canım doğsun bi süre geçsin yaşadığın her şeyi unutup bir tane daha patlatıyorsun patlatmazsan zaten hormonların yap diye bağırıyorÇok sağol canım benim hepimize Bebişlerimiz hayırlı olsun, sağlıklı olsun iyi olsunlar Benim ilk çocuk olacak. Kız çok istiyordum erkekmiş ikiniciyi yapmak şart oldu ama benim daha şimdiden hiç gözüm yemiyor tek ile konuyu kapasam mı diyorum
Oh maşallah harika bir tabloŞu an tabloda güncel olarak 19 Kız 21 Erkek var. İsimleri belli olup tabloya bebeklerinin isimleri de eklensin isteyenler beni etiketlesin mesajlarda Bakalım ilk kimin ismi eklenecek tabloya merak ediyorum
Valla benim hormonlarım hep tavan.Korkuyorum yaparım diye ama bakalım doğsun da bi. Tekrardan bunu göze alabilir miyim hele çocuk olunca bilemiyorum.Sizlerede hayranım gerçekten süreç zor ve uzun helal olsun iki üç yapanaValla canım doğsun bi süre geçsin yaşadığın her şeyi unutup bir tane daha patlatıyorsun patlatmazsan zaten hormonların yap diye bağırıyor
Geçmiş olsun bu saate boğaz ağrısı ile uyanıp hasta olduğumu fark ettim napcam dedim ya gebelik öncesı bir iki ilaçla gecerdı şimdi ilaçta kullanılmıyor mu yada doktor a gitsem ilaç yazarmı kullanılabilir ilaçlar var mıselam herkese, galiba şifayı kaptım faranjit için evde ıhlamur içmekten başka önerebileceğiniz birşey var mı?
Ben de seni merak ediyordum. Bi sor bakalım nedenmiş haşimato mu acaba hamilelikten önce kaçtı ki bakmış mıydın? Endokrin uzmanına gitmek doğru olan. Ben dün diyecektim aslında endişe ettirmek istemedim sanaÇok teşekkür ederim canım. Bugün kadın doğuma gittim o tekrar kan vermemi istedi çok düşük dedi. İlaç başlatılabilir dedi.Yarın endokrinolojiye gideceğim bakalım