• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım sırf meraktan 10 tane laboquıck aldım 2gece önce netten. Eşimin haberi yok tabii evde de 3 tane erken gebelik testi awoks var sanırım 7 gün kala bile bakabilirim antibiyotikli krem kullanıyorum eczacı diğerleri önemli değil ama bunu kesinlikle bırakmalısın gebelik olursa dediği için bakmam gerek ne kdr erken okdr iyi hatta Aslında kullanmasam mı diye korkuyorum gebelik kategorisinde değil 😔 ama tedaviye de basladıgım 8 gün oldu brakmak da ıstemyrm
Canm gebeliğe engel olmasi veya olası bı yan etkisi varsa bırak bence riske atma kesin bilgiyi kadın doğum doktoru bilir tabi imkanın varsa muayene olduğunda sor ha bide laboquick kaset test o kadar erken gosterir mi canm bende de var o testten bende 4 5 gün kalasıya yapmayı planlıyorum ❤️☺️

Yaa canim ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirmiştim.Bugunu değerlendiremeyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem yeterli olur mu acaba .Yarın muhtemelen çatlar.Uff kafamda deli sorular 😅
Benim piki gördükten bir gün sonra bile beklemeden çatlattı canım normalde ne zaman çatlıyor. Ben çok şükür pik gecesi değerlendirdim yani çatladığı an hatta . Bu akşam da eşim geldi olduğu🥳 garantiye almak için yarın da yapacağım

Benim piki gördükten bir gün sonra bile beklemeden çatlattı canım normalde ne zaman çatlıyor. Ben çok şükür pik gecesi değerlendirdim yani çatladığı an hatta . Bu akşam da eşim geldi olduğu🥳 garantiye almak için yarın da yapacağım
Genelde yumurta catlamadan 24 saat durabiliyo canm tabi bu kişiden kişiye göre değişir ❤️🤷

Kuzu sen adetten kac gun sonra başladin Ovulasyon testine
Canım hemen başlamadım Çünkü aşağı yukarı tahmin ediyordum sancım başlayınca pike yaklascagnı. Bak koyuyorum

Eklentiler

• IMG_20250101_203904.jpg
    IMG_20250101_203904.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba herkese yine. Benim bir sorum olacak. Benim 2 gündür süt gibi akıntım var. Sulu ama beyaz. Bugün takvime göre yumurtlama günüm. Ama ben adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bugün ise yapışkan şeffaf akıntım var. Yumurtlama akıntısı böyle birşey mi. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim.

Kuzu ilk kez testle takip edicem bı fikrim yok onun için 😂 neyse nasip artık elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi

Canm gebeliğe engel olmasi veya olası bı yan etkisi varsa bırak bence riske atma kesin bilgiyi kadın doğum doktoru bilir tabi imkanın varsa muayene olduğunda sor ha bide laboquick kaset test o kadar erken gosterir mi canm bende de var o testten bende 4 5 gün kalasıya yapmayı planlıyorum ❤️☺️
Geçen ay çok araştırdım resmen 7 gün kala görenler olmuş elinde fazladan varsa bence de bakabilirsin benim umudum yok nedense ama yani sıfır umutla bekleyeceğim 😔 eczacı kullanma demedi doktor hatta bütün ilaçları bırak dedi egzama için şampuan falan kullanıyorum eczacı şampuanı ve losyonu bırakmana gerek yok ama gebelik oluşursa kremi bırak dedi ama asla kullanma demedi aslında

14. Gün çatladı mı demek oluyor bu
Evet gece ilişki oldu 11 gibi. Dizi ızledık 1 saat uzandım kalkınca bir baktım gogus uclarıma dokunamıyorum. Öylelikle anladım çatladıgını canım. Testte de silikleşmişti sabah. Yıne gece catladı adet olursam gece olucam kesin🙄 aslında adet ı gece oldugum ıcın dolu dolu 13 gun olunca catlamıs oldu ama takvım olarak 14. Gun. Bence ılskiler de catlamaya yardımcı. Bir de dınlemısrım unutmuyorum Dr dıyordu sadece ovulasyonda hamile kalınmaz O aşk tutkuyla vücut aniden yumurtlayablr. Ve gebe kalır. Libidoyu da hesaplarsak ilişki hemen catlattı🤪

5li ne kadara almiş canim 35.gun adet oldum ya tahmini kacinci gun catlama olur acaba gecen ay dongu 25ti 13.gun catlama olmustu
100 TL canım artım et biraz pahalı internette de baktım diğerlerine göre ama ben geç kaldığım için onu bulunca almak zorunda kaldım internette bazı kötü yorumlar var evet ama bizimki eczane ürünü diye bayağı iyi çıktı. İnşallah bu ay bebişin seni bulsun Canım benim hepiniz için Ben de dua ediyorum herkes gibi. Genelde böyle düzensiz mi oluyordun. 35 gün olduysan 21 gün çatlamıştır senin ilaç falan kullandın mı zaten 8 ile 21. gün çatlama normal diyorlar

100 TL canım artım et biraz pahalı internette de baktım diğerlerine göre ama ben geç kaldığım için onu bulunca almak zorunda kaldım internette bazı kötü yorumlar var evet ama bizimki eczane ürünü diye bayağı iyi çıktı. İnşallah bu ay bebişin seni bulsun Canım benim hepiniz için Ben de dua ediyorum herkes gibi. Genelde böyle düzensiz mi oluyordun. 35 gün olduysan 21 gün çatlamıştır senin ilaç falan kullandın mı zaten 8 ile 21. gün çatlama normal diyorlar
Gene iyi bnce fiyati .

Back
X