Gozun aydin canim, sana demistim Allahin izniyle birsey olmaz diye. Bana da doktorum nipt test onerdi. Yasim 37 ve kilolu gebeyim. Nerden bakarsan risk grubu malesef. Ama olsun rabbim yardimcimiz insallahÇok şükür bebekle ilgili bişey yokmuş herşey yolundakalbi 165 atıyor dedi doktor bebek çok sağlıklı dedi
Çok teşekkür ederim canım benimYaaa gozun aydin canimm, rabbim saglikla kucgaina almak nasip etsin cok sevindimm
Ayyy ilk cinsiyetimiz belli oldu grupta, harika haberKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Ooyy maşallahKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Çok teşekkür ederim canım benimAyyy ilk cinsiyetimiz belli oldu grupta, harika habersağlıkla gelsin tatlı prenses
Sağol canım benim amiin cümlemizeOoyy maşallahAllahım analı babalı büyütsün, sağlıcakla kucağına al inşallah
Aaa kesinleşen ilk cinsiyetKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Amiin canım benim çok teşekkür ederimAaa kesinleşen ilk cinsiyetgözünüz aydın prenses sağlıkla gelsin
Tebrik ederim canım şuraya pembiş bir kalp koyalım o haldeKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Evet canım eve bile geldim.oglak_kadini canımm şimdi gördüm çıkmışsın çok çok geçmiş olsun. Yat istirahat et güzelce artık dinlenme zamanı
Yaaa gerçekten miTebrik ederim canım şuraya pembiş bir kalp koyalım o haldeben Ocak grubunda da varım, orada çoğunluk erkek kız bebiş haberi almak heyecanlandırdı beni
Cok sukur baya azaldı düne göre. Dehşet bir gündü kapalı ameliyat da ağrı yapıyormuş yaaa 10 gün yaticam. Ondan sonra normal hayatına dönersin dedi.Cok geçmiş olsun ağrıların bir an önce geçer inşallah çabucak iyi olursun.
Aaaa cok şaşırdım bu kadar erken çıkmasına aaaa ve kızın için coook mutlu oldum. Allah kuluna uzun sağlıklı bereketli ömürler versin ayyyy cok mutlu oldum kizzzKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Sorma kuzum valla ben de çok şaşırdımAaaa cok şaşırdım bu kadar erken çıkmasına aaaa ve kızın için coook mutlu oldum. Allah kuluna uzun sağlıklı bereketli ömürler versin ayyyy cok mutlu oldum kizzz
Hemen sordum sorumluya cuma akşam sonucun hazır dedi. Çıkmamış daha yani çıkmış aslında şuan raporlaniyormus. Heyecan korku her şey var.Sorma kuzum valla ben de çok şaşırdımama çok da mutlu oldum yaaa sabah aldığım en harika haber oldu sıra sende artık sen verirsin müjdeni Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de inşallah buraya sonucum tertemiz diye yazacağım clve darısı hepimizin başına. Hepimiz sağlıkla alalimm...Sorma kuzum valla ben de çok şaşırdımama çok da mutlu oldum yaaa sabah aldığım en harika haber oldu sıra sende artık sen verirsin müjdeni Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Artık diğer eğlenceli bölüme geçtin. İsim ne olacak fikir var mı aklindaKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Ya çok şükür tebrikler gözün aydınnnKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Gözünüz aydın,sağlıkla doğsunKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?