- 9 Mayıs 2023
- 262
- 244
- 38
Benim de en sevdiğim yatma şekli ama korkudan yana dönüp yatıyorum yastık koyup.Benim de ya acaba zararı var mı merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de en sevdiğim yatma şekli ama korkudan yana dönüp yatıyorum yastık koyup.Benim de ya acaba zararı var mı merak ediyorum
Zaten öyle diyorlarsa kız çıkıyor geneldeŞu an benim de aynı yarın kontrole gideceğim kız muhtemelen
Valla ben de öyle yatmayı çok seviyorum ama son 1 aydır dikkat ediyorum yatmamaya sanki geziyormuş gibi hissediyorumKızlar selamlar yüz üstü yatıyor musunuz ya da doktoruna soran var mı bir sakıncası olur mu
verdiği kağıtta yazar kuzum atsana biBir dahakine sorayım bari neye göre ölçüyorlar
Valla canımıniçi devlete gittim sıra almıştım yanmasın diye aletleri Nuh nebiden kalmaydı kağıt vermediverdiği kağıtta yazar kuzum atsana bi
canım bence kız ama benimki tahmin.oglak_kadini balım seni grubun tahminisin seçmişiz var mı bana bir tahminin 1 hafta önceki ultrasonum ama
amaninnn devlete gittim bir kere başında bana çift rahim misin dedi bir daha da gitmedimValla canımıniçi devlete gittim sıra almıştım yanmasın diye aletleri Nuh nebiden kalmaydı kağıt vermedi
yatabilsem yatacağım yüz üstü de yan ve yüzüstü arasında bir pozisyonda yatıyorum rahatsız etmiyorsa yapılabilir bence.Kızlar selamlar yüz üstü yatıyor musunuz ya da doktoruna soran var mı bir sakıncası olur mu
Valla benimde bu sondu odaya 4 kişi alıyor zaten herkes birbirinin derdini dinliyor tövbe estağfurullah ama aman dedimmmamaninnn devlete gittim bir kere başında bana çift rahim misin dedi bir daha da gitmedim
Ya çok kızıyorum bu duruma elin afgani Suriyelilerin faydalaniyor ben 17 yıldır devlete sigorta primi ödüyorum. kullanmıyorum. İlk Zeynep kamile gidiyorum bu gebelikte para ödemeden çıkmak görmek bir garip geliyor banaValla benimde bu sondu odaya 4 kişi alıyor zaten herkes birbirinin derdini dinliyor tövbe estağfurullah ama aman dedimmm
Valla gerçekten insanın zoruna gidiyor her şeyi geçtim adam gibi muamele görmüyoruz. 2 dk ya ayırıyor ya ayırmıyor. Ultrasonu tutması ile çekmesi bir oluyor gittiğine değmiyor. Odanın içinde senle beraber 3 kişi daha var tam çıldırmalık ortampara vermeden adam gibi muayene olmak bir vatandaş olarak en doğal hakkımızYa çok kızıyorum bu duruma elin afgani Suriyelilerin faydalaniyor ben 17 yıldır devlete sigorta primi ödüyorum. kullanmıyorum. İlk Zeynep kamile gidiyorum bu gebelikte para ödemeden çıkmak görmek bir garip geliyor bana
Ayy kız mııı ya yerim tebrik ederim canım benim allah sağ salim kavuştursun bebek kıyafetlerine falan bakarken insanın canı o kadar çok kız bebek çekiyo ki şahane şeyler var kızlara Bizim daha belli değil ya nipt yaptırmadım keyfinin yetip göstermesini beklicez bakalım. Ama konuşurken hep oğlum demeye gidiyo dilim bakalım sağlıklı olsun da inşallahÖzletme kendini bi de merak ettim epey bir süre yazmayınca, arada ses ver
Ben de iyiyim çok şükür yolunda gidiyor her şey, 12+5 oldu bugün bebitom. Cuma günü öğrendik kız bebiş geliyor senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
Yatakta dönerken vs değil de benim de ara ara sancı oluyor kasıklarımda bir de hapşırırken öksürürken bazen patlıcak gibi oluyorMerhaba kızlar nasılsınız? Ladin hoşgeldin türkiyeye çok şükür doktor bir sıkıntı yok demiş sevindim 13 haftaya girdik biraz olsun enerjim yerine gelmeye başladı ama bu seferde sabahtan beri kemik ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum yatakta dönerken kasıklarıma girin sancılarda cabası normal mi ki kendimi öyle rahatlatıyorum ama başka yaşayan var mı
evet uyduğu değiştirip suriyeli olursak adam gibi muayene oluruz sanırımValla gerçekten insanın zoruna gidiyor her şeyi geçtim adam gibi muamele görmüyoruz. 2 dk ya ayırıyor ya ayırmıyor. Ultrasonu tutması ile çekmesi bir oluyor gittiğine değmiyor. Odanın içinde senle beraber 3 kişi daha var tam çıldırmalık ortampara vermeden adam gibi muayene olmak bir vatandaş olarak en doğal hakkımız
Günaydın canım. Bennn diyebilirim. Benimde kontrolüm yarın 2 hafta o kadar uzun geldi ki. Ama bu kontrolümden sonra ayda 1 cagircam demişti doktorum o zaman ne yaparım bilmiyorumGünaydın kızlar benim gibi her gün ultrasona gidip bebişini görmek isteyen var mı henüz hareketlerini hissedemediğim için içim rahat etmiyor gitmek istiyorum ama doktor 3 hafta sabret diyor
hareket başlayınca artık ofisteki kalmıyor bire bir hissediyorsun çünkü gerek kalmıyorGünaydın canım. Bennn diyebilirim. Benimde kontrolüm yarın 2 hafta o kadar uzun geldi ki. Ama bu kontrolümden sonra ayda 1 cagircam demişti doktorum o zaman ne yaparım bilmiyorum
Bende öyleyim şimdiye kadar her hafta gittim ama artıl ayda bir gel dedi nasıl sabredeceğim hiç bilmiyorumGünaydın kızlar benim gibi her gün ultrasona gidip bebişini görmek isteyen var mı henüz hareketlerini hissedemediğim için içim rahat etmiyor gitmek istiyorum ama doktor 3 hafta sabret diyor