• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar kiwi marka göğüs pompası kullanan var mı baya Uygun fiyatı almahu düşünüyorum mastit beni bitridi artık iki aylık annelik maceram da bu 3. Mastıt

Kızlar ben oğlumu emziriyorum doyuyor sonra bi bakıyorum aranıyor çocuk memeden süt de akıyor yani öyle yok da değil bende mecburen mama veriyorum niye böyle süt yetersiz desem var yani hatta iki memeyi de veriyorum

Kanguru aldım ama sanki vücudu rahat etmeyecek gibi düşünüp kullanamıyordum.🥲Bugün kalça ultrasonuna girdik yavaştan kullanmayı deneyeceğim.
Bizde sabah önce kalça ultrasonu çekildik sıkıntı yok şükür. Toparlansın ben de kanguru deneyeceğim. Boyunlarını tam tutamayacakları için yüzü dışarı doğru bakar şekilde koyun diyorlar.

Kızlar ben oğlumu emziriyorum doyuyor sonra bi bakıyorum aranıyor çocuk memeden süt de akıyor yani öyle yok da değil bende mecburen mama veriyorum niye böyle süt yetersiz desem var yani hatta iki memeyi de veriyorum
Memeyi emzik niyetine kullanıyor olabilir.

Benim oğlumu tarif etmişsin.Asla kendi bırakmıyor hunharca emiyor😂😂Artık eli hep ağzında memede uyuklayıp yavaş emmediyse doyduğuna emin oluyorum.Emzik veriyorum tuttuğu kadar tutuyor.Emmeyi refleks olarak yapıyorlar heralde açlıktan değil.

Ozamana kadar azalır diyordum azalmamıyor olması üzdü 😅 bir de göğüslerimde hep yara var o yüzden iyileşmiyor çünkü çok sık be siddetli emiyor. Her beslenmede iki göğsümü de veriyorum çünkü birini 40 dk emerek canına okuyacak
Silikon göğüs ucuyla emzirmeyi deneyin bir süre göğüsünüz iyileşsin en azından damaklarıyla eziyorlar çünkü. Bir de memenin sadece ucunu tutmamasına Özen gösterin. Benimki bazen damağıyla eziyor dişi var sanıyorum 😅😂

Reflü teşhisi kondu canım. İlaç kullanıyoruz zaten. Süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum. Gerçekten çok zor. O kusmalardan sonra emzirdikten sonra 20-30 dk dik tutup öyle yatırdım kusma kesildi. Bi de mide gazını zor çıkarıyorum sırtı çürüdü çocuğumun. Ne zaman gazı çıkmıyo, yattığında gazla birlikte kusuyo. Allahtan durdu şimdi daha iyi. Ama gece kalkıp emzirip gaz çıkar, yarım saat kucakta dik tut çok zor. İnş toparlar.
Emzirme sırasında ara verip gazı çıkartıp devam edin bir de böylece yatarken kusma sorunu azalır diye düşünüyorum ben öyle yapıyorum faydasını gördüm 🥰

Benim oğlumu tarif etmişsin.Asla kendi bırakmıyor hunharca emiyor😂😂Artık eli hep ağzında memede uyuklayıp yavaş emmediyse doyduğuna emin oluyorum.Emzik veriyorum tuttuğu kadar tutuyor.Emmeyi refleks olarak yapıyorlar heralde açlıktan değil.
Doktora sordum seni istiyor dedi ama eli ağzında aranıyor hep ne alaka yani bence doyumsuz çocuklarımız 😂

Kanguru aldım ama sanki vücudu rahat etmeyecek gibi düşünüp kullanamıyordum.🥲Bugün kalça ultrasonuna girdik yavaştan kullanmayı deneyeceğim.
Ben dun doktora sordum ona daha var bir iki ay dedi🤔
Gazi olabikir mi. Benimki gazi varken cok araniyor

Dün verdim 60 cc sonra meme verdim çocuk direk uykuya daldı. Üstüne sağım yaptım göğüsker uyarılsın diye 30 cc bile çıkmadı süt sabahtan öğlene kadar sütüm oluyor ama akşam üzeri ve akşam azalıyor sanki doymuyor ağlıyor çocuk doyunca uyuyup gidiyor eşimle mama aldım diye kavga ettik ne yapabilirim ama kahvaltı yapmazsam uyumazsam nasıl süt artsın şuan 60 cc başladım ihtiyacına göre arttıracağım tamamını mama vermek istemiyorum mama + meme bu şekilde meme reddi yaşamıyorum çünkü gece uyuyunca en azından dinlenmiş olacağım çevre mamaya karşı olunca yanlış birşey yapmışım hissi çok kötü
Bn de senin gibi yapiyorum. Bazen kendimi kotu ve yetersiz hissetigim oluyo ama bizim de uykuya dinlenmeye ihtyacmz var o da yine bebek icin, sut icin. Ogun olarak bn de 60_70 ml veriyorum. Sabahlari sutum yine fena degil de akşam gece azalio iyice. Saginca da 30_40 ml anca cikiyo. Bebek mememi emerek cekip uzatiyo cok aciktigi zaman, hem bnm cnm cok yanuo hem de o acliktan aglio o durumda hemen mamayi veriyorum. Bir de su icme isini aksatiyorum istemeden gunde söyle 2 lt icsem iyi olacak. Bazen az oluyo sutum Bazen daha cok. Ozetle yanlis bise yapmiyoruz hersey yine bebegimiz icin🙏hepimiz bence mükemmel anneleriz..

