- 9 Mayıs 2023
- 262
- 244
- 38
geçen söylemesi ayıptır rüyama girdi o derece doğumdan sonra gitmese bari
Gitmez heralde ya dönüşüm muhteşem olacak diye avutucaz kendimizi napalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen söylemesi ayıptır rüyama girdi o derece doğumdan sonra gitmese bari
Eşim bu durumdan o kadar memnun ki Çünkü emzirme döneminde ben hacı amcaya bağlıyorumgeçen söylemesi ayıptır rüyama girdi o derece doğumdan sonra gitmese bari
Gayet normal. Ama her vajinal enfeksiyon kana karışmaz :) sen yine en son ilaç aldıktan bir hafta on gün sonra bir kültür verlights canim bi bakar misin bu degerler sanki o yanmayi yapacak gibi degil dun yanmalar baslamadan once vermiştim
Evet evet ağızdan da etkili ama vajinal kadar değil.Ama işte dr mutlaka ovul olarak al ki daha çok etki ediyor dedi. Allam Hersey bi sınav
Ama vajinal hassasiyet yaşayanlar için ağızdan alın denilir. Hiç alınmamasından iyi. Bir de oral olarak yan etkileri olur mide bulantısı halsilzikkabızlık gibiEvet evet ağızdan da etkili ama vajinal kadar değil.
Östrojen pik yaptı ya ondandır. :) bende de oluyor hatta hiç görmem rüyamda bile gördüm. :) o derece ama ağrılar su sıra aklıma getirmiyor. Su enf bitseydi biLibido hamilelikte felaket artiyormuymus neymiş ya. Ergen oğlan çocukları gibiyim eşimle kardeşilk ilan etmek zorunda kaldık ama kendisi rüyalarımda sürekli Hayatimda hiç olmayan şeyler oluyor bu hamilelikte bi de ona da söylüyorum birlikte hem gulup hem agliyoruz
Ahahahhaha nasıl gülüyorum herkes rüyalarda :)))geçen söylemesi ayıptır rüyama girdi o derece doğumdan sonra gitmese bari
destinesiaa sen de eğitim aldığını söylemiştin, kızlar nerelerden ne eğitimleri alıyorsunuz?Polyester ve silikon dolgulu olanlarda o tarz sorunlar yaşanabiliyormus ama organik pamuk dolgulu olanlarda togg değerini düzgün alınırsa bir prıblem yasanmıyor aldıgım eğitimlerin hemen hepsinde bebeğin gövdesi göbek kısmı terliyor sana sıcaktır soğuksa üşüyordur diyorlar bir çok anne baba kafasının terlemesinden çocuğun sıcak oldıgunu düşünürmüş yapılan en büyük yanlışlardan biriymiş çünkü bebeklerin kafaları vucutlarına oranla daha büyük olduğu için daha fazla sıcak olması terlemesi normalmiş bu yüzden usuyor mu sıcak mı geldi anlamak için eskilerde de zaten bebeğin göbegini kontrol ederlermiş bu en doğru sonucu verirmiş
İlkadımlarım uygulamasının verdiği eğitimler oluyor canım ordan kayıt olabiliyorsundestinesiaa sen de eğitim aldığını söylemiştin, kızlar nerelerden ne eğitimleri alıyorsunuz?
ahh ahh sormaAhahahhaha nasıl gülüyorum herkes rüyalarda :)))
cok hafif mantar var dedi spekulumls baktı cok sukur enfeksiyon yok. mantara ilaç da vermedi artarsa idrar testi ver gel bakalım dedi rahim ağzı uzun ve kapalı cok sukur yaaGayet normal. Ama her vajinal enfeksiyon kana karışmaz :) sen yine en son ilaç aldıktan bir hafta on gün sonra bir kültür ver
Uygulamayı indirmiştim de girip bakmıyordum. Bu hafta da çok güzel yenidoğan içerikleri varmış. Teşekkürlerİlkadımlarım uygulamasının verdiği eğitimler oluyor canım ordan kayıt olabiliyorsun
canım kültür kav güne çıkıyor iki hafta sonra detayliya gidicem o zaman mı istesem gec ni olurcok hafif mantar var dedi spekulumls baktı cok sukur enfeksiyon yok. mantara ilaç da vermedi artarsa idrar testi ver gel bakalım dedi rahim ağzı uzun ve kapalı cok sukur yaa
valla 3.yu yapistirmayalim daGitmez heralde ya dönüşüm muhteşem olacak diye avutucaz kendimizi napalim
Sakın yapma ne intim yıkama jelleri ne karbonat ne sirke. oradaki flora bir kere bozuldu mu toparlaması çok zor. içeriye hiçbir şey sokmayın parmağınızı bile sokarken düşünün. biz şimdi bir dönem ilişkiye girmeden önce eşim antibakteriyel sabunla kendi genital bölgesini iyice yıkıyordu. Bu gibi durumlarda en mantıklı probiyotik prebiyotik ağırlıklı beslenmek. Ya da ağızdan probiyotik kapsül almak. Bunlarda da mantıklı olan olan bağırsak da çözünen tabletleri almak. Bol lifli beslenmekte işe yarar. Umarım ilerlemez gerçi ilerlese de eğer ilaçlara karşı direnç yoksa iki fitil de çok çabuk geçiyor çok endişe etme benim mantarlar mantar ilaclarini karşı direnç geliştirdiği için çözüm olmuyorduvajina mantarı için karbonatlı suyla duş yazmışlar güvenli midir ki intim şampuanla iyi gelir mi
Üç günde çıkar en geçcanım kültür kav güne çıkıyor iki hafta sonra detayliya gidicem o zaman mı istesem gec ni olur
Bak sende de mantar varmış fark etmemişsin. Tüh Allahım ya hamilelik gerçekten başlı başına sebep. Bu ne böyle. Dikkat ediyoruz herkes de bilinçli temiz eminim o zaman neye ürüyorsun kardeşim. Hamileyiz, tüm dünya bize pozitif ayrımcılık yaparken bu mantarların bakterilerin yaptığına bak kalıplarına tüküreyim onların:)cok hafif mantar var dedi spekulumls baktı cok sukur enfeksiyon yok. mantara ilaç da vermedi artarsa idrar testi ver gel bakalım dedi rahim ağzı uzun ve kapalı cok sukur yaa
yok farketmedim ya direk enfeksiyondan korktum. bol probiyotik lazımbenim kutum bitmişti onu yine sipariş verdim. Süt ürünleri kullanamıyorum. belki de ondan yer buldu kendine liyakatsizler. işiniz ne orada soğan kavurup yiycem belki işe yararBak sende de mantar varmış fark etmemişsin. Tüh Allahım ya hamilelik gerçekten başlı başına sebep. Bu ne böyle. Dikkat ediyoruz herkes de bilinçli temiz eminim o zaman neye ürüyorsun kardeşim. Hamileyiz, tüm dünya bize pozitif ayrımcılık yaparken bu mantarların bakterilerin yaptığına bak kalıplarına tüküreyim onların:)
süper o zaman on gün sonra yaptırırım.Üç günde çıkar en geç