bende de öyle oluyor ama yapabildiğin kadar kapsülü içeri itmeye çalış sonra da biraz uzan aşağı inmemesi içinKızlar selam aranızda progestan vajinal fitil kullananlar bana yardımcı olabilir mi ilacı kullandıktan sonra çok fazla vajinal akıntım oluyor ve çamaşırımda sanki ilaç kalıntısı gibi beyaz beyaz akıntı görüyorum ilaç işe mi yaramıyo dışarı çıkıyor gibi
Ben uzun süredir kullaniyorum ne yapsanda dışarı çıkıyor ama ben kullandıktan sonra olabildiğince fazla yatıyorum etkisi daha çok olsun diye. Bildiğim kadarıyla herkesde illaki dışarı çıkıyor.Kızlar selam aranızda progestan vajinal fitil kullananlar bana yardımcı olabilir mi ilacı kullandıktan sonra çok fazla vajinal akıntım oluyor ve çamaşırımda sanki ilaç kalıntısı gibi beyaz beyaz akıntı görüyorum ilaç işe mi yaramıyo dışarı çıkıyor gibi
Ben daha bugün gittim hiç kalp atisini söylemedi doktorumKızlar sizlerde bebek kalp atışı kaç? Söyleyeni oldu mu doktoru ? Normalde kaç olması lazım bu haftalarda 7-8 gibi?
Ben kullanıyorum canım. Sormuştum onu normal dedi hemşire. İlacı iyice ittiğinden eminsen biraz yat ilaçtan alacağını alır gerisi atılabilir dedi. Çok sıkıldım ben de 12. Haftada bırakacağım.Kızlar selam aranızda progestan vajinal fitil kullananlar bana yardımcı olabilir mi ilacı kullandıktan sonra çok fazla vajinal akıntım oluyor ve çamaşırımda sanki ilaç kalıntısı gibi beyaz beyaz akıntı görüyorum ilaç işe mi yaramıyo dışarı çıkıyor gibi
Bizim 7+1 de iken 120 olduğunu söylediKızlar sizlerde bebek kalp atışı kaç? Söyleyeni oldu mu doktoru ? Normalde kaç olması lazım bu haftalarda 7-8 gibi?
Gecmiş olsunMerhaba kızlar bugun kontrolum vardı malum ama ayaklarım gerı gerı gıdıyordu.8+3 olmus ancak malesef gelısımı durmus gecen haftadan berı hıc buyumemıs bebegım bu sebeple salı gunu kurtaj olucam. Vakumluınsallah hepınız sagsalım kucagınıza alırsınız meleklerınızı ve ınsallah bana da nasıp olur yenıden . ladin19 listeden silebilirsin canım adımı
Fetal DNA testini siz kendiniz istediğiniz için mi yaptırıyorsunuz? Hangi durumlarda yaptırmak gerekiyor ?Kızlar doktordan geliyorum. Benim minik civciv büyümüşArtık minnoş bir bebiş formunda gördüm. Elleri ayakları maşallah kıpır kıpırdı. 19unda fetal dna için kan vericem. Yeditepe Üniversitesinde yaptıracağız. Doktorum orayı önermeden önce ben arayıp bilgi almıştım. 26sında da sonuçları alacağız hayırlısıyla inşallah. Yurtdışına göndermeden kendi cihazlarıyla da bakabiliyorlarmış. Fiyatı da uygun geldi bize. İstanbulda olup yaptırmak isteyen varsa fikir olsun
Hem kendimiz istedik hem de doktorumuz önerdi. İkili test çok yanaştığım bir şey değildi. Aklıma yatan fetal dna olduğu için yaptırma kararı aldık.Fetal DNA testini siz kendiniz istediğiniz için mi yaptırıyorsunuz? Hangi durumlarda yaptırmak gerekiyor ?
Bana 10 gün kullan gel dedi ama işte o beyaz akıntı çok rahatsız ediyorBen kullanıyorum canım. Sormuştum onu normal dedi hemşire. İlacı iyice ittiğinden eminsen biraz yat ilaçtan alacağını alır gerisi atılabilir dedi. Çok sıkıldım ben de 12. Haftada bırakacağım.
6 bin dediler bize canımFiyatı neymiş canım fetal dna nın
Kızlar selam aranızda progestan vajinal fitil kullananlar bana yardımcı olabilir mi ilacı kullandıktan sonra çok fazla vajinal akıntım oluyor ve çamaşırımda sanki ilaç kalıntısı gibi beyaz beyaz akıntı görüyorum ilaç işe mi yaramıyo dışarı çıkıyor
Bende ilk gebeliğimde kullanmıştım doktor zaten ilaç içinden eriyerek çıkacak demişti yani bir problem yok merak etme işe yarıyorKızlar selam aranızda progestan vajinal fitil kullananlar bana yardımcı olabilir mi ilacı kullandıktan sonra çok fazla vajinal akıntım oluyor ve çamaşırımda sanki ilaç kalıntısı gibi beyaz beyaz akıntı görüyorum ilaç işe mi yaramıyo dışarı çıkıyor gibi
Aa çok uygunmuş6 bin dediler bize canım