- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Tamam canım buna baktırırımCanım kusma konusunu lütfen kafaya takma ben kızımda 6 ay her gün kustum ama eğer bu kadar katlanılmazsa durum senin için tansiyon problemlerin varsa doktorunla konuş ben bu preeklamplamsiyi araştırdığımdan beridir yoğun ve haddinden fazla uzayan kusma ve tansiyon olayına çok takıldım. İstersen sen de bir idrarda protein baktır. Ben bugün gideceğim doktorla konuştum protein bakacağız sana ama Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum dedi. 14. Hafta Preeklampsi tanısı için çok erken sadece ultrason ile anlayamaz bunun tanısı öyle konulmaz dedi.
Ben kanz x go plus bebek arabası almıştım, park yatak da meltem kral beşik. İkisinden de çok memnun kaldım. İstersen bak bunlaraKızlar bu hafta sonu bebek arabası puset park beşik gibi ürünlere bakacağız önden bir araştırma yapmak istiyorum da hangi özelliklere dikkat edilmeli, marka vs tavsiyeleriniz nelerdir
Hamileliğin ilk 3 ayı bende üşüme olurdu sıcak havada bile ondan olmuş olabilir belkiKızlar başım ağrıyordu bir duşa girip çıkayım dedim ama çıkınca bir üşüdüm titredim resmen sizde de oluyor mu böyle
Çok az biseydir herhalde zararı olmaz diye düşünüyorumKızlar bilmeden aft için uyuşturucu özelliği olan merhem sürdüm tükürükle tabii yuttum istemeden. Sonradan aklıma geldi prospektüs okudum hamileler kullanmamalı yazıyor. Ay bi şey olur mu şimdi çok kafama takıldı yaaa
Evet bende de olmuştu. Baş ağrısını bende yaşıyorum 3 gündür geçmiyorKızlar başım ağrıyordu bir duşa girip çıkayım dedim ama çıkınca bir üşüdüm titredim resmen sizde de oluyor mu böyle
Kac saattir geçmiyor ya parol içtim o da geçirmediEvet bende de olmuştu. Baş ağrısını bende yaşıyorum 3 gündür geçmiyor
Bebek arabası için bir arkadaşım bastonlu modeller bir şey asmak için daha kullanışlı oluyor dedi. Bu sizin bahsettiğiniz gibi modeller için askı aparatları oluyor mu? Sanki öyle hatırlıyorumBen kanz x go plus bebek arabası almıştım, park yatak da meltem kral beşik. İkisinden de çok memnun kaldım. İstersen bak bunlara
Korkma canım birşey olmazKızlar bilmeden aft için uyuşturucu özelliği olan merhem sürdüm tükürükle tabii yuttum istemeden. Sonradan aklıma geldi prospektüs okudum hamileler kullanmamalı yazıyor. Ay bi şey olur mu şimdi çok kafama takıldı yaaa
Valla inşallah ya o çok az şey midede sindirilse kana geçse bebeğe geçti etti çok az geçer sanırım daha da sürmem ya. Tuzlu su ile gargara artık.Çok az biseydir herhalde zararı olmaz diye düşünüyorum
Pencere açık yatıyorum gece uyandım donmuşuz titredim resmen içim titredi bir süre sonra geçti artık camı asla açmam gece ben afedersiniz lavaboda bile ıkınmamaya çalışıyorum korkudan klozet de kullanamıyorumKızlar başım ağrıyordu bir duşa girip çıkayım dedim ama çıkınca bir üşüdüm titredim resmen sizde de oluyor mu böyle
Ben 14.haftadayım burnum tıkanıyordu şu sıralar kullandığım uygulamada da yazıyor burun mukozası şiştiği için baş ağrısı olur diyor. Ben nane yağı,lavanta yağı ile masaj felan yapıyorum bana mısın demiyor parolda etki etmiyor bendeKac saattir geçmiyor ya parol içtim o da geçirmedi
Çoğu kişide oluyor demek kiPencere açık yatıyorum gece uyandım donmuşuz titredim resmen içim titredi bir süre sonra geçti artık camı asla açmam gece ben afedersiniz lavaboda bile ıkınmamaya çalışıyorum korkudan klozet de kullanamıyorum
Bende burun tıkanıklığı yok ama baş ağrısının başka sebepleri de olabiliyormuş kan şekerinin dusmesi tansiyon filan yazıyor belki onlardan biri de olabilirBen 14.haftadayım burnum tıkanıyordu şu sıralar kullandığım uygulamada da yazıyor burun mukozası şiştiği için baş ağrısı olur diyor. Ben nane yağı,lavanta yağı ile masaj felan yapıyorum bana mısın demiyor parolda etki etmiyor bende
Belkide olabilir. Normalde de baş ağrısı zor,hamilelikte zorluğu 2 ye katlanıyor resmen inşallah kısa sürede geçer ağrılarımızBende burun tıkanıklığı yok ama baş ağrısının başka sebepleri de olabiliyormuş kan şekerinin dusmesi tansiyon filan yazıyor belki onlardan biri de olabilir
İnşallahBelkide olabilir. Normalde de baş ağrısı zor,hamilelikte zorluğu 2 ye katlanıyor resmen inşallah kısa sürede geçer ağrılarımız
Kızlar bir günde neler yiyorsunuz. Et hiç yiyemiyorum çok severdim nefret ediyorum şimdiİnşallah
Bende pek yiyemiyorum et. Gün içerisinde genelde canım ne isterse yiyorum sebze meyve ağırlıklı besleniyorum bu aralar. Ette yemem lazım ama kokuyor geliyor.Kızlar bir günde neler yiyorsunuz. Et hiç yiyemiyorum çok severdim nefret ediyorum şimdi
Protein alımına dikkat ediyorum ama porsiyonlarım büyük olmuyor. Günde 2 kez öğlen ve akşam meyve yemeye çalışıyorum bunlardan biri mutlaka muz diğeri de ya 1 elma ya da bir dilim karpuz. Bir de akşamları maden suyu ve kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum. Sabahları her gün yumurta yiyemiyorum ama badem ve ceviz tüketmeye çalışıyorum. Benim böyle. Aynı kilodayım şu an için ama göbeğim 5 aylık gibi öğleden sonraKızlar bir günde neler yiyorsunuz. Et hiç yiyemiyorum çok severdim nefret ediyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?