- 1 Kasım 2023
- 682
- 398
- 29
Kızlar az önce çıktım bnde kontrolden kese 16 mm olmuş 5+2 yiz bugün. kalp atışı içinde haftaya çağrdı doktor.Ben az sonra kontrole giricem heycan tavan
Amin inşallah canım benim.hepimizin Minnoşu sağlıcakla gelsin inşallahCanım görmemişim sabah yazdığını , ekledim seni de şimdi tabloya hoş geldin aramızasağlıkla gelsin bebişin
yok canım kesenin gelişimine bakıcam demişti kalp atışı haftayaKapl atışı icinmi gittin canim
Düşük değil. 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor. Ki zaten 2 katı 644 sizinki 736Kızlar bişey sorucam ilk beta hcg 322 çıktı iki gün sonra 736 düşük değil mi
Gayet güzel artmışKızlar bişey sorucam ilk beta hcg 322 çıktı iki gün sonra 736 düşük değil mi
Benim mide yanmam, mide bulantısı, baş dönmesi, baygınlık hissi hepsi var. Ve bugün itibariyle süreklilik kazandı. Sabahtan beri çok kötüyüm.Kızlar mide bulantısı başlayan var mı psikolojik mi bilmiyorum hafif bulantılarım var uzun sürüyor
Eki Görüntüle 3429103 Bu da benden ama benim kesen minik5+2 bu gün itibariyle
Mide yanması da nadiren hafif oluyor baş dönmesi de var ama anlık oluyor ve geçiyor.Halsizlik birkaç gündür var sürekli yatabilirimBenim mide yanmam, mide bulantısı, baş dönmesi, baygınlık hissi hepsi var. Ve bugün itibariyle süreklilik kazandı. Sabahtan beri çok kötüyüm.
Geekten mi ben 1300 olarak hesap ettim şuan 4+4 gözüküyorum korktummmmGayet güzel artmış
6+5'teyim. Sizin kaçıncı hafta? Hiçbir şey yemek içmek istemiyorum bugün. Hiç kolay bir şey değilmiş hamilelik.Mide yanması da nadiren hafif oluyor baş dönmesi de var ama anlık oluyor ve geçiyor.Halsizlik birkaç gündür var sürekli yatabilirimGeçer inşallah kaçıncı haftandasın
Hafif bende de var bide baş dönmesi olmaya başladı aradaKızlar mide bulantısı başlayan var mı psikolojik mi bilmiyorum hafif bulantılarım var uzun sürüyor
Nette böyle yazıyor doktorum da böyle söylemiştiGeekten mi ben 1300 olarak hesap ettim şuan 4+4 gözüküyorum korktummmmdoktor henüz yazmadı
Bizde 6haftalik olduk bugün ama bir haftadir mide yanmam tavan yaptı.yemesem bsy yok ama ne yesem yanıyor.Kızlar mide bulantısı başlayan var mı psikolojik mi bilmiyorum hafif bulantılarım var uzun sürüyor
6+2 deyim.Çok şükür ben yiyorum sadece hafif bir mide bulantısı var6+5'teyim. Sizin kaçıncı hafta? Hiçbir şey yemek içmek istemiyorum bugün. Hiç kolay bir şey değilmiş hamilelik.
Yavaş yavaş artıyor belki de belirtilerimiz inşallah mide bulantısı çok olmazHafif bende de var bide baş dönmesi olmaya başladı arada
Umarım hafifler yemeden de olmuyorBizde 6haftalik olduk bugün ama bir haftadir mide yanmam tavan yaptı.yemesem bsy yok ama ne yesem yanıyor.