Ben de alayım o zaman eşimde kaliteli bir şey al diyor . İşime yarar inşallah teşekkür ederim canımKuzum ben ikizlerde lansinoh çiftli aldım sağım bende sütü aşırı artırdı ben iyi ki aldım dedim çabuk yoruluyorlar birkaç emip bırakıyorlar göğsü uyarmak için çok mantıklı oluyor geçenlerde bebebao markasının giyilebilir olan şarjlı pompasını aldım malum 3 çocuklu olacağımdan rahat rahat sağım yapma şansım olmayacak en azından süpürge yaparken bile kendi kendine sağım yapar o mantıkla aldım
L beden büyük olmazmi canım bundaBaharays cnm owlinin korsesi sepette 280 lira oluyor ebebekte. L beden var sadece fiyat çok iyi. Ben aldım küçük olursa geri veririm diye düşündüm. Bak istersen.
Owli Doğum Sonrası İnceltici Korse - ebebek
Owli Doğum Sonrası İnceltici Korse uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Canım başınız sağolsun , mekanı cennet olsun babacığınınHerkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Bu aradacinnabon bizim ismimizde Can
Valla ben tombişim L bana küçük olabilir ama aldımL beden büyük olmazmi canım bunda
Ben limon sıkıp buzdolabı poşetinde saklıyorumKızlar yarım avakadoyu nasıl saklıyorsunuz dolapta
Amin canım Allah razı olsunCanım başınız sağolsun , mekanı cennet olsun babacığınınzor bir süreç hele bir de hamileyken daha zordur eminim , Allah sana ve ailene sabır versin
Bebişin boyu kilosu gayet iyi bence , maşallahsağlıkla gelsin Can
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinHerkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım aldımBaharays cnm owlinin korsesi sepette 280 lira oluyor ebebekte. L beden var sadece fiyat çok iyi. Ben aldım küçük olursa geri veririm diye düşündüm. Bak istersen.
Owli Doğum Sonrası İnceltici Korse - ebebek
Owli Doğum Sonrası İnceltici Korse uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Canım Rabbim sana da ailene de sabır versin, başınız sağolsun, mekanı cennet olsun babacığınınHerkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinHerkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Valla ben tombişim L bana küçük olabilir ama aldımbak ölçümü bu şekil yapın diyor.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Canım Rabbim sana da ailene de sabır versin, başınız sağolsun, mekanı cennet olsun babacığının
Can paşaya da maşaAllah
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Son bir uyku gurusu kaldı onuda aldım mı bitmiş oluyor listekendimi bı ara ölçeğin senin liste bitti galiba sanki bu korseyle birlikte daha almadigin bişey kaldimi
Başınız sağolsun rabbim sana ailene sabırlar versin.İnşallah bebişin sağlıkla gelecekHerkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Başın sağ olsun arkadaşımHerkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Kıyafet bez ıslak mendil biberon bir tanede battaniye aldımSon bir uyku gurusu kaldı onuda aldım mı bitmiş oluyor listedarısı başınıza inşallah
Senin çok var mı daha
Mustela seti de alcaktim fiyat yükseldi o sıra ona canım sıkıldıSon bir uyku gurusu kaldı onuda aldım mı bitmiş oluyor listedarısı başınıza inşallah
Senin çok var mı daha