Artık göbüşlerin belli olmaya başladığı zamana girdikBen kilo almamama rağmen göbeğim var yaaaaÇok rahatsız ediyor beni. Elbise giydiğimde hemen anlıyorlar hamile olduğumu ama daha ileri aylarda diye düşünüyorlardır bence çünkü bana 5 aylık gibi geliyor. Her sabah elimi yüzümü yıkadıktan sonra tartılıyorum ve not alıyorum. Eşim de göbeğimi görünce kilo aldığımı söylüyor ama tartı öyle demiyor
Cnm bı ara bende de oluyordu B12 eksikligim vardı ondan demişti dohtor ilaç kullanmıştım gecmistiKızlar günaydın, son günlerde ağzımda aft/yara çıkıyor. Biri bitse diğeri çıkıyor.
Diş eti problemleri olurmuş hamilelikte ama diş eti kanaması vs değil bu sanki bağışıklığım düşmüş gibi. Bununla birlikte, her gün vitaminimi (elenatal 2) düzenli alıyorum, yemediğim kadar çeşit çeşit meyve yiyorum, sağlıklı besleniyorum. Dişlerime de iyi bakarım, ağız hijyenimle ilgili de bir şüphem yok.
Yaşayan var mı böyle bir durum?
Benim b12 değerim üst sınıra yakındır hep hatta elenatal 2’ye ek olarak solgarın dil altı b12 hapını bile alıyorum haftada 2-3 gün. Canımı sıkıyor, vitaminler yetmiyor mu acaba anlamadımCnm bı ara bende de oluyordu B12 eksikligim vardı ondan demişti dohtor ilaç kullanmıştım gecmisti
Kızlar günaydın, son günlerde ağzımda aft/yara çıkıyor. Biri bitse diğeri çıkıyor.
Diş eti problemleri olurmuş hamilelikte ama diş eti kanaması vs değil bu sanki bağışıklığım düşmüş gibi. Bununla birlikte, her gün vitaminimi (elenatal 2) düzenli alıyorum, yemediğim kadar çeşit çeşit meyve yiyorum, sağlıklı besleniyorum. Dişlerime de iyi bakarım, ağız hijyenimle ilgili de bir şüphem yok.
Günaydın. Evet bende giremiyorum hatta geceden beri sorun var galiba instagramdaKızlar günaydın. Instagramda gönderilerdeki yorumları gorebiliyor musunuz. Bir de e nabiza girmem gerekiyor habire atıyor beni
Himm gece erken uyumuşum ya da görmemişim demek ki sabah farkettim. Yorum da yapilmiyor. Neyi orbas ediyoruz acaba.Günaydın. Evet bende giremiyorum hatta geceden beri sorun var galiba instagramda
Araştırdım birazda btk erişim engeli koymuş öyle yazıyorHimm gece erken uyumuşum ya da görmemişim demek ki sabah farkettim. Yorum da yapilmiyor. Neyi orbas ediyoruz acaba.
günaydın canım, intagramda sorun var evet , e nabızda bi sorun yok girebiliyorum ben.Kızlar günaydın. Instagramda gönderilerdeki yorumları gorebiliyor musunuz. Bir de e nabiza girmem gerekiyor habire atıyor beni
Kapatılmış galiba canım ınstagram bende giremiyorum sabahtan beri sadece Twitter’dan öğrendiğim buHimm gece erken uyumuşum ya da görmemişim demek ki sabah farkettim. Yorum da yapilmiyor. Neyi orbas ediyoruz acaba.
Himm anlaşıldı baktım ben de biraz.Araştırdım birazda btk erişim engeli koymuş öyle yazıyor
Instagram kabahat etmişgünaydın canım, intagramda sorun var evet , e nabızda bi sorun yok girebiliyorum ben.
Instagrama kızıp milleti cezalandırılırlar.Kapatılmış galiba canım ınstagram bende giremiyorum sabahtan beri sadece Twitter’dan öğrendiğim bu
Ya bi reels izleme eğlencem vardı o da gittiInstagram kabahat etmiş
Instagrama kızıp milleti cezalandırılırlar.
ben de aynıyım tum gun yatıyorum tam gecmedı agrılarım kalkınca kasık ağrısı olabılıyor. elımde tel ya burda ya ınstagramdayım. mılletten ne ıstıyorlar yaaaYa bi reels izleme eğlencem vardı o da gittitüm gün evdeyim bulantıdan zaten birleyen yapamıyorum artık reels de izleyemicem
Canım bende de var aft.Çıktığı an anladımki bağışıklılığım düştü hasta olucam (bende öyle oluyor) ertesi gün ateşlendim vücudumda enfeksiyon varmış ve antibiyotik falan yazmadı doktor bakalım kendi kendine geçmesini bekliyorum bendeKızlar günaydın, son günlerde ağzımda aft/yara çıkıyor. Biri bitse diğeri çıkıyor.
Zaten yapmak istediğinde yaptırmalı zorla bir şey yaptırmak istesende inatlaşır yapacaşı varsa da yapmaz ayrıca otorite de öyle zorla olmaz her şeye sert otorite kurulursa çocuk çocukluğunu yaşayamaz yaa benim de var çevremde mesela bir bakışımla çocuk donup kalıyor diye övünenler felan sen takma canım onlarıCanım valla bizim kız canı isterse yapar ben ona zorla bir şey yaptıramıyorum ve bazı densiz insanlar var çevremde otorite kur hayır deyince yapmasın hiç sınır koymuyorsun falan diyorlar bana. Onlara 2 yaş çocukla yaşamak nasıl bir şey anlatamıyorum.
kan hacmi artıyor kalp daha çok çalışıyor normal gıbı ama druna danış yıne de canım.Kızlar bugün sabah uyandığımda birden burun kanamam oldu ve bir süre durduramadım çocukluktan beri de hiç böyle kanamamıştı normal midir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?