- 22 Nisan 2024
- 221
- 100
- 27
Sizin de mi mide bulantınız hiç yok ? Benimde olmadı hiç şükür cinsiyet merakı içindeyim yuvarlak kese kız diyorlar ama doğrulur payı var mıdır bilmiyorum tabiAynıyız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin de mi mide bulantınız hiç yok ? Benimde olmadı hiç şükür cinsiyet merakı içindeyim yuvarlak kese kız diyorlar ama doğrulur payı var mıdır bilmiyorum tabiAynıyız canım
Ben de ramzi teorisi diye bir şey gördüm kesenin içindeki konumuna göre söylüyorlar cinsiyetiSizin de mi mide bulantınız hiç yok ? Benimde olmadı hiç şükür cinsiyet merakı içindeyim yuvarlak kese kız diyorlar ama doğrulur payı var mıdır bilmiyorum tabi
Hiç yok canım sadece iyi acıkıyorum mide bulanmayınca erkek de diyorlar bir sürü şehir efsanesi varSizin de mi mide bulantınız hiç yok ? Benimde olmadı hiç şükür cinsiyet merakı içindeyim yuvarlak kese kız diyorlar ama doğrulur payı var mıdır bilmiyorum tabi
Kese kaç+kaç, şehir, tahmini doğum tarihi, tahmini cinsiyet, son adet tarihin?Merhaba ladin19 beni de ekleyebilir misin listeye yaşım 37 ilk çocuğum şu an 8+4 haftalık hamileyim ilk kalp atışını 6+1 de duydum başka bir bilgi gerekiyor mu?
Keseyi bilmiyorum bebeği gördükten sonra keseyi söylemeyi bıraktı doktor cumartesi günü 8+3 dedi sadece şehir: Eskişehir tahmini doğum tarihi: 19 şubat cinsiyet için daha erken zaten son adet tarihim ise 12 mayısKese kaç+kaç, şehir, tahmini doğum tarihi, tahmini cinsiyet, son adet tarihin?
Aa gunlerimz aynıBenim de 1 şubat :) şu an 11+1 deyiz.
1 haftaya doktor cinsiyet tahmini yapar galiba sizeAa gunlerimz aynı
Benim de arttı Goguslerim çok büyüdü bir anda adet oncesi şişkinliği gibiyimKızlar şimdiye kadar hiç kilo aldınız mı? Ben 58 ile hamile kaldım şimdiden 60’ı gördüm (11+2). Bebiş sağlıklı olsun gerisi önemli değil tabi ama dikkatli gitmekte de fayda var. Hiç mide bulantım yok ama iştahım da çok açık sayılmaz yani fazla yediğimi de düşünmüyorum neden böyle hızlı gidiyorum anlamış değilim
Cuma doktora gittik başka bir şey anlatırken belki kızınız olur dedi1 haftaya doktor cinsiyet tahmini yapar galiba size
Erken tahmin olmusCuma doktora gittik başka bir şey anlatırken belki kızınız olur dedi
Sat 27 nisanAa gunlerimz aynı
Evet bir şey mi gördünüz dedim cevap vermediErken tahmin olmus
24 nisan benim deSat 27 nisan
Banada erkek diyor herkes mide bulantısı hiç olmadı. Kötü kokulardan rahatsız oluyorum tabi koku hassasiyeti var ama mide bulantısı yada öğürme gibi bişey hiç yaşamadım 8+3 teyim. Kesede yuvarlak :) yüzükte göbeğimde daire çiZdi :) ama bıçağın üstüne oturdum hahah ay ilkel yollarla cinsiyet tahminleri çok karışık şuanHiç yok canım sadece iyi acıkıyorum mide bulanmayınca erkek de diyorlar bir sürü şehir efsanesi var
Tahmini cinsiyet derken yani içinize doğan bir cinsiyet var mı? Mesela ben erkek hissediyorum listeye bu şekilde tahmini olanları da eklediğimiz için sordum.Keseyi bilmiyorum bebeği gördükten sonra keseyi söylemeyi bıraktı doktor cumartesi günü 8+3 dedi sadece şehir: Eskişehir tahmini doğum tarihi: 19 şubat cinsiyet için daha erken zaten son adet tarihim ise 12 mayıs
Mide bulantim kusmam bi süre oldu. Ama sabah hiç olmadı genelde akşam oldu.Banada erkek diyor herkes mide bulantısı hiç olmadı. Kötü kokulardan rahatsız oluyorum tabi koku hassasiyeti var ama mide bulantısı yada öğürme gibi bişey hiç yaşamadım 8+3 teyim. Kesede yuvarlak :) yüzükte göbeğimde daire çiZdi :) ama bıçağın üstüne oturdum hahah ay ilkel yollarla cinsiyet tahminleri çok karışık şuan
Günaydınn ayyy bu hafta benim için çok heyecanlı catlrsamba nipt için kan almaya gelecekler.