Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Kızlar lohusa takımı hastane için pijama vs ne aldınız link atar mısınız ya bende şiparişi oluşturayım artık

Merhaba anneler ben ikiz annesiyim Şubat'ta doğum olacak sizde süt sağma pompası alayım mı
İkizmiş eğer erken gelmeyip yoğun bakıma girmezlerse hiç gerek yok sağmaya. 2 si de sömürür göğüslerini. Ama erken doğum olur ve yoğun bakıma girerlerse mecbur alacaksın ve sağıp götüreceksin.
Ben almamıştım almayı da düşünmüyordum ama erken doğum olunca hemen aldım. Erişimi kolay bişey. Lazım olursa hemen gider alır eşin.bekle istersen

Ya kimse monitör yada telsiz almamış ya da aralıkta doğum yaptım aralık annesi oldum diye kimse sallamıyor beni. Napam aralık annelerine gitsem beni alırlar mı aralarına
:))) canım ben xiaomi güvenlik kamerası aldım ama acente telsiz de alacağım. Araştırdım en mantıklı bunlar. Bak istersen. Sadece kamera ile ya da sadece telsiz ile de olur. Ama ben ikisini alıyorum kafam rahat olur. Güvenlik kamerasını sürekli açıp bakmam gerekir gerçi bildirim ayarları vs var ama WiFi giderse çekmezse sorun olur diye telsiz de istedim Philips avent millet memnun yorumlara bak Trendyol hepsiburadada var

Ya kimse monitör yada telsiz almamış ya da aralıkta doğum yaptım aralık annesi oldum diye kimse sallamıyor beni. Napam aralık annelerine gitsem beni alırlar mı aralarına
çok para almayı düşünmüyorum zaten çocukla yanyana olucam. ama 2 dk bırakıp çıkmam gerekse leptobun kamerasını karşısına koyup telefondan izlemeyi falan düşünebilirim bilmiyom. ama bakıcıya bırakıp çalışmam gerekse kesin alırdım

Benım 2 . Cocugum ilkinde almadım bundada almıcam çok gerek gördüğüm bir ürün değil

33+4 deyim aşırı uykum geliyor sizede oluyormu yürüyüş falan da çok yapmaya başladım aşırı uykum geliyor dışarıdan geldim çocuk uyumadı benim uyumamada izin vermeyor bıraksa gece yarısına kadar uyurum sizdede uyku çok oluyor mu so haftalar genelde az uyku olur

Canım ben görmemişim, bende kediden dolayı xiaomi vardı aşırı memnumum bebeğe de onu kullanırım ama yazın annemlere giderken kedi için onu evde bırakmam gerektiği için bebevonun kamerasını aldım yazlıkta dışarda otururken duymak için ama hb'de baktım bulamadım tükenmiş sanırım.
Kızlar lohusa takımı hastane için pijama vs ne aldınız link atar mısınız ya bende şiparişi oluşturayım artık
Hemen linkleyeyim seni
MAMA Before & After Saten Pijama Takımı
Suwen Pijama Takımı
Artış Gecelik Takımı

Aa yeniyılın ilk tribi ben de telsiz almadım o yüzden yazmadım canım güvenlik kamerası var bende yıllardır, onu kullanırım.
Benim özellikle yemeklerden sonra bastırıyo gözlerimi açamıyorum ağrılar izin verdiği sürece günlük en az 1 gündüz uykum var

Sut sagma makinasi iyi olur diye düşünüyorum bende ikiz ve 27 haftadayim normalde mart ama sanırım şubatta gelirler gibi geliyor

Ay dün o kadar korktum ki dışarı çıkmıştım burda mevsim yaz hava 30küsür derece. Eve geldim ki çamaşırım sırılsıklam normalde de terlersin ıslanır nemlenirya öyle değildi bildiğin üstüne su dökmüşsün gibiydi. Eyvah dedim suyum geldi. Tüm gün sıyırıp sıyırıp külot takibi yaptım aha ıslandı diyorum sıyırıyorum durduk yere hafif ıslaklık da gördükçe daha da korktum ama akıntıydı sanırım yani inşallah.

Bunu anlamanın bi yolu var mı kızlar? Şakır şakır gelmezse de sızıntı şeklinde gelirse nasıl anlarız biz bunu

Canım benim de akıntımla beraber şeffaf akıntı geliyor ama onla beraber daha katı bir akıntı geliyor çevresi şeffaf akıntı ile çevriliyor. Sanırım bunlar için tr'de renk değiştiren pedler var ama sizin orada var mı emin değilim. O sebeple nasıl ayırırsın bilmiyorum. Bu renk değiştirem pedler ya da turnisol kağıtlarını araştır istersen

Selamlar bende hediyelikleri, süsleri Püskül tasarım atölyesine yaptırmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım oraya bebeği için kapı süsü ve setini yaptırmış çok beğendim. Fiyatları duyunca da inanamadım, fiyatlar baya farkediyor. Fikriniz için teşekkürler.

Eklentiler

• 7F0EB5C0-9BD4-418A-BBAB-6DE406111A89.jpeg
    140,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9366.png
    811 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_9367.png
    215,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu xiaomi kamera dediğiniz wi-fi ile telefona bağlanıp telefondan görebildiğin bişey o zaman. Kamera evdeki wifi ye bağlanıyor sen dışardayken kendi telefonundan açıp bakabiliyorsun

Ya bu bebevo 'yu bende favorilemiştim tükenmiş heeyerde .

Bu xiaomi kamera dediğiniz wi-fi ile telefona bağlanıp telefondan görebildiğin bişey o zaman. Kamera evdeki wifi ye bağlanıyor sen dışardayken kendi telefonundan açıp bakabiliyorsun
Aynen öyle biz tatillerde kedimizi bıraktığımız için almıştık 4 sene önce ve inanılmaz memnunuz. Hareket algıladığında direk bildirim geliyor eğer kart alırsanız görüntüleri belirlenen sürece kaydediyor ve geçmişe dönük takip edebiliyorsunuz. Özellikle ben bakıcıya bırakmak zorunda olduğum için genelde bunu kullanayacağım gibi ama yazları tatile giderken ya da yazlıkta hem int erişimi sorunu hem de xiaomi kediş için gene evde bırakmam gerektiği için bebevo'u da aldım.

Ben aldım da işe yarıyo mu henüz bilmiyorum tecrübe edebilirsem sen dogurmadan yazayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…