Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah benim yüzümün sol tarafı harita oldu Evde doğal olsun diye bal ile kahve maskesi gibi şeyler yapıyorum inşallah geçer ve iz iz kalmazlar
 
Evet çok şükür rahat geçiyor. İnşallah ilerde de bir sorun yaşamayız
 
Hangi firma acaba?
 
Benim canım karadut suyu istiyor ama hangisini hangi marka alayım bilemedim. Ferah ferah icesim var. İçime sinmedi hiç bir marka. Sizin öneriniz var mı?
Ben bu tarz şeyleri pek tüketmiyorum meyve de olsa glisemiks indeksi yükseltiyor sonuçta yani kan şekerini o an için yükseltiyor. bu tarz tatlı meyveleri özellikle meyve sularını çok içmemek lazım insülin direnci açısından gerçi bir kere almıştım evde çocuğum var onun için karadut Özü organik bulmak neredeyse çok zor ama doğal yaşam festivalinde almıştık sanırım markanın adı zühre anaydı
 
Çok sağol canım. Aynen her şeye bakıyorum valla yapılır mı yenir mi diye. Şuana kadar sadece limonlu ballı su içebildim bir de bol su içiyorum. Doktorumdan haber bekliyorum.
Ben hastalığımı bol limonlu tavuk suyu çorbası ile atlattım. canım çok çok geçmiş olsun ama uzun surebiliyor. maydanoz dere otu zencefil bunlara çok abartma zencefili ilk 3 ay onermiyorlar ama biz geçtik zaten. kullanacaksan da miktarı az tut istersen.
 
Valla az önce İlikli kemik sulu beyran içtim sarımsağı baya bastım sirke falan. Ben hasta olunca iyi geliyordu o umarım işe yarar yarın da tavuk suyu içerim olmadı. Sağol kuzucum valla bu sıcakta daha da zor hastalık
 
iyi geliyor gercekten. bol da su iç. metabolizmanızı hızlanır
 
Sağol canım Zühre ana bana çok fabrikasyon ürünleri gibi geliyor. Canın hiç tatlı istemiyor mu? Ne güzel alışmışsin sağlıklı beslenmeye.
 
Sağol canım Zühre ana bana çok fabrikasyon ürünleri gibi geliyor. Canın hiç tatlı istemiyor mu? Ne güzel alışmışsin sağlıklı beslenmeye.
ben de bu markanın bir de kizilcik özünü aldım. sulandirip iciyorum
 

Eklentiler

  • 1000012040.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 14
Ben doktorumun önerdiği merkeze yaptırdım eve gelip kan aldılar şimdi sizin için broşürü buldum tr distribütörü grovo isminde bi firmaymış.
İzmir de mi acaba nette bulamadım? Baya uygun geldi.. bende fiyat aldım 15.000 bin e geliyor..
 
Canım beyran sakatattan yapılmıyor mu ben mi yanlış hatırlıyorum?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…