Merhaba ben 37 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var..ilk gebeligimde sorun yaşamadım düşüğünde olmadı.hasimatom var.eutrox kullanıyorum...benim dr umda pıhtılaşma testi istedi biraz ürktüm açıkçası ..bugün yaptiricam bakalaim ne cikicak.siz de kendimi gördüm .İnşallah sağlıkla alırsınız kucaginizaMerhaba arkadaşlar. Ben hamileliği öğrenince ilk doktorum olan hastaneye gittim. Benim doktor orada olmayınca başka bir doktora göründüm. Aslında ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamadım, daha önce düşük geçmişim de yok ama ileri yaşta trombofili paneli istiyoruz dedi. Benim sadece Faktor XIII ve Paı 4G/5G Heterozigot çıktı. Bana o gün ilk bakan doktor test sonucuna göre hemen iğne başlayacağız doğuma kadar kullanacaksın dedi. Ben yine de kendi doktoruma görünmek istedim. Kendi doktorum bu genlerin heterozigot olması düşük risk taşır şu an için Ecopirin 150 mg yeterli olur. İlerleyen haftalarda iğne başlarız dedi. Ben aynı zamanda Hashimato hastasıyım 150 mg Euthyrox kullanıyorum. Tsh da 11 çıkınca endokrinoloji doktorumla görüştüm. Trombofili sonucunu ona da gösterdim. İğneye gerek olmaz bu durumda dedi. Yani her doktorun farklı bir görüşü var bu konuda maalesef. Başta çok kafam karıştı ama nihayetinde kendi doğum doktorumu dinleyip Ecopirin ile devam edip, sonrasında doğuma kadar iğne ile devam edeceğim. Gelişimde herhangi bir sorun yok çok şükür Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım kuzuları