- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
sercemcim şu hayıt ve çakşır'ın rusçalarını bi araştır, bi sor soruştur cnm bnm Allah rızası için
tamam canim mutlaka sorucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sercemcim şu hayıt ve çakşır'ın rusçalarını bi araştır, bi sor soruştur cnm bnm Allah rızası için
buldum buldum adini yaz googlda витекс священный foto yaz resmi gelicek bak ayni hayit ya buldummu acaba cok sevindim senden Allah razi olsun bak bana haber ver mutlaka omu diyilmi diye
vallaha helal olsun bacım buldun yaaa evet oymuş baktım витекс священный :119: hemen çıkıyorum dışarı aramaya cnm beniiim
vallaha helal olsun bacım buldun yaaa evet oymuş baktım витекс священный :119: hemen çıkıyorum dışarı aramaya cnm beniiim
kiz ne oldun gidis o gidis yoksa buldun da bana mi demiyon saka saka bula bildinmi canim yoksa hala aramakdamisin?
selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ?
bugunde akıntım cogaldı ve adetime son 4 gün kaldı kızlarr cvp lütfen
ВИТЕКС СВЯЩЕННЫЙ или АВРАМОВО ДЕРЕВО или ПЕРЕЦ ДИКИЙ diye yazıyor google'da yazınca. bu şekilde sorarım ben de yarın çıkabilirsem. sana da haber veririm cnm unutmam merak etme
canım sizin aradığınız hayıt suyu değilde hapımı hayıtın kapsülü olduğunu duymuştum ama hiç araştırmadım sen rusyadamı yaşıyosun folikasit..
canim benim rusyada yasiyan evet hapida var istersen bak adini yazmisdik diyer sayfalarda ben burda ne hapini buldum ne hayitin kendisini insallah siz bulursuz
canim benim rusyada yasiyan evet hapida var istersen bak adini yazmisdik diyer sayfalarda ben burda ne hapini buldum ne hayitin kendisini insallah siz bulursuz
bende şimdi araştırdım burda sayfalardan birinde canım fsh çok yüksek ve tiroid hastasıymış hiç yumurta oluşmuyomuş ama hayıt hapı kulanmış iki ay sonra hamile kalmış araştırdım bayağ etkili bir ilaç hayıt ve nar bişeyler karışımı var mustafa eraslan diye gir kibarlı k5 diye bir hap bence araştır canım kargoyla sana kadarda gelebilir ülke dışında olsanda ben sipariş vericem hayırlısı bakalım canım...
hayirli olsun canim ben burda sordum bulamadim inan hapda yok burda delirdim burasi oyle bir sehirki canim kim gelse bulamaz karqo bille
sen rusyanın neresindesin canım ya akraban yokmu türkiyede eşinden dolayımı ordasınız canım..