- 17 Mayıs 2024
- 131
- 165
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kültür kav güne çıkıyor iki hafta sonra detayliya gidicem o zaman mı istesem gec ni olur
Canım ben senin soyledigin probiyotikler aldım evde de zaten 4-5 tane vardı dönüşümlü olarak her gün bir tane probiyotik alacağım enfeksiyon geçince de 2-3 günde bir yine dönüşümlü bu probiyotiklerden alacağım çok fazla da kullanmak istemiyorum çünkü artık insan hiçbir şeye güvenemiyor ama enfeksiyondan da korkuyorum çünkü dün doktor direk rahim ağzını kontrol etti rahim ağzında açılma var mı diye yani bu enfeksiyonlar senin de bildiğin gibi rahim ağzını gevşetiyor açıyor erken doğma sebep olabiliyor. bu arada mantar enfeksiyonlarında zaten şeker karbonhidrat ve süt ürünlerinden uzak durun deniliyor bu konuda uzman olan bir doç doktor var Bağdat caddesinde bu kadın sırf mantar tedavisi de yapıyor diyebiliriz ben onunla tanışıyordum dün ona yazdım o da bana direk dedi ki şeker ve süt ürünlerinden uzak dur bu süre. zaten genel olarak çok fazla süt içmiyorum eskisi gibi yoğurt peynir bunları da az yıyorum hani bulursam keçi peyniri yiyorum yogurdu zaten kendim yapıyorum ona rağmen yiyemiyorum ama dediğim gibi flora bir kere bozulunca bundan sonra toparlaması çok zor oluyor ben o ipi 5-10 sene önce kaçırdım
Bize de yasak kuzum hoşgeldin rüyalarda buluşuyoruzAyy bu kadar yükselmeler hormonlardan mıymııış yükselip hevesi kursağında kalanlar da var bize yasak ara lekelenmelerden dolayı
Gözünüz aydın
O zaman randevu alıp yaptircam devlette3-4 günü buldu benim canım
o da geriyo insanı bi kasılmalar bişeyler falan olunca zararlı mı acaba diye rüyada bile rahat yok.Bize de yasak kuzum hoşgeldin rüyalarda buluşuyoruz
Evet ben boşalma sırasındaki kasılmaların doğum kasılmalarını baslatabilecegini okumuştum ama bilemiyorum artık. Ama rüyalara yapalivo da geriyo insanı bi kasılmalar bişeyler falan olunca zararlı mı acaba diye rüyada bile rahat yok.
ayyy ben dayanamıyorum valla kocamı ikna edersem yapıyoruz hamile olsam da olmasam da duramam ben yani libidom tavanLibido hamilelikte felaket artiyormuymus neymiş ya. Ergen oğlan çocukları gibiyim eşimle kardeşilk ilan etmek zorunda kaldık ama kendisi rüyalarımda sürekli Hayatimda hiç olmayan şeyler oluyor bu hamilelikte bi de ona da söylüyorum birlikte hem gulup hem agliyoruz
canımmmm çok sevindim, günün en güzel haberi olduuuu,maşallah sizeeKızlaaaaar amniyosentez önsonucumuz temiz geldiii
bende de akıntı var ama renkli değil, bi de bazen iç çamaşırım ıslak oluyor onu sormayı unuttum detaylı usg ye kadar dr kontrolüm yok dr sorma şansım yok normal mi acaba?Bende uzun süredir sadece akıntı var başka da bir şey yok, ona da doktor normal demişti. Detaylı muayene 2-3 hafta sonra olacağım. O zamana kadar randevu istemedim. O zaman sorayım ya da yap diyeyim ne bileyim, çok ürktüm şu an
Çoook çoook sevindim sağlıkla sıhhatle devam etsin kucağınıza alın inşallah
Geçmiş gitmiş olsun. Bir daha sorunlu sancılı bri süreç yaşamazsınız inşallah. Sağlıkla bebeklerimizi kucağıma alalım tek avazda
canımmmm çok sevindim, günün en güzel haberi olduuuu,maşallah sizee
Ayy bu kadar yükselmeler hormonlardan mıymııış yükselip hevesi kursağında kalanlar da var bize yasak ara lekelenmelerden dolayı
Gözünüz aydın
Çok teşekkürler kızlar çok aşırı mutlu oldum hem dee Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah bebeklerimiziaaaaaaa nasıl sevindim anlatamam. bugünün en güzel haberi bence. nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.
selam herkese, galiba şifayı kaptım faranjit için evde ıhlamur içmekten başka önerebileceğiniz birşey var mı?
Bilmiyorum ki ben de :) Benim de ilk hamileligim o sebeple çok deneyimsizim. Doktorum bana renkli olmadığı sürece veya koku,kaşıntı,yanma olmadığı sürece çok normal demişti. Burada yazanlar bir korkuttu beni de. Yoksa benimki de internetten okuduğum ve doktorun söylediğine göre normalmiş. Endiselenmeyelim bencebende de akıntı var ama renkli değil, bi de bazen iç çamaşırım ıslak oluyor onu sormayı unuttum detaylı usg ye kadar dr kontrolüm yok dr sorma şansım yok normal mi acaba?
Bana da ağızdan alırsan baş dönme yan etkisi oluyor o yüzden ovül olarak alırsan daha az yan etki olur dediydi .Ama işte dr mutlaka ovul olarak al ki daha çok etki ediyor dedi. Allam Hersey bi sınav
Normal canım zaten düşük olmasını istiyorlar benim de 0.28Bende kalpte de normalde çarpıntı sıkıntısı varda. Şimdiden çok daha zorlamaya başladı. Peki tiroid için ne diyorsun ikinci tirimestirdaydim 0.22 çıktı. Çok mu düşük sizlerinde böyle miydi
Hayırlı olsun canımladin19 Canımmmm bizim cinsiyet kesinleşti oğlum oluyorrrr bir mavi kalbini alırım
Sanada hayırlı uğurlu olsun canımHayırlı olsun canım
Maaşallah gözünüz aydın bu arada sordunuz mu dr a akıntınızı?ladin19 Canımmmm bizim cinsiyet kesinleşti oğlum oluyorrrr bir mavi kalbini alırım
Çok teşekkür ederim. Evet sordum ama devlete gittim öylesine gittiğim bir yerdi kendi doktoruma muayene zamanım var daha. Donaxyl vajinal tablet verdi ilaç olarak. Çok ilgilenmedi. Kanama yada kahverengi akıntın vs oldumu diye sordu. Sarı akıntım var dedim bunu verdiMaaşallah gözünüz aydın bu arada sordunuz mu dr a akıntınızı?