- 25 Şubat 2024
- 556
- 822
Nerelerdesin kuzum? Nasılsınız sen ve minik kızın?Çok çok sevindim hadi gözün aydın canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerelerdesin kuzum? Nasılsınız sen ve minik kızın?Çok çok sevindim hadi gözün aydın canım benim
Canım Almanya’da isteğe bağlı kürtaj yasak normalde. Ama diyelim ki sen kürtaj olmak istiyorsun bir sürü yasal süreçten psikolojik testten geçip öyle olmana izin veriliyor sınır 12. Hafta. Ana Almanya’da randevu süreçleri çok uzun olduğu için çoğu kişi o süreyi yetiştiremiyor. Yasal prosedürler hakkında detaylı bilgim yok ama kadın hakları savunucuları baya bu konuda eylemler falan yapıyor.aaaa bunu bilmiyordum. Yani sağlık problemi olmadığı sürece olmuyor. Ama burada da isteğe bağlı sinir 10 hafta bipt 11 12 de oluyor. Yani aslında nipte bağlı pek olmuyor
Valla şu cinsiyeti bi öğrenseydim rahatlayacaktım ya çocuğa daha bir patik bile almadım.Ben detaylıyı bekliyorum açıkçası ben de oek benzetemiyorum. Sadece en net ayağını gördüm böyle parmaklar falan oyyy ayağa bak diye sevdiydim
Erkek gibi geliyor bana yaa senin ama en iyisini oglak_kadini bilirValla şu cinsiyeti bi öğrenseydim rahatlayacaktım ya çocuğa daha bir patik bile almadım.
Benzetebilenlere hayranım ya bende mi bi tuhaflık var bilmiyorum hiç anlamıyorum bu işlerden.
Hay maşallah yeni mi yemek yemiştin.Eki Görüntüle 3464860 Benim bebitom da şimdiden ergenlik pozu vermiş dudaklarıyla duck face yapmış gibi görünüyor biz de buna güldük baya
1 büyük kare çikolata yiyip gitmiştim doktora hareketli görelim diye, çocuğa şekeri bastım resmen açgözlülüğümden kıpır kıpırdı o yüzden poposunu yukarı yukarı attırıyorduHay maşallah yeni mi yemek yemiştin.
Ben de erkek diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler de. Bugün kontrolüm vardı. pipiyi gördüm tam inandımErkek gibi geliyor bana yaa senin ama en iyisini oglak_kadini bilir
En azindan tecavüz sonucu olan gebeliklerde izin verilmeli. insanları saçma yollar denemeye itebilir bu katı tutum. orada merdiven altı uygulama yapan yerler var mı mesela varsa o tip yerlere gidip kendi sağlığından hatta canından olan bile olabilir.Canım Almanya’da isteğe bağlı kürtaj yasak normalde. Ama diyelim ki sen kürtaj olmak istiyorsun bir sürü yasal süreçten psikolojik testten geçip öyle olmana izin veriliyor sınır 12. Hafta. Ana Almanya’da randevu süreçleri çok uzun olduğu için çoğu kişi o süreyi yetiştiremiyor. Yasal prosedürler hakkında detaylı bilgim yok ama kadın hakları savunucuları baya bu konuda eylemler falan yapıyor.
Ladine gözlük dicem şimdi Çok minnoş ya niye öyle diyorsun bebiş hissederseüzülürTatlı mı cidden bana öyle gelmedi ya
Sen diyorsan erkektir ya ben senin yanıldığını henüz görmedimBen de erkek diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler de. Bugün kontrolüm vardı. pipiyi gördüm tam inandım
Canim geçmiş olsun , benim içim senden yana rahatti , tr ye hos geldinnnnPreeklampsi yok dedi varsa bile şimdiden belli olmaz dedi.
Canım tecavüz vs durumlarında değil isteğe bağlı durumlarda geçerli dediğim. Ve bebek kutusu olayı da var. Çocuğu istemiyorsan hastane çıkışında kutuya bırakıp gidiyorlar.En azindan tecavüz sonucu olan gebeliklerde izin verilmeli. insanları saçma yollar denemeye itebilir bu katı tutum. orada merdiven altı uygulama yapan yerler var mı mesela varsa o tip yerlere gidip kendi sağlığından hatta canından olan bile olabilir.
Neden böyle katı peki dinle mi ilgili?
Gözlük takıyorum aslında Ya tatlıdır sonuçta bebek ve benim bebeğim ama ben dediğim gibi ultrasondan pek bir şey anlamıyorum. Doğunca hepsi tatlı oluyor zatenLadine gözlük dicem şimdi Çok minnoş ya niye öyle diyorsun bebiş hissederseüzülür
Teşekkür ederim canım hoşbulduk Yarın yüzmeye gideceğiz kanama da tamamen geçmişCanim geçmiş olsun , benim içim senden yana rahatti , tr ye hos geldinnnn
Bu kadar erken haftalarda çıkabiliyor muymuş? Benim annemde çıkmış. Doktor beni yakından takip ediyor bu yüzden. 5-6. aylarda çıkar demişti. Çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, en azından teşhisli. Ben sapasağlam doğdum, annem de sağlıklıydı.Kızlar hiç iyi değilim Preeklampsi çıktı bende
Değilmiş canım Türkiye’deki Prof değil dedi bugün.Bu kadar erken haftalarda çıkabiliyor muymuş? Benim annemde çıkmış. Doktor beni yakından takip ediyor bu yüzden. 5-6. aylarda çıkar demişti. Çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, en azından teşhisli. Ben sapasağlam doğdum, annem de sağlıklıydı.
Ben de Avrupa'da bir ülkede yaşıyorum. Burada da 12`den sonra yapıyorlar. Kanda yeterince dna bulunmuyormuş öncesinde.Bize burda 12.ye kadar yapıyorlar neden farklı acaba.. sizin test daha kapsamlı belkide
Allah affetsin ama bu haftalarda bende pek bir çirkin buluyorum oğlumda bu haftalarda elyın gibiydiBen de sevindim de evde paparayı yedim Uzaylı gibi deyince