Gerçekten vitamin takviyesi demir almama rağmen başım hep yerde Allah'tan yıllık iznim başladı çocuklar 15 gün sonra napcam bilmiyorumHanımlar merhaba,
Aşırı yorgunluk ve uyku haliyle nasıl başediyorsunuz acaba? Demir takviyesimi almak lazım ki?
Al benden de o kadar. Öğle yemeği yediğim anda uyku bastırıyor.Is yerimde bilgisayara bakarken ayakta uyuyacağım öğleden sonra 2-3 arası dayanılmaz bir ağırlık oluyor üstümde
Hormonların etkileri bunlar. AlisacagizIs yerimde bilgisayara bakarken ayakta uyuyacağım öğleden sonra 2-3 arası dayanılmaz bir ağırlık oluyor üstümde
Muhtemelen öyle oldu kan hacmi de artınca etkiledi sanırım. Prilama da mecbur devam ediyorum bırakınca hiç yapamadımNormal canım kendini zorladığın için olmuştur kanama ama bence prilam a devam et
İnşallah öyledir normal zaten zamanda gelmiyor şükür cevabınız için de teşekkür ederimBogazınız ögürmekten tahriş olmuştur bundan dolayı kan geliyor olabilir korkmayın bence
Açken mide bulantısı daha çok oluyor gerçekten ve kusma olamadığı için daha çok zorlama oluyor. İlacı içince bende de bir sersemlik yapıyor ama kullanmayınca daha kötü oldum mecbur bir süre daha devam edeceğim gibiBende kullanıyorum ilacı ama aşırı uyku yaptı bende o yüzden çok kullanmıyorum benımde sabah sizin gibi olsun ağizdan kan geldı ama ben zor dan olduğunu düşünüyorum çünkü midem boştu şu bilen içmemiştim zorlanmadan olabilir
Benim de bugün extra ağrıyor sağ tarafımda bi sızı varKasık ağrısı oluyo mu sizde de kontrol de idrar tahlilide yaptırdım temız çıktı ama kasık ağrım devam ediyor sizdede varmı böyle ağrı
Açıkçası bilgi eksikliği ya da yanlışlığı var sizde bu konuda. İnsandan kediye kediden insana hatta genel olarak hayvan insan arasında aşı olduğu müddetçe hayvanda öyle mikrop virüs alışverişi çok nadirdir. Mikrop aktif pasif vs olamaz. Evde beslenen aşılı kedi köpeğinden neden uzak dursun insan. Tamam toxoplazma riski var ama o konuda da kedi için eşi her gün kumunu temizlediği hamile kişi temizlemediği sürece hiç bir sıkıntı yok. Köpek için eşi dolaşmaya çıkardığında kakasını toplar olur biter. Ben ilk hamileliğimde köpeğimle koyun koyuna yatar uyurdum. Eşim kakaya çıkarıyordu. Mamasını da koyardım ben vs. Ayrıca köpeğim bilen bilir Cocker cinsiydi. Tüylü tüylü öperdim severdim sarılır uyurdum. Lütfen hele de internet ortamında kimse kimsenin sahipli hayvanına karışmasın rica ediyorum.Öyle değil maalesef sizin dışarıdan getirdiğiniz mikrop kedide aktif hale geliyor. O yüzden uzak durun deniliyor. Ev kedisi de olsa açısı da olsa onu hasta etmez evet ama sizi eder. Çünkü o aşılı. Üç ay riskli. Bireyler dışarıdan taşıyabiliyor paraziti
Sizde de bilgi fazlalığı var bravoAçıkçası bilgi eksikliği ya da yanlışlığı var sizde bu konuda. İnsandan kediye kediden insana hatta genel olarak hayvan insan arasında aşı olduğu müddetçe hayvanda öyle mikrop virüs alışverişi çok nadirdir. Mikrop aktif pasif vs olamaz. Evde beslenen aşılı kedi köpeğinden neden uzak dursun insan. Tamam toxoplazma riski var ama o konuda da kedi için eşi her gün kumunu temizlediği hamile kişi temizlemediği sürece hiç bir sıkıntı yok. Köpek için eşi dolaşmaya çıkardığında kakasını toplar olur biter. Ben ilk hamileliğimde köpeğimle koyun koyuna yatar uyurdum. Eşim kakaya çıkarıyordu. Mamasını da koyardım ben vs. Ayrıca köpeğim bilen bilir Cocker cinsiydi. Tüylü tüylü öperdim severdim sarılır uyurdum. Lütfen hele de internet ortamında kimse kimsenin sahipli hayvanına karışmasın rica ediyorum.
Benim baya agrıyor hele cok ayakta kalırsamKasık ağrısı oluyo mu sizde de kontrol de idrar tahlilide yaptırdım temız çıktı ama kasık ağrım devam ediyor sizdede varmı böyle ağrı
Malesef önceki gebeliğimde de grubumda bu sebeple tartısma cıkmıstı ve grup dagılmıstı tarih tekerrur ediyorAçıkçası bilgi eksikliği ya da yanlışlığı var sizde bu konuda. İnsandan kediye kediden insana hatta genel olarak hayvan insan arasında aşı olduğu müddetçe hayvanda öyle mikrop virüs alışverişi çok nadirdir. Mikrop aktif pasif vs olamaz. Evde beslenen aşılı kedi köpeğinden neden uzak dursun insan. Tamam toxoplazma riski var ama o konuda da kedi için eşi her gün kumunu temizlediği hamile kişi temizlemediği sürece hiç bir sıkıntı yok. Köpek için eşi dolaşmaya çıkardığında kakasını toplar olur biter. Ben ilk hamileliğimde köpeğimle koyun koyuna yatar uyurdum. Eşim kakaya çıkarıyordu. Mamasını da koyardım ben vs. Ayrıca köpeğim bilen bilir Cocker cinsiydi. Tüylü tüylü öperdim severdim sarılır uyurdum. Lütfen hele de internet ortamında kimse kimsenin sahipli hayvanına karışmasın rica ediyorum.
Misshanın kullanıyorum aydınlatıcı lekelere karşı çok memnunumKızlar selam bu sıcak havalarda güneş kremi ne kullanıyorsunuz
Mineral filtreli değil mi herhalde hamilelikte böyle kullanmamız lazımmışMisshanın kullanıyorum aydınlatıcı lekelere karşı çok memnunum
Bnde oluyor bide idrarım sıkışık gibi bir ağrı oluyor wcye gidiyorum(affedeersiniz) çok az geliyor oysaki.Kasık ağrısı oluyo mu sizde de kontrol de idrar tahlilide yaptırdım temız çıktı ama kasık ağrım devam ediyor sizdede varmı böyle ağrı
Misshanin c vitaminini almistim 1 ay once. Sanirim icerigindeki ilk maddeden dolayi hamilelik icin guvenli degil. Varmi c vitamin serum kullananlar. Bu arada ben mineral gunes kremi neutrogena zinc aldim. Yuzumu bembeyaz yapiyor, memnun kalmadim.Misshanın kullanıyorum aydınlatıcı lekelere karşı çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?