- 6 Temmuz 2024
- 74
- 71
- 37
MerhabaSelam kızlar tabloyu yeniledim. Değişiklikler için beni etiketlemenizi rica ediyorum.
Yap canım doktor net gördüğünü söyledikten sonra değişmez büyük olasılıklaTürkiyede baktırıp aile arasında minik bir kutlama yapayım o zaman dimi
Tamamdır canım keşke eşimde gelebilseydi bizle ama işlerinden dolayı görüntülü görüşmeden katılacakYap canım doktor net gördüğünü söyledikten sonra değişmez büyük olasılıkla
Yaa onunla da ayrı bir süpriz yapardın söyleme partideTamamdır canım keşke eşimde gelebilseydi bizle ama işlerinden dolayı görüntülü görüşmeden katılacak
Bakalım ona bi çare düşünücemYaa onunla da ayrı bir süpriz yapardın söyleme partide
Sen gördün mü canım bebeğini yakın zamanda ultrasonda11.haftada ultrasonda elleri ayakları sanki belli oluyor artık çok güzel bir şeymiş görmek
Evet cuma gördümSen gördün mü canım bebeğini yakın zamanda ultrasonda
Benim de bulantım yok ama keseye falan pek bakmadım nasıl diyeKızlar keseniz nasıl yuvarlak mı fasülye gibi mi ? Cinsiyet tahminleriniz neler benim hiç mide bulantım yok ve kesem yuvarlak
Alt karın çıkıyor ama yediğim karbonhidrat ve laktozdan mi hamilelikten mi bilemedim maalesefGöbeğiniz biraz çıkmaya başladı mı kızlar
Benimde aynı bide kabızlık çok çekiyorum sizde de oluyor mı acabaAlt karın çıkıyor ama yediğim karbonhidrat ve laktozdan mi hamilelikten mi bilemedim maalesef
Maaşallah canım artık darısı bizim başımızaEvet cuma gördüm
Oluyor yaz tatili olduğu için ailelerin yanlarindayiz sürekli her kahvaltıya akşama bir şey yapma uğraşindalar ben de hiç yemezdim normalde ayıp olmasın diye diye glutenden şiştimBenimde aynı bide kabızlık çok çekiyorum sizde de oluyor mı acaba
Ben gruptaki hafta olarak en önde gidenlerden biriyim sanırım 1 ya da 2 şubat görünüyor doğumMaaşallah canım artık darısı bizim başımıza
Benim de 1 şubat :) şu an 11+1 deyiz.Ben gruptaki hafta olarak en önde gidenlerden biriyim sanırım 1 ya da 2 şubat görünüyor doğumAmin darısı size
Aynıyız canımKızlar keseniz nasıl yuvarlak mı fasülye gibi mi ? Cinsiyet tahminleriniz neler benim hiç mide bulantım yok ve kesem yuvarlak