- 9 Mayıs 2023
- 262
- 244
- 38
Kızlar bizde haberler birazcık can sıkıcı ama inanıyorum ki Allahın izniyle bebeğime de bana da birşey olmadan atlatacağız. Benim çok enfeksiyon sorunum oluyordu. Bunun için tedavi görüyordum yine. Bu enfeksiyonlardan kaynaklı olabileceği muhtemel şekilde dünkü perinotoji muayenesinde gördük ki benim serviks boyu normalden kısaymış. Şimdi onu takibe aldık. Progestan hap ve antibiyotik verdi hepsi ağızdan. Bu kısalık kısalmaya devam ederse Ptesi günü ameliyatla dikiş atacak. Biz de tatil planları yapıyorduk güzel güzel ama hepsi yalan oldu çünkü burdan uzaklaşmayın dedi doktor.
Muayenede gördük ki bebiş maşallah çok iyi el ense yapmış yatıyordu. Çok şükür onun bir sıkıntısı yok. Benim bu servikal sıkıntıyı da çözersek bir şey olmayacak biliyorum. Ameliyat deyince biraz korktular bizimkiler ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bu tarz sorun yaşayan vardı galiba ne durumdasınız full yatar şekilde geçmiyor değil mi sonraki süreç yine normal hayatımıza dönebiliriz diye biliyorum yani kendimizi çok yormayacak şekilde. Çünkü Allahtan çalışmıyorsun dedi bana doktor. Varsa yaşayan dertleşelim.
Muayenede gördük ki bebiş maşallah çok iyi el ense yapmış yatıyordu. Çok şükür onun bir sıkıntısı yok. Benim bu servikal sıkıntıyı da çözersek bir şey olmayacak biliyorum. Ameliyat deyince biraz korktular bizimkiler ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bu tarz sorun yaşayan vardı galiba ne durumdasınız full yatar şekilde geçmiyor değil mi sonraki süreç yine normal hayatımıza dönebiliriz diye biliyorum yani kendimizi çok yormayacak şekilde. Çünkü Allahtan çalışmıyorsun dedi bana doktor. Varsa yaşayan dertleşelim.