Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu zorlukların sonu aydınlık olacak , Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYaaa çok çok zor süreçlerden geçtik, bir biz biliriz.. inşallah güzel devam etsin herşey, hepimiz için
Canım ilk başlarda artışlar hızlı olabiliyor benimde senin gibi oldu artışlarım. Tek embriyodan ikiz olma ihtimali çok çok düşük demişti benim doktorumRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiiin insalllahh kızlar ben hergün beta veriyorum kanamadan dolayı da , benim değerim 1 gün arayla 2 katı olmuş . İkiz falan olabilir mi aceba tek embriyoydu ama böyle olan olmuş daha önce
Benim sat 14 Nisan , 29 Nisan da transfer olmuştum. Bu pazartesi günü gideceğiz. Çok heyecanlı gerçekten zaman geçmiyor. Sanki hamile olduğumu öğreneli aylar geçmiş gibi geliyorSiz ne zaman gideceksiniz sat ne zamandı beni 10 gün sonra çağırdı nasıl gececek 10 gün
Benim de randevum pazartesi ben gittiğimde sat a göre 5+3 olacağım. Kese kesin görülür. Eğer vajinal bakarlarsa belki sen kalp atışını da duyabilirsinKızlar benim de randevum pazartesi son adet tarihine göre bugün 6+2 deyim.Heyecanlıyım kese görülecek mi kalp atışı duyulacak mı zaman geçmiyor
Yaaaa maşallah kuzucuğaBizim de bugün kontrolümüz vardı teyzeleri. 7+2 günlük karından ultrasonumuz :) Çok şükür her gittiğimde kalp atışını duyacak mıyım diye tedirgin de olsam bugüne gelebildik.
Eki Görüntüle 3429047
Evet biz ilk kalp atışını 6+3 iken geçen hafta duyduk ama bu hafta daha hızlıydıYaaaa maşallah kuzucuğa
Darısı gruptaki herkese inşallahEvet biz ilk kalp atışını 6+3 iken geçen hafta duyduk ama bu hafta daha hızlıydı
Amin canım inşallahDarısı gruptaki herkese inşallah
Oyy yerim maşallah benim de 7+2 aynı zamanlarda kucağımıza alacağız inşallah cinsiyetleri de öğrenelim hayırlısıylaBizim de bugün kontrolümüz vardı teyzeleri. 7+2 günlük karından ultrasonumuz :) Çok şükür her gittiğimde kalp atışını duyacak mıyım diye tedirgin de olsam bugüne gelebildik.
Eki Görüntüle 3429047
Gözün aydın canım darısı başımıza. Kalp atışını duyduktan sonra nekadar süre sonrs gel diyorBizim de bugün kontrolümüz vardı teyzeleri. 7+2 günlük karından ultrasonumuz :) Çok şükür her gittiğimde kalp atışını duyacak mıyım diye tedirgin de olsam bugüne gelebildik.
Eki Görüntüle 3429047
Bana 2 hafta sonra gel dedi. Daha önce düşüklerim olduğu ve beni anksiyeteli gördüğü için süreyi çok uzatmayalım dedi sağ olsun.Gözün aydın canım darısı başımıza. Kalp atışını duyduktan sonra nekadar süre sonrs gel diyor
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam edip o günleri de görürüzOyy yerim maşallah benim de 7+2 aynı zamanlarda kucağımıza alacağız inşallah cinsiyetleri de öğrenelim hayırlısıyla
Canım beni de ekler misin sabah yazdım ama seni etiket yapmamisimKızlar var mı başka doktora giden bugün , güzel haberler alalım biraz
Ben az sonra kontrole giricem heycan tavanKızlar var mı başka doktora giden bugün , güzel haberler alalım biraz
İnşallah canım güzel haberler alalım dayanamadım anneme söyledim kalp atışı duyarsam eşimin ailesiyle de paylaşmayı düşünüyorumBenim de randevum pazartesi ben gittiğimde sat a göre 5+3 olacağım. Kese kesin görülür. Eğer vajinal bakarlarsa belki sen kalp atışını da duyabilirsin
Maşallah bebişeDarısı bizim başımıza zaman geçmiyorBizim de bugün kontrolümüz vardı teyzeleri. 7+2 günlük karından ultrasonumuz :) Çok şükür her gittiğimde kalp atışını duyacak mıyım diye tedirgin de olsam bugüne gelebildik.
Eki Görüntüle 3429047
İyi yaptın canım inşallah sorunsuz bir şekilde kalp atışını da duyacaksınİnşallah canım güzel haberler alalım dayanamadım anneme söyledim kalp atışı duyarsam eşimin ailesiyle de paylaşmayı düşünüyorum
Canım görmemişim sabah yazdığını , ekledim seni de şimdi tabloya hoş geldin aramıza sağlıkla gelsin bebişinCanım beni de ekler misin sabah yazdım ama seni etiket yapmamisim
Kapl atışı icinmi gittin canimBen az sonra kontrole giricem heycan tavan