- 9 Mayıs 2023
- 262
- 244
- 38
Ayyyy ne tatlı bi yer burası böyle ışınlanmak istedim şu angöz muayenesi için beklemedeyim. güzel bir mekandan gunaydinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy ne tatlı bi yer burası böyle ışınlanmak istedim şu angöz muayenesi için beklemedeyim. güzel bir mekandan gunaydinnnn
ayyy İstanbula düşerse yolun getiririmAyyyy ne tatlı bi yer burası böyle ışınlanmak istedim şu an
Istanbuldayim konum atayyy İstanbula düşerse yolun getiririm
ayyy hadi bakalım bu gün de heyecanlı bir beklediğimiz var.Günaydın herkese benim de bugün kontrolüm var oglen gidicez cok heyecanlıyımm inşallah her şey yolundadır. Belki cinsiyetinide öğreniriz
tuzla yayla canım.Istanbuldayim konum at
Tahmin ettim bilio musun bu kadar ağaç hep o tarafta çok severimtuzla yayla canım.
Kuzu işte o konuda şanssızım ben de araba yok çünkü arabası katlanabilir araba puseti yok. Travel sistem tarzı pusetli bir şey almam gerekiyor. Beşik park yatak alacağım o da alınacak yani. Kıyafetten kastım da astronot tulum vs temel bir kaç bişey mecbur bir sürü şey alınacak yinevalla ben de kizitonun giydirilebilecek nesi varsa çıkardım eledim çok birsey yok elimde ama yine de arabaydi pusetti var.
bizim yatak al.amiz gerekiyor. Ve kıyafet bir sürü alınacak var . yavaş yavaş başladım ben de. sağlıkla zamanın da gelsinler her şeylerini alırız.Kuzu işte o konuda şanssızım ben de araba yok çünkü arabası katlanabilir araba puseti yok. Travel sistem tarzı pusetli bir şey almam gerekiyor. Beşik park yatak alacağım o da alınacak yani. Kıyafetten kastım da astronot tulum vs temel bir kaç bişey mecbur bir sürü şey alınacak yine
gezmeye gitsem tuzlaya dönünce bir ohh çekiyorum. eblvim de böyle yesillikli bir sitenin içinde çok seviyordum ama kentsel girecek taşındım. çok özlüyorum valla.Tahmin ettim bilio musun bu kadar ağaç hep o tarafta çok severim
Valla ben alışverişin bi kısmını devlet destekli alacağım jobcentera mektup attım kabul edilirse belli bir mebla eşya yardımı yapılıyor.bizim yatak al.amiz gerekiyor. Ve kıyafet bir sürü alınacak var . yavaş yavaş başladım ben de. sağlıkla zamanın da gelsinler her şeylerini alırız.
Tuzla güzel bir yer mi? Anadolu’da mı? Gebze’ye mi yakın?gezmeye gitsem tuzlaya dönünce bir ohh çekiyorum. eblvim de böyle yesillikli bir sitenin içinde çok seviyordum ama kentsel girecek taşındım. çok özlüyorum valla.
Anladım canım çok güzel ve tatlı bir anı olmuş size Ben yapamadım çünkü eşim sabırsız bekleyemedi ne öğrenmeyi ne söylemeyi içimde kaldı biraz ama yapacak bir şeyde yok artıkCanım partiyi yaptık ben de parti esnasında öğrendim kız olduğunu
Bakayım linkine benim aklımda bile yoktu bu elimdeki 8 senelik ama benzerini bulup atayım sanaYa ben böyle bildiğin uzun metraj film izler gibi bütün gün açayım izliyim elini mi kaldırdı kolunu mu salladı bayağı işi gücü bırakıp onu izlerdim heralde . Bi link ini alırım o yurtdisindakinin
Bilmiyorum açıkçası giriyorum selam veriyorum birine bir şey diyorum cevap alamadım dedim heralde bir sıkıntı var benim yazdıklarım mı gözükmüyor dedim sıkıntı yoksa problem yokCanım ben bana sorduklarına cevap verdim ama anlayamadım neyin görünmediğini.
Canım ilk çocukta yapamayınca bari ikincide yapayım dedim bu sefer de sonucu eşim Almanya’da doktordan aldığı için ilk o öğrendi kardeşime söyledi yani annem babam ben ve bir arkadaşım bir arada partide öğrenmiş olduk. Aslında hepimiz aynı anda aynı yerde olabilseydik daha iyi olurdu tabii ama bu sefer de böyle olmuş oldu. Mesajlar konusunda da bazen araya kaynayabiliyor bildirimlere cevap verince eski mesajlar kaçabiliyor sen cevap alamazsan tekrar yaz ben öyle yapıyorumAnladım canım çok güzel ve tatlı bir anı olmuş size Ben yapamadım çünkü eşim sabırsız bekleyemedi ne öğrenmeyi ne söylemeyi içimde kaldı biraz ama yapacak bir şeyde yok artık
Bakayım linkine benim aklımda bile yoktu bu elimdeki 8 senelik ama benzerini bulup atayım sana
Bilmiyorum açıkçası giriyorum selam veriyorum birine bir şey diyorum cevap alamadım dedim heralde bir sıkıntı var benim yazdıklarım mı gözükmüyor dedim sıkıntı yoksa problem yok
Bir erkeğin bunu kabul ettiğini ilk defa duyuyorum açıkçası genelde bu iş hep kadınlara kaliyo daKızlar bu arada bu çocuk doğsun eşim vazektomi için başvuracak
Bitince güzel olacak inşallah bizimkilerin yani benim ailemin de Pendik’te o taraf da çok güzeldirgezmeye gitsem tuzlaya dönünce bir ohh çekiyorum. eblvim de böyle yesillikli bir sitenin içinde çok seviyordum ama kentsel girecek taşındım. çok özlüyorum valla.
Canım ama en kesin çözüm vazektomi. Kadın tüplerini bağlattığı halde hamile kalabiliyor. O riski almak istemiyoruz.Bir erkeğin bunu kabul ettiğini ilk defa duyuyorum açıkçası genelde bu iş hep kadınlara kaliyo da
Kesin çözüm ve mantıklı ama onun bunu kabul etmesi büyük lütuf. Çoğu erkek yapmak istemiyor, oğlak kadini da onu kastetti galiba.Canım ama en kesin çözüm vazektomi. Kadın tüplerini bağlattığı halde hamile kalabiliyor. O riski almak istemiyoruz.
Yani biz her şeyi kabul ediyoruz onlar da kabul etsin bi zahmet. Hem zaten 2 çocuğu var daha üreyip napacak. Ben başka çocuk istemiyorum benim haricim kimseden çocuk falan da yapamaz hadım ederim Ya zaten neden her türlü fedakarlığı kadın yapıyor ki bi zahmet onlar da elini taşın altına koysunKesin çözüm ve mantıklı ama onun bunu kabul etmesi büyük lütuf. Çoğu erkek yapmak istemiyor, oğlak kadini da onu kastetti galiba.
Yüzde yüz katiliyorum hepsine ama erkekler o kdr fedakar olamıyor çoğunlukla işte. Harbiden adami hadim ediosun bi nevi kız helal olsunYani biz her şeyi kabul ediyoruz onlar da kabul etsin bi zahmet. Hem zaten 2 çocuğu var daha üreyip napacak. Ben başka çocuk istemiyorum benim haricim kimseden çocuk falan da yapamaz hadım ederim Ya zaten neden her türlü fedakarlığı kadın yapıyor ki bi zahmet onlar da elini taşın altına koysun