- 13 Haziran 2024
- 231
- 292
- 38
İsim; Mert Arslan sağlıkla gelsin bebeciklerimiz inşallahHayırlı olsun ilk isim geldi Koydum mavi kalbini de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsim; Mert Arslan sağlıkla gelsin bebeciklerimiz inşallahHayırlı olsun ilk isim geldi Koydum mavi kalbini de
Bence ovülasyon dönemiyle alakası var yani doğal dürtüler oluyor arzu istek oluşuyor. Ama diğer haftalarda aklıma bile gelmez artık yaşımız mı geçti noldu bilmemYa ben de com özeniyorum böyle libidosu yüksek hatunlara yaa benim de ayda bir iki amca aklıma gelir. Acaba eşime mi düşük diyorum kıvanç Tatlıtuğla evli olsam nasıl olurdu diye düşünmüyor değilim bazen :) eşimi çok seviyorum ama arzulamak aşık olmak farklı herhalde. Hele sinir olduğumda iyice görmeye bile tahammülüm olmuyor
Ekliyorum canımİsim; Mert Arslan sağlıkla gelsin bebeciklerimiz inşallah
Ekliyorum canımladin19 canım ekleyebilirsin bizim isim konusu bebek daha ortada yokken belliydi,Benay Narin
Maşallah.. ah Narin benim de aklımdaydı ama son olaylar beni çok üzdü cikarmistim listeden..ladin19 canım ekleyebilirsin bizim isim konusu bebek daha ortada yokken belliydi,Benay Narin
Evet insan ister istemez hatırlıyor, mekanı cennet olsun melekler yoldaşı olsun inşallah Eşimle hem erkek için hemde kız için bebek daha ortada yokken isimlerine karar vermiştik erkek olsaydı Barlas Ege, kız olarakta Benay Narin. Bu olay öncesinde cinsiyet belli olduktan bu yana ismiyle seslendiğimiz için değiştirmek istemedik,ismi benimsedikMaşallah.. ah Narin benim de aklımdaydı ama son olaylar beni çok üzdü cikarmistim listeden..
Çok mu zayıfsın yada iç karnın mı geniş acabaKızlar bugün ebe geldi kaydımı yaptı bilgilerimi aldı. Benim hamile olduğuma inanmadı resmen göbeğim olmadığı için
Mertler çok zeki oluyorİsim; Mert Arslan sağlıkla gelsin bebeciklerimiz inşallah
Evet evet adet bitimine yakın artıyordu. Yumrutalyana kadar. Şimdi de hamileyiz ya hep adet öncesi sendromdayız 8 ay boyunca :) onum daha yoğun hali.Bence ovülasyon dönemiyle alakası var yani doğal dürtüler oluyor arzu istek oluşuyor. Ama diğer haftalarda aklıma bile gelmez artık yaşımız mı geçti noldu bilmem
Ama gebelik sürecinde rüyalarda buluşma olayına bende katılıyorum uzun süre ara verince artık rüyamıza girmeye başladı
mert Kaan ve bilge Kaan arasındayız karar veremedik henüzMertler çok zeki oluyor
Bilge kızlarda da kullanılıyor. Dalga geçerler belki. Biliyorsun şimdi çocukların arkadaşlığı sırf zorbalık. Özellikle erkek çocukları 11-12. Sınıfta biraz duruluyorlar. Mert Kaan tuttum bunumert Kaan ve bilge Kaan arasındayız karar veremedik henüz
biz de o yüzden yoksa işim çok güzel bugün eşime bilgin de olabilir dedim begendi Bilgin Kaan da onun da soylenisi hoşuma gitmedi aslında ilk içimden geçen armağan di eşim istemedi bakalım doğuma kadar yolu varBilge kızlarda da kullanılıyor. Dalga geçerler belki. Biliyorsun şimdi çocukların arkadaşlığı sırf zorbalık. Özellikle erkek çocukları 11-12. Sınıfta biraz duruluyorlar. Mert Kaan tuttum bunu
Kaan da erkek kardeşimin oğlu nun adı temmuzda doğdumert Kaan ve bilge Kaan arasındayız karar veremedik henüz
temiz olmasına çok sevindim. ama dediğin gibi sebep bilinse tedavi de kolaylaşır. dediğin gibi süt bakterileri fazla artıyor olabilir.Benim vajinal kültür temiz çıkmış. Çok ilginç doktor da baktı mantar var hatta yeşilimsi akıntı var dedi. Ama sonuç temiz. Hiçbir şey yok. Yıllardır vajinal mantar yaşıyorum daha bir kültürde bir bakteri mantar vs çıkmadı. Keşke çıksa ne olduğunu bilsek ona göre hareket edcz. Tüm şikayet var doktorlar bakınca direkt var diyor ama tahlil hepimizi susturuyor kafayı yicem. Acaba benim faydalı bakteriler yani laktobasiller fazla mı ürüyor o mu rahatsız ediyor
Evet daha cumartesi tahlil istedim 32,2 çıktı ama takviye kullanıyorum mesela 29 haziranda 26,4 müş yükselmiş iyi olmuş aslında 40 ın üstünde olması lazımGünaydın kızlar, d vitamini baktirdiniz mi?
Kaan da kestiniz canım ama soyadınız on harfli kuşa bir isim daha istiyor. umut Kaan düşünmüştüm hatta uzun zaman umut Kaan dedim. sonra bir aydınlanma geldi. önceki bebeğimin adı Rüzgar bu bebeğime de umut demek istemedim. Nursemanin sevgilileri oldu hepsiKaan da erkek kardeşimin oğlu nun adı temmuzda doğdu
çok güzel isim bence Kaan da