Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kizlar 5+4te gittiğimizde kese boyutu 12mm dedi.haftaya yani bu hafta içinde kalp atışı için gidicem. 12 mm 5+4icin nasıl.sizlerin kese boyutu nekadar .ben Ekim'de kese gelişmediği için kürtaj oldum ondan endişeleniyorum .Allah korusun bidaha yaşatmasın aynısını Allah'ım

Benim mide yanmam, mide bulantısı, baş dönmesi, baygınlık hissi hepsi var. Ve bugün itibariyle süreklilik kazandı. Sabahtan beri çok kötüyüm.
Mide yanması da nadiren hafif oluyor baş dönmesi de var ama anlık oluyor ve geçiyor.Halsizlik birkaç gündür var sürekli yatabilirimGeçer inşallah kaçıncı haftandasın

Mide yanması da nadiren hafif oluyor baş dönmesi de var ama anlık oluyor ve geçiyor.Halsizlik birkaç gündür var sürekli yatabilirimGeçer inşallah kaçıncı haftandasın
6+5'teyim. Sizin kaçıncı hafta? Hiçbir şey yemek içmek istemiyorum bugün. Hiç kolay bir şey değilmiş hamilelik.

Geekten mi ben 1300 olarak hesap ettim şuan 4+4 gözüküyorum korktummmm doktor henüz yazmadı
Nette böyle yazıyor doktorum da böyle söylemişti
Beta HCG Günde Ne Kadar Artar? Beta HCG 2 günde bir ikiye katlanarak artar. Ancak yapılan bilimsel çalışmalarda iki günde bir en az %66'lık artışın olması sağlıklı bir gebeliğin göstergesi olarak kabul edilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…