- 15 Şubat 2024
- 1.252
- 1.088
- 31
Ben de onu ima ettim parti yapacaksın bi öyle bi böyle demek istemiyorum emin olalım dedi.Aman o da, 2 hafta sonra cinsiyeti uzman doktorda soyluyor garantiye almak istedi demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu ima ettim parti yapacaksın bi öyle bi böyle demek istemiyorum emin olalım dedi.Aman o da, 2 hafta sonra cinsiyeti uzman doktorda soyluyor garantiye almak istedi demekki
Anladim canim insallah birdaha olmazCanım dün o kan sulandırıcıyı içmemiştim ondan oldu sanırım o heyecanla doktora sormayı da unuttum kafam oraya da takıldı bugün takip ederim yarın olmadı tekrar sekreterine mesaj atacağım doktorun. Progestan verir sanırım alırım eczaneden devam ederse ve doktor al derse.
İnşallah işin kötü tarafı çocuk bacaklarıyla kapadı kendini resmen göstermicem diye ben kızımda böyle bir şey yaşamadım 13+0da şak diye kız dedi doktor naza bak yaAnladim canim insallah birdaha olmaz
Nazli olcak desene annesiİnşallah işin kötü tarafı çocuk bacaklarıyla kapadı kendini resmen göstermicem diye ben kızımda böyle bir şey yaşamadım 13+0da şak diye kız dedi doktor naza bak ya
Valla iffetini koruyorNazli olcak desene annesi
Kız a benzettim.saglikla kucağımıza almak nasip olsunBaksanıza böyle kapattı ya
Oyyy sanki gülücük atmış gibi ❤Baksanıza böyle kapattı ya
Çok çok sevindim hadi gözün aydın canım benimHerşey normalmiş sağlıklı çocuk dedi ama cinsiyetini söylememesine bozuldum Burada herkes 13 14 haftada öğrendi yani bi de Prof olacak.
Çok geçmiş olsun bir an önce sağlıklı bir hamişlik moduna geç inşallah canımKızlar ben covid olmuşum dedim ya hala devam ediyor öksürük üzerine kabız oldum. Ama hayatımda ilk defa bu kadar zorlandım gerçekten ağlayarak 2 saat tuvalette çırpındım. Hemoroid resmen dışarıya çıktı çok değişik valla hamilelikte hepsi zor. 15. Haftaya girmek üzereyim ve -5 kilodayım.
Oyyyy benim kuzum nasıl tatlı kız bebiş bence bu ya yine aynı kız hissettimBaksanıza böyle kapattı ya
Ya ben anneme uzaylıya benziyor dedim bana baya kızdı ya ama benziyorOyyy sanki gülücük atmış gibi ❤
Ben de sevindim de evde paparayı yedim Uzaylı gibi deyinceÇok çok sevindim hadi gözün aydın canım benim
Tatlı mı cidden bana öyle gelmedi yaOyyyy benim kuzum nasıl tatlı kız bebiş bence bu ya yine aynı kız hissettim
bizim doktor dediydi. Bu aylarda uzaylıya benzerler diyerek.Ben de sevindim de evde paparayı yedim Uzaylı gibi deyince
Ya ne bileyim kendi kızımın fotilerine bakıyorum anne karnında bi de bu bebeğe yani neyse bi şey demicem evde ettiler ağzıma zatenbizim doktor dediydi. Bu aylarda uzaylıya benzerler diyerek.
Üzme bebitonu bari çaktırma hahahahaha yok yok cidden bu aylarda ben de pek bişeye benzetemiyorum detaylıda görürüz tatlı tatlıYa ne bileyim kendi kızımın fotilerine bakıyorum anne karnında bi de bu bebeğe yani neyse bi şey demicem evde ettiler ağzıma zaten
Benzetebilenlere hayranım ya bende mi bi tuhaflık var bilmiyorum hiç anlamıyorum bu işlerden.Üzme bebitonu bari çaktırma hahahahaha yok yok cidden bu aylarda ben de pek bişeye benzetemiyorum detaylıda görürüz tatlı tatlı
Ben detaylıyı bekliyorum açıkçası ben de oek benzetemiyorum. Sadece en net ayağını gördüm böyle parmaklar falan oyyy ayağa bak diye sevdiydimBenzetebilenlere hayranım ya bende mi bi tuhaflık var bilmiyorum hiç anlamıyorum bu işlerden.
aaaa bunu bilmiyordum. Yani sağlık problemi olmadığı sürece olmuyor. Ama burada da isteğe bağlı sinir 10 hafta bipt 11 12 de oluyor. Yani aslında nipte bağlı pek olmuyorCanım Almanya’da kürtaj yasal değil.