Bebek İkinci El parça 1 lira hepsi hasarsız ve lekesiz

canım bordo takım,panço tulum,pembe askılı 2 yaş,pembe kadife pantolon,pembe askılı 1 yaş,yeşil pijama takımı,bordo üst,abentiny takım,,diğer 2pijama takımı,suni deri etek ve pembe gömlek bunlarda olsun.bedenlerini yazmışsın ama bazılarının resimleri yok.kot pantolon mesela.bunlar ne kadar tutuyor.

fat1hh ark beğendiklerini belirt ayırayım mail gelmedi

canım bordo takım,panço tulum,pembe askılı 2 yaş,pembe kadife pantolon,pembe askılı 1 yaş,yeşil pijama takımı,bordo üst,abentiny takım,,diğer 2pijama takımı,suni deri etek ve pembe gömlek bunlarda olsun.bedenlerini yazmışsın ama bazılarının resimleri yok.kot pantolon mesela.bunlar ne kadar tutuyor.

bugün nette sorun var demekki ya da benim bilgisayar da ben size cevap yazyorum gelene kadar sizden başka yanıtlar geliyor

ya ben cevap yazmaya çalışıyordum.lütfen yazdıklarımı bana ayır.mail karışıktı biraz.

arkadaşlar fat1hh arkadaşımız dün mail yazmıştıb bebek giysi resim eklemem için mail atmıştım ama mailde sorun olmuş resimleri görememiş o hangilerini istediğini belirtsin siz tekrar döneyim

arkadaşlar fat1hh arkadaşımız dün mail yazmıştıb bebek giysi resim eklemem için mail atmıştım ama mailde sorun olmuş resimleri görememiş o hangilerini istediğini belirtsin siz tekrar döneyim

slmlar.6 9 ay arası yada 12ay da olabılır yanı olanları bende alabılırım.fıyatları ne acaba?musaıt olunca fıyatlarını da yazarmısınız??

tamam benim de kızım ağlıyor cevap yazamadım ben yazarım saat kaç gibi girersiniz

Eki Görüntüle 681923 Eki Görüntüle 681924 Eki Görüntüle 681925 Eki Görüntüle 681926 Eki Görüntüle 681927 Eki Görüntüle 681928 Eki Görüntüle 681929 Eki Görüntüle 681930 $025.jpg $019.jpg $018.jpg $014.jpg $012.jpg $003.jpg $028.jpg
kalanlar bunlar arkadaşlayelek 6 ay lohusa geceliği s beden lcw altlar 6 ay pijama üstü 4 yaş hırka 4 yaş eşofman takım 6 yaş diğer yelek 6 *9 ay tulum 3 ay pembe kumaş pantolon 6 ay

Son düzenleme:
neyapalım kısmet deılmıs:KK43:elınızdekı altlarda oluyoda ıkı uc tane ıcın bosuna kargo olmasın yanı ben 10 15tane alırım dıe dusunmustum.yınede saolunn...

canım senin bebeğin kaç aylık belki birkaç parça daha ayarlayabilirim

canım senin bebeğin kaç aylık belki birkaç parça daha ayarlayabilirim

6aylık .ama 6 9 a arası seylerde olabılır antalyadayım ben buraya yaz geldı gıbı kısa kolluda olabılır yazın gıyer:)pantolon tsort falan yani.ayarlarsan resımlerını koyar mısın??

X