İhtiyaç sahiplerinedir bencevayyy ağzım açık kaldı süpermiş. buradaki yardımlar da 3 4 bin tutar aslında en ucuz park yatağı koysa 2000 TL eder. ıslak mendil bez hastane çıkışı filan var. herkese cikiyor mu bilmiyorum ama
kuzucum biz mecburen buradayız. eşim burda Okan unv de böbrek nakli oldu. tüm kontrolleri burada yapılıyor. kontrol süremiz 3 aya çıkınca tasinabilirim belki bilemiyorum ama evet depremi ayrı sosyo kültürel yapısı ayrı ama seviyorum burayı yaaaAy bilmesen de olur bence kuzum İstanbul her anlamda çok tehlikeli şansı olan kaçsın bence
Bu dikiş kalıcı alınmıyor. Yani bir gebeligim daha olursa 43 de filan hem bi yenilenirim ömrüm uzar3 çocuk musabır versin Allah niyetliysen
herkeseymis de ben de öyle düşünüyorum.İhtiyaç sahiplerinedir bence
Aynen ya ayrıntılı ultrasonla bile baktı ama emin olamadı heraldeuyuz yaaaa soylemicem nedir
Ben valla baya bir geldim gittim İstanbul’a eşimden dolayı hatta düğünüm de İstanbul’da oldu ama o trafik o ruhsuz insan kalabalığı benlik değil. Ben Antalya insanıyım Almanya bile beni boğuyorkuzucum biz mecburen buradayız. eşim burda Okan unv de böbrek nakli oldu. tüm kontrolleri burada yapılıyor. kontrol süremiz 3 aya çıkınca tasinabilirim belki bilemiyorum ama evet depremi ayrı sosyo kültürel yapısı ayrı ama seviyorum burayı yaaa
Bu dikiş kalıcı alınmıyor. Yani bir gebeligim daha olursa 43 de filan hem bi yenilenirim ömrüm uzarkız hele oğlusun bir dogurayim sağ salim zamanında onlar sonraki şeyler.
Başvur bakalım tatlım gelirse çok iyiherkeseymis de ben de öyle düşünüyorum.
Kaçıncı haftadasın ki emin olamadı canım? Kordondan dolayı mı göremedi acabaAynen ya ayrıntılı ultrasonla bile baktı ama emin olamadı heralde
Sahilde dimi ben de çok severim orayıPendikte cumartesi pazarından ilerde merkeze doğru bir park var. üstünde çay bahçeleri var oraya bayılıyorum yaa adını unuttum
12+4 ama 12+6 dedi doktorum. Valla bilmiyorum ki hiç yorum bile yapmadı sessiz kaldı daha küçük o yüzden bisey soylemicem dedi. 3 hafta sonra tekrar gitcez bakalım o zaman belli olur heraldeKaçıncı haftadasın ki emin olamadı canım? Kordondan dolayı mı göremedi acaba
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahKızlar dr Dan geliyoruz. Fetal DNA dan dolayı zaten biliyorduk ama çıkıntıyı da gördük babası iyice emin oldu rahat etti.
15+1 deyiz ama 16+3 gelişimindeymiş minik avokadom teyzoşları bi maşallahınızı alırız.
Hepimiz güzel güzel haberler alalım çok amin
Oyyy maşallah çok güzel haber çok sevindimKızlar dr Dan geliyoruz. Fetal DNA dan dolayı zaten biliyorduk ama çıkıntıyı da gördük babası iyice emin oldu rahat etti.
15+1 deyiz ama 16+3 gelişimindeymiş minik avokadom teyzoşları bi maşallahınızı alırız.
Hepimiz güzel güzel haberler alalım çok amin
neyse artık birdahakine canım kontrol nezamanAynen ya ayrıntılı ultrasonla bile baktı ama emin olamadı heralde
25mayis son regl 2 gebelik 6.0 kalp atisi duyuldu istanbul tahmini 20 25 subatcanım yaş, son adet tarihi, kaçıncı gebelik, kese kalp haftası,tahmini cinsiyet bir tahminin varsa, kesinleştiyse kesinleşen cinsiyet, şehir ve tahmini doğum tarihi bunları yazarsan sevinirim
evet sahilden yüksekte kalıyor pendige gidince giderim ama hala ismi gelmedi b12 düşmüş galibaSahilde dimi ben de çok severim orayı
kesin basvurcam bana ne bunca yıldır devletin hiçbir imkanından faydalanmadimBaşvur bakalım tatlım gelirse çok iyirossmannda ve dmde ben kayıt oldum bebek kutuları verdiler bana ücretsiz onları da aldım ben.
o kalabalik burada yok işte o yuzden tuzlaya gelince nefes alıyorum. bazen koksa da olsunBen valla baya bir geldim gittim İstanbul’a eşimden dolayı hatta düğünüm de İstanbul’da oldu ama o trafik o ruhsuz insan kalabalığı benlik değil. Ben Antalya insanıyım Almanya bile beni boğuyor
Aynen hele bi doğsun da 3se 3 Allah gönlüne göre versin kuzum bakacak maddiyat sabır olduktan sonra gerisi mühim değil bakma bana ben o kadar sabırlı biri olmadığımdan ve Almanya’da tek olduğum için cesaretsizim
Öyle çok şükür. Bir sıkıntısı olmasında cinsiyetini öğreniriz nasıl olsa. 5 eylülde bir daha ki kontrolümüzneyse artık birdahakine canım kontrol nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?