- 30 Haziran 2013
- 21.055
- 16.336
neyse ki 16ları beklemıycez 25ınde öğrenecez biz aşağı yukarıHadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse ki 16ları beklemıycez 25ınde öğrenecez biz aşağı yukarıHadi inşallah
Aynen yaa 2 hafta sonra biliyor olacağız çok heyecanlı hsbxhsneyse ki 16ları beklemıycez 25ınde öğrenecez biz aşağı yukarı
ay aslında bı yandan da hiç bılmesem sabredebilir miyim dıyorum kızım da cinsiyet partisi ,istiyor.Aynen yaa 2 hafta sonra biliyor olacağız çok heyecanlı hsbxhs
Ona özel minnoş bir parti yapabilirsin olmadı. Ben dümdüz öğrenmek istiyorum arkadaşlarım parti yapalım diyor amaay aslında bı yandan da hiç bılmesem sabredebilir miyim dıyorum kızım da cinsiyet partisi ,istiyor.
tabi canım ben sevmıyorum oyle abartılı seylerı 3umuz bı cınsıyet partısı yapıcaz mecburenOna özel minnoş bir parti yapabilirsin olmadı. Ben dümdüz öğrenmek istiyorum arkadaşlarım parti yapalım diyor ama
Bence de hoş olur öyletabi canım ben sevmıyorum oyle abartılı seylerı 3umuz bı cınsıyet partısı yapıcaz mecburen
Canım gözün aydın çok sevindim m Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBence de hoş olur öyle
Canım benim çok teşekkür ederim aminnnnCanım gözün aydın çok sevindim m Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkürler bugun itibariyle basladim diger degerlerim iyi ama yinede 2 alti isteniyormus galiba gebelik donemindeBende de hipotiroidi var o yüzden euthyrox kullanıyorum 3 yıla yakındır. Hamilelik döneminde de kullanacağım, hamilelikle birlikte yükselebiliyor ona göre doz ayarlaması yapacak endokrinoloğum. Ay sonunda tekrar kan verip tsh’a baktırmamı söyledi doktorum.
İyi olmuş ilaç vermesi canım endişelenme, hamilelikle kullanılabilen ilaç tiroid ilaçları.
Kalp atışı 5+4 duyuldu
Merhaba canım ladin19 7+1 de kalp atışını duydukSelam kızlar tabloyu yeniledim. Değişiklikler için beni etiketlemenizi rica ediyorum.
Düzenledim canımMerhaba canım ladin19 7+1 de kalp atışını duyduk
Kızlar bu arada size bir şey soracağım. 7 Ağustosta burada kontrolüm var ve nipty testi yaptıracağım ama 10 ağustosta türkiyeye gideceğim kızımla. Türkiyede kadın doğuma gidip cinsiyeti bir kağıda yazdırıp aile arasında balon patlatmayı düşünüyorum ama eşim yanımda olmayacak ve test Almanya’da henüz çıkmamış olacak. Ultrasondaki sonuç kesin doğru olur mu 13-14 hafta civarı bakılmış olacak çünkü. Ailemle bu tarz bi kutlama yapmayı çok istiyorum çünkü kızımda cinsiyetini eşimle ultrasonda öğrenmiştik hemen doktor söylemişti 5 dakika sonra ikili testin sonucuna bakıp down riski var demişti cinsiyete sevinememiştik bile sonra nipty testi yaptırıp onun sonucu gelene kadar dünyamız başımıza yıkılmıştı. O yüzden bu sefer güzel bir kutlama yapmak istiyorum. Ama almanyada kimsemiz yok eşim kameradan katılır eşime sordum bana uyar diyor mutlu olayım istiyor ilk tecrübeden dolayı. Sizce napayım?
Türkiyede baktırıp aile arasında minik bir kutlama yapayım o zaman dimiDoktor emin olup güzelce gördükten sonra sıkıntı çıkmaz canım