Duruyor da ağırlaştı artık Benim belim ağrıyor
Sling'e 1.5 aylikken koyabiluomuyuz kizlar ? Gerci 10 gun sonra 2 aylik olcak tam da. Bn de cuma doktora soracaktim. Beli icin falan daha bi 3_4 aylik mi olmasi gerekli?yoksa sizler suan sling kullaniyomusunuz?

Kızlar bebeğin üst gazını nasıl çıkarıyorsunuz ben bir türlü çözemedim o yüzden de çıkarmadan uyuyunca sürekli bir saati bulmadan uyanıyor
Emzirince omzuma alıp sırtında elimle yuvarlak olcak şekilde sivazliyorum.genelde sağ omzuma aliyorum.saatin ters yönünde daire yapıyorum elim açık şekilde
Bunu öğrendiğimden beri yapıyorum baya işe yarıyo

Bende bu pozisyonda bacağıma yatırıp sırtından popoya doğru sivazliyorum anında yapıyor yada alttan gazını atıyor.
Merhaba kızlar sütüm yetmediği için mama aldım kendi kafama göre hipp organik sadece geceleri vereceğim memeyi bırakır mı mama verince bebeğim gazı da var mestil gaz damlası aldım çok yorgunum beslenemedğim ve dinlememedipim için sütüm artmıyor mama versem mi alışma yapar mı acaba 46 günlüğüz sadece gece vereceğim bilgilendirir misiniz

Sen hangi mamayı kullanıyorsun canım kaç ölçek yapmalıyım 46 günlük gece ilk kez vereceğim galiba nasıl yapayım
Hipp organik en iyisi die biliyorum.30 la başla eğer içerse devamını verirsin.
Ay şimdi gördüm 3 hafta diyor canım ozsmana kadar biter herhalde ya
Bitmese de at kuzum.ben oğlumda da kızımda da alıp bitiremedigim zaman attım.simdi metal kutuda olandan aldım .bakalım artık bı kere kardeşim açıp vermiş daha ben vermedim.

Kizlar bende tansiyon problemi çıktığı için dünyam sanki altüst oldu.bas ağrım çok fena..ilac verdi Dr 14/9u görünce iç dedi.belli olmuyor genelde sabah kahvalti saatim geç olursa akşama tansiyonum çıkmış oluyor.ve ilaç kullanıyorum.dr bsy olmaz emzirirken dedi ama eczacı 4 saat sonra emzirsin demiş.o yüzden mama aldım mecbur.geceleri uykusuz kalıyorum desem çok şükür kızım geceleri zor etmiyor maşallah.anlamdim en fazla 11/7olan tansiyonum 14 15lerde.gebelk sureclerimde bile hiç çıkmamisti.boyun fitiigi kaç senedir var.bide düzleşme çıktı ondan mı oluyor bilmiyorum. Psikolojim bozuldu.cocuklarimla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum.😭😭

Dün verdim 60 cc sonra meme verdim çocuk direk uykuya daldı. Üstüne sağım yaptım göğüsker uyarılsın diye 30 cc bile çıkmadı süt sabahtan öğlene kadar sütüm oluyor ama akşam üzeri ve akşam azalıyor sanki doymuyor ağlıyor çocuk doyunca uyuyup gidiyor eşimle mama aldım diye kavga ettik ne yapabilirim ama kahvaltı yapmazsam uyumazsam nasıl süt artsın şuan 60 cc başladım ihtiyacına göre arttıracağım tamamını mama vermek istemiyorum mama + meme bu şekilde meme reddi yaşamıyorum çünkü gece uyuyunca en azından dinlenmiş olacağım çevre mamaya karşı olunca yanlış birşey yapmışım hissi çok kötü
Benim eşimde ilk zamanlar çok karşı çıktı bebeği mamayla alistirdiniz vs diye şimdi oda alıştı bizdede bazı günler süt oluyor bazen az oluyor bir gün bir günü tutmuyor malesef uykusuzluk stres çok etkiliyor ben mama vermekten cekinmiyorjm artık bebeğim doysun yeterki huzurlu mutlu olsun çok farkediyor gerçekten yok olmasi

Bende akşam kaç saat emzirdim birturlu uykuya geçmedi mama verdim kuslar gibi oldu bir anda bebeğim meme de ver sureklo canım bende öyle yapıyorum

Emzirince omzuma alıp sırtında elimle yuvarlak olcak şekilde sivazliyorum.genelde sağ omzuma aliyorum.saatin ters yönünde daire yapıyorum elim açık şekilde

Bende bu pozisyonda bacağıma yatırıp sırtından popoya doğru sivazliyorum anında yapıyor yada alttan gazını atıyor.

Hipp organik en iyisi die biliyorum.30 la başla eğer içerse devamını verirsin.

Bitmese de at kuzum.ben oğlumda da kızımda da alıp bitiremedigim zaman attım.simdi metal kutuda olandan aldım .bakalım artık bı kere kardeşim açıp vermiş daha ben vermedim.
Tamam canım öyle yaparım bitirmeye çalışcam ozamana kadar

Back
X