Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

adet oldum ben kızlar maalesef bat 20 haziran :KK43:

gülneva bence bi da ölçtür beta hcg birden fırlayabilirmiş örneklerini gördüm ben

adet oldum ben kızlar maalesef bat 20 haziran :KK43:

gülneva bence bi da ölçtür beta hcg birden fırlayabilirmiş örneklerini gördüm ben

inş canım ya eşim 1 hafta daha bekleyelim diyo çarşamba olmasam kan testimi yeniliycem.. hadi bakalım bidaki aya inş hamiş kalırsın sende adet bitiği gibi çalışmalara devam et canım ben bu ay yastık denedim öneririm sana ve vajinal duş sakın yapma ve hemen kalkıp duş alma1 saat yat...bol bol proteinli beslen ve adetiden başla adetin12 gününe kadar bal tarçın çörek otu karışımı ye sabah akşam bir tatlı kaşığı..

inş canım ya eşim 1 hafta daha bekleyelim diyo çarşamba olmasam kan testimi yeniliycem.. hadi bakalım bidaki aya inş hamiş kalırsın sende adet bitiği gibi çalışmalara devam et canım ben bu ay yastık denedim öneririm sana ve vajinal duş sakın yapma ve hemen kalkıp duş alma1 saat yat...bol bol proteinli beslen ve adetiden başla adetin12 gününe kadar bal tarçın çörek otu karışımı ye sabah akşam bir tatlı kaşığı..

aaa bak bunu bilmiyordumm bal tarçın çörekotunu karıştırıyormuyuz ölçekleri nasıl ? inşallah canım ben yazz kullanmıştım 20 gün geçen aylarda sonra normal adet gördüm çalıştık olmadı bu ay bakalım adetim bitsin hemen başlıcaz geçen ay üzerine pek düşmedik ama bu ay çok iyi hazırlancaz:KK34:

aaa bak bunu bilmiyordumm bal tarçın çörekotunu karıştırıyormuyuz ölçekleri nasıl ? inşallah canım ben yazz kullanmıştım 20 gün geçen aylarda sonra normal adet gördüm çalıştık olmadı bu ay bakalım adetim bitsin hemen başlıcaz geçen ay üzerine pek düşmedik ama bu ay çok iyi hazırlancaz:KK34:

canım ölçü yok göz kararı koy hepsinden azar azar bal 1 tatlı kaşığı üstüne dök göz kararı hepsi çok şifalı yan etkileri yok ama adetin 12 gününe kadar yap sonra kes yapma..

Sat 22 Nisan. Şu an 4+6 haftalık hamileyim. Ama daha doktora gidemedim. Umarım herşey yolundadır. İlk hamileliğim düşük oldu. İkincisinden 4 yaşında oğlum var. Bunda da korkum var acaba düşük olur mu yada dış gebelik mi diye? Ama mide ekşime sürekli açlık falan var

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim hamile arkadaslari tebrik ediyorum. adetim 25 gun gecikti dun evde test yaptim negatifti aksamdan sonra acayip aci veren bir sanci basladi rahimde ve kasiklarda bicak batmasi gibiydi. acile gittik poliklinige. doktor gebelik olabilir dedi evde test yaptigimi soyledim onlar bazen sonuc veremeyebilir dedi neyse testi yaptirdik hem t.i.t hem hcg testi sonuc negatifti. dra gosterdik kum dokuyosin ve cok fazla enfeksiyon var dedi. birkac ilac yazdi. En az 3 ay hamile kalma esin korunsun dogum kontrol hapi kullanma dedi. adetin de enfeksiyondan dolayi gecikiyo dedi. yani kizlar iyilesene kadar bebek yok. hayirlisi....

kızlarrr bebiş geliyorrr dün test yaptım evde çıktı perşembe de kan için gitcem

Uzun bir süredir yazamadım.Serum,acil,ve mide bulantılarıyla geçen bir kaç haftadan sonra 7 kilo kaybedince mecburen ilaca başladı doktor.Umarım bebeğime zarar veren bir yanı olmaz.Bitkisel diye verdi Adı ZOFRAN. İçinde Kemoterapi uygulamalarında oluşan mide bulantısı için olduğu yazıyor.(Daha önce kullanana var mı?)
Haftaya yine kontrol var.Umarım şuan gebe olanlar yada kalmak isteyen arkadaşlarımın bu şekilde geçmiyordur ve geçmez.Çok kolay ve tadını çıkararak yaşarlar bu dönemi.
Tüm bunlara rağmen büyüyen bebeğimle çok mutluyum.Kandilde hepinize dua ettim.En hayırlıları bizi bulur inşallah.Şimdilik sevgiler:)

X