- 24 Ağustos 2022
- 4.482
- 16.885
- 138
İlk benim de ama ben hissedemiyorum yaa herhalde bariz bir hareket bekliyorum gaz mı bebek mi anlayamadımHoşgeldin kız bende uzun zamandır memleketteyim çok yazamadım. Senin de mi ilk gebelikti. Bende hissedemiyorum sanıyordum ama o tık tık atmalar falan bebekmiş şimdi baya baya hissediyorum
Kızlar nazlı mı oluyor neBen arada dürtüyom hadi kızım ses ver diye ama noo anacım asla hissedemedimNeyse 20ye kısmet artık
Bende öyleydim bariz hissederim sanıyordum annem hiç mi tıklama yok dedi pıt pıt atar dedi. Bende o pıtı kas seğirmesi falan sanıyordum. Zaman geçtikçe daha da emin oldum. Bide uzanınca yada otururken hep odağım karnımda elim karnımda hep pusudayımİlk benim de ama ben hissedemiyorum yaa herhalde bariz bir hareket bekliyorum gaz mı bebek mi anlayamadım
Canım ben baskın bir karakter olduğum için zor biriyim. Arkadaşlarım bile bu huyumu çok iyi bilir. Çocukluk arkadaşım bugün beni kıran o da benle aynı zaten o yüzden çok çatışıp kopamıyoruz. Neyse… Eşime gelince ben beni ezmeye çalışan alttan alamayan biriyle zaten olamazdım kanlı bıçaklı olurduk başından beri eşimle ilişkim bu şekilde nerde durması gerektiğini biliyor. Bilmediği zaman da zaten hır çıkıyorİyi sen salmışsın korkuyu iyi yapmışsın. Benimki akrep kendini dünyanın merkezi sanıyor cıldırıyorum. Ben öyle baskın bi karakter de değilim hep tadımız kaçmasın huzurumuz bozulmasın modunda olduğumdan tepeme çıktı gibi hissediyorum. Artık bazı konularda dişimi göstermeye başladım bu seferde sen çok değiştin demeye başlıyor herşeye muhalefet oluyormuşum
Yav sana noldu ban mı yedin nereye gittinHellooo neler yapıyorsunuz kızlar uzun zaman olmuş buraya gelmeyeliben hala hissedemiyorum bebitoyu yaaa 19a girdik tık yok
İşte ben hır çıkmasın diye hep alttan alan taraf oluyorum. Sonradan hatasını anlıyor özür diliyor ama iş işten geliyor.Canım ben baskın bir karakter olduğum için zor biriyim. Arkadaşlarım bile bu huyumu çok iyi bilir. Çocukluk arkadaşım bugün beni kıran o da benle aynı zaten o yüzden çok çatışıp kopamıyoruz. Neyse… Eşime gelince ben beni ezmeye çalışan alttan alamayan biriyle zaten olamazdım kanlı bıçaklı olurduk başından beri eşimle ilişkim bu şekilde nerde durması gerektiğini biliyor. Bilmediği zaman da zaten hır çıkıyor
Dur bakam deneyeyim ben de uzanıpBende öyleydim bariz hissederim sanıyordum annem hiç mi tıklama yok dedi pıt pıt atar dedi. Bende o pıtı kas seğirmesi falan sanıyordum. Zaman geçtikçe daha da emin oldum. Bide uzanınca yada otururken hep odağım karnımda elim karnımda hep pusudayımasla hiç bir hareketini kaçırmak istemiyorum
Bi ara yedim de geri geldimYav sana noldu ban mı yedin nereye gittin
Valla ben alttan alan taraf hiç olmuyorum ama geçen bi kere aldım onda da acıdım herhalde bilmiyorumİşte ben hır çıkmasın diye hep alttan alan taraf oluyorum. Sonradan hatasını anlıyor özür diliyor ama iş işten geliyor.
Artık bende almıyorum değiştin sen diye bide Tripr yiyorumValla ben alttan alan taraf hiç olmuyorum ama geçen bi kere aldım onda da acıdım herhalde bilmiyorum
Dene bakalım inşallah hissedersin prensesiniDur bakam deneyeyim ben de uzanıp
Bi ara yedim de geri geldim
yürü yavrum valla arkandayım. isim hakkı senindir.Canım hiç yüz vermiyorum ben benimkine ama ben ne zaman hamile olsam lohusa olsam onun da lohusalığı geliyor mal mıdır nedir 3 gün kaldı ecel teri nasıl dökülürmüş ben ona göstericem. Hele bi o eve gideyim o evin içinden geçmiş olsun hele bi valla şu an almanyada haşlayacaklarımın tam listesini yapıyorum gider gitmez başlıcam elimde 3 kişi var şimdilik. Eşim dahil.
2 ay verecek dr sonra tekrar bir ay 32 dolunca doğum İznine ayrilcam. unv hastanesi vermedi özel bir hastaneden alicamO kadar uzun veriliyor mu ? Şu 52 hafta kesinlesse ne iyi olurdu
Ben uzandım bir saattir baya hissediyorum güçlü bebeğim belli 18 bitiyor bu ara başladı net hissetmelerimDene bakalım inşallah hissedersin prensesini
hayırlısı artık ama diğer gebelikler gibi değil mahkum değilim.Of en iyisi
Vallaha daha demin konuştuk 1 saat gerçekten tam bir şeyleri anladı derken yine bi pislik çıkarttı geleceğimizle alakalı bi plan yapmış fikrimi almadan. Ki asla bu planı desteklemiyorum 4 senedir farkında. Ben de son sözümü söyledim en ufacık bir pürüz çıkarsa boşanma davasını açarım diye. Yani tam anlaşıyoruz derken yine gerginlik oldu. Vallahi de billahi de bugün bana haram oldu ya bi yatayım uyuyayım bitsin şu lanet gün.yürü yavrum valla arkandayım. isim hakkı senindir.
Bende şu bi kaç gündür daha güçlü hissediyorumBen uzandım bir saattir baya hissediyorum güçlü bebeğim belli 18 bitiyor bu ara başladı net hissetmelerim
Bebısm kesın atıyodur pıt pıt senınkıde ama sen tekme bekledıgın ıcın onu saymıyosundurDur bakam deneyeyim ben de uzanıp
Bi ara yedim de geri geldim
Sizin için iyi olmuş2 ay verecek dr sonra tekrar bir ay 32 dolunca doğum İznine ayrilcam. unv hastanesi vermedi özel bir hastaneden alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?