Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben de alayım o zaman eşimde kaliteli bir şey al diyor . İşime yarar inşallah teşekkür ederim canım

Bebek deterjanında ecos3 diye bi marka var oda iyiymiş bide greenclean hafif kokusu olsun istiyorum deneyen var mı bu markaları

Herkese merhaba tekrardan. Bir süredir mesajları okuyamadım. Malesef babacığımı kaybettik. Çok zor süreçlerden geçtim geçiyorum. Rabbim öncelikle herkese, tüm sevdiklerine ve bebişlerine sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Bir süredir ne beslenme ne uyku ne mental olarak iyi bakamıyorum bebeğime. Rabbime emanet. Perşembe kontrolümüz vardı 27+4 tük o gün 1100 gram 36 cm dedi doktorumuz. Plasentam hala aşağı yerleşimli mniicik bir ucu rhaim ağzına değiyor. Bu yüzden sezaryenim riskli olacak. Net tanı 12 kasımda devlet hastanesinde koyulacak. Doktorum oradakiler sana eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde doğum yapmak zorundasın diyebilir dedi. Hayırlısı Rabbimden. Bizde son durum bu. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Bu arada cinnabon bizim ismimizde Can

Canım başınız sağolsun , mekanı cennet olsun babacığının zor bir süreç hele bir de hamileyken daha zordur eminim , Allah sana ve ailene sabır versin
Bebişin boyu kilosu gayet iyi bence , maşallah sağlıkla gelsin Can

Amin canım Allah razı olsun toparlayacağız inşallah, sadece zaman.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
Canım Rabbim sana da ailene de sabır versin, başınız sağolsun, mekanı cennet olsun babacığının
Can paşaya da maşaAllah

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun rabbim sana ailene sabırlar versin.İnşallah bebişin sağlıkla gelecek

Başın sağ olsun arkadaşım Rabbim ailene sana sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah
Bebeğin de Rabbime emanet merak etme hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle . Biz ne kadar iyi beslenmesek de bebişlerimiz büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…