- 23 Kasım 2022
- 522
- 339
Evet hissetsem o kadar sorun olmucakhareket başlayınca artık ofisteki kalmıyor bire bir hissediyorsun çünkü gerek kalmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hissetsem o kadar sorun olmucakhareket başlayınca artık ofisteki kalmıyor bire bir hissediyorsun çünkü gerek kalmıyor
Ay bende çok severim yüzüstü yatmayı. Şu an yatabiliyorken yatayım diyorum. Son aylarda özellikle problem oluyormuş diye dinlemiştim ben. Psikolojik olarak sol tarafa dönüyorum sürekli sanırım geceleri, normalde sol tarafa yatmam. Hatta 2 gece sol kolum uyuşmuş olarak kalktımKızlar selamlar yüz üstü yatıyor musunuz ya da doktoruna soran var mı bir sakıncası olur mu
Ben de gün sayıyorum resmen muayene için. Bugün var mesela bugün de saat sayıyorum. Dünden beri aklımda hep. Bulantı, ağrı hiçbir berlirtim yok, sadece beyaz akıntıyı görünce bir rahatlama geliyor her şey yolunda gibi hissediyorumGünaydın kızlar benim gibi her gün ultrasona gidip bebişini görmek isteyen var mı henüz hareketlerini hissedemediğim için içim rahat etmiyor gitmek istiyorum ama doktor 3 hafta sabret diyor
Internette bir doktor yatamadiginizda yüz üstü yatmayın demişti ama bugün doktora gideceğim sorup yazayim sana daBenim de ya acaba zararı var mı merak ediyorum
Karsta miydi gittiğiniz devlet hastanesiValla benimde bu sondu odaya 4 kişi alıyor zaten herkes birbirinin derdini dinliyor tövbe estağfurullah ama aman dedimmm
Çok Şükur sağlıklı bebis kız o kız geliyor sana bak görürsünKızlar nipt sonucum temiz şükürler olsun ki. Şu an eşim ve kardeşim cinsiyeti biliyorlar. Ben annem babam bilmiyoruz ve aşırı iyi saklıyorlar asla çaktırmıyorlar. Gıcık oldum
Valla ben de hangisi doğru anlamıyorum uygulamada 13 14 cm yazıyor youtube da Google 8 9 cm diyor biri bizi aydınlatsın ama doktor en iyisini bilir sonuçta
Çok benziyordu sonuç erkek bnmoglak_kadini balım seni grubun tahminisin seçmişiz var mı bana bir tahminin 1 hafta önceki ultrasonum ama
Normaldir diye düşünüyorum bazen önde bazen geri de olabiliyormuş. Benim ilk haftalarda önde çıkıyordu şimdi tam haftasiyla uyumlu çıkıyor.Arkadaşlar 12+4 yim bugün ultrason ve ikili test vardı bebek bir hafta önde çıktı.13 +4 hafta ve7.4 cm çıktı.vardı varmı böyle bişey yaşayan normalmi
İki hafta önde/geride olması normalmişArkadaşlar 12+4 yim bugün ultrason ve ikili test vardı bebek bir hafta önde çıktı.13 +4 hafta ve7.4 cm çıktı.vardı varmı böyle bişey yaşayan normalmi
normal yolla mı oldu bu defaki hamileliğiniz acabaHanımlar merhaba benim sat 28 Nisan adetime 4 gün var 4.5 yaşında tüp bebekle olan ikiz çocuklarım var dün test yaptım ve hamileyim sudan çıkmış balık gibi Oldum henüz kan vermedim şubat annesi oluyorum sanırım bu hesaplamaya göre doğum günümle aynı zamana denk geliyor doğum
İki hafta önde/geride olması normalmiş
Doktorda bişey demedi internette şeker hastalığı falan olabilir gibi şeyler görünce telaş yaptım.halbuki şekerimde normal ama endişe ediyor insanNormaldir diye düşünüyorum bazen önde bazen geri de olabiliyormuş. Benim ilk haftalarda önde çıkıyordu şimdi tam haftasiyla uyumlu çıkıyor.
Ben sanırım 4,5-5 civarı kilo aldım biraz mutsuzum ama vücudum, yüzüm çok değişmedi gibi geliyor neremde bu kilolar anlamadım. Göbeğim ve göğüslerim büyüdüKızlar kaç kilo aldınız nedir durumlar? Enerji geldi mi? Saçını boyayan hangi boyayı kullandı kafamda bir sürü sorular :)
az kaldı o zamanlar da yakın canım.Evet hissetsem o kadar sorun olmucak
sağlıkla gelsin minnoş tutturduğum tahminleri biz gruba ilk başladığımızda hissetmiştim. hepsi sağlıkla gelsin de tövbe yarabbim kız elbiseleri çok güzeller erkek bebelere ayı panda gemi kız eşyaları nasıl güzelValla oglak_kadini erkek dedi canım
oglak_kadini dediyse doğrudur benimkini de bildi hisleri kuvvetliValla oglak_kadini erkek dedi canım