Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar kan tahlili sonuçlarım çıktı d vitamin 7 çok düşük çıkmış.Bir de sizin tahlillerinizde görselde eklediğim gibi Cmv ıgg pozitif Cmv ıgm nonreaktif çıkan var mı ? Bu hastalığı geçirdiğimiz anlamına mı geliyor ? Doktor kontrolüme daha var ama sağlık ocağında göstereceğim yarın bilgisi olanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_7875.jpeg
    IMG_7875.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar folbiol kullanan var mı aranızda. Ben daha önce de yazmıştım ama bu videoyu görünce de göndermek istedim. Dozu yüksek olduğu için özel bir durum yoksa önermiyorlar. Devlet hastanesi doktorları devlet bunu ödediği için düşünmeden yazıyor direk 🤷🏼‍♀️

Hayirli olsun canım.🤗😍buarada sarı gibi açık kahve gibi krem kıvamında akıntı bende de oluyor.oglumda da olmuştu bnm.ama ozaman progestan kullaniyordum ondan diye demişti dr.bunda şükür kullanmıyorum.carsamba gidicem bende kalp atışı için bakalım hayırlısı inşallah.daha önceden de kayibim olduğu için tedirginim biraz.allahim korktuguma ugratmasin inşallah 🤲
İnşallah çarşamba günü güzel haberlerini bekliyoruz canım 🙏🏻
Ben Progestan kullanıyorum ama doktor onun sarı akıntı yapmayacağını söyledi. Önerdiği ilacı aldım iyi geldi bana daha ilk günden 🌸

Kızlar folbiol kullanan var mı aranızda. Ben daha önce de yazmıştım ama bu videoyu görünce de göndermek istedim. Dozu yüksek olduğu için özel bir durum yoksa önermiyorlar. Devlet hastanesi doktorları devlet bunu ödediği için düşünmeden yazıyor direk 🤷🏼‍♀️

Mg olarak yüksek demişti bana doktor gebelikten önce ben 400 mg kullanıyorum folik asit

Hayır kesinlikle ben istemiyorum. İstanbulda koç üni hastanesine gidiyorum. 6-7 doktor kurul kararı alıyormuş böyle durumlarda. Farklı doktorlar ile de görüştüm. Ailemde çok fazla doktor var hepsi aynı şeyi söylüyor. Doğal yollarla olsa yaşama ihtimalleri yüksekmiş. Ama ilaçlar ile hamile kaldığım için doğal yollarla oluşmadılar. Vücudum buna hazır değilmiş. 4 bebek besleyemezmişim. Ya 2 sinden vazgeçmem gerekiyor ya da 20. Haftada hepsini birden kaybedeceğim. Evet bir ihtimal varmış ama milyonda bir falan diyorlar. Ben de milyonda bir ihtimal için sağlıklı olan 2 çocuğumu da kaybetmeyi göze alamıyorum. Yani ne düşüneceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum. Doktorlarım yine daha iyimser konuşuyorlar. İnternette başka doktorların bloglarını okuduğumda bebeklerle beraber annenin de vefat ettiğini çok okudum. Tablo korkutucu anlayacağınız… umarım kendiliğinden giderler böyle şeylere gerek kalmaz. Çünkü ben de çok korkuyorum ve yıprandım. Hiçbir şeye sevinemedim hala:KK43:
Anladım canım , vücudun hazır değilse yapacak bir şey yok. Allahım diğer bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktorlarına güven , güçlü ol. İkiz annesi olacaksın inşallah 🌸
Peki ikisini sonlandırdıktan sonra serklaj yapılacak mı ?

Kızlar kan tahlili sonuçlarım çıktı d vitamin 7 çok düşük çıkmış.Bir de sizin tahlillerinizde görselde eklediğim gibi Cmv ıgg pozitif Cmv ıgm nonreaktif çıkan var mı ? Bu hastalığı geçirdiğimiz anlamına mı geliyor ? Doktor kontrolüme daha var ama sağlık ocağında göstereceğim yarın bilgisi olanlar bakabilir mi
İlk
Bu ne değeri acaba bnada doktor kan tahlili istemişti ama bu değeri goremedim

Aynen bir de neredeyse 10 yıllık üniversite arkadaşım. Ayrıca bana mesela benim adım Ayça olsun. Ayçam falan diye hitap eden biri, çok sevdigim biri. Bana böyle hitap eden birinin bebeğini 8. ayda duymayı kaldıramadım. Doğurunca gidip altinimi verip alındım diyeceğim. Alındım hile diyemedim.
Ya nasıl 8 ay sağlayabilmiş şaka gibi. Bence kesinlikle söylemelisin alındığını

Enfeksiyonla ilgili bişey sanırım googlede öyle yazıyor idrar vermismiydiniz

Evet bu hastalığı geçirmiş olduğunuzu gösteriyor diye biliyorum ben. Kızamıkçık için yapılan test.

Aynen mg olarak yüksek , özel doktorlar hiç vermiyor zaten ama devletteki bir çok doktor bu ilaç devlet tarafından ödendiği için direk bunu yazıp geçiyor
Evet canım sağlık ocağında bana bilgi vermisti ama devlet destekli bu var vs ama kendinde alabilirsin demişti 400 mg önerdi sen aldinmi ?

Ben ilk onu kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile değiştirdim.İyi ki değiştirmişim o zaman fark etmemiştim ama bağırsak sorunları yaşadım ve onu kullanmayı bırakınca sorunlarım da bitti

X