- 10 Haziran 2022
- 282
- 184
Kalp atışını duyduk kuzum bugün 5+5 dedi Dr.Kızlar nolursunuz kese ve kalp atışı gördüğünüz de beni etiketleyerek yazın , kaçırıyorum bazen. Sürekli sayfa sayfa isimlerinizi aratıp bir şeyleri büküp tabloyu güncellemeye çalışıyorum.
Alttan bakmanın hiç bir zararı yok canım endişelenme. Evet randevu olayı saçmaymış haftaya gittiğinde randevusuz aradan mı alacaklar ?Kalp atışı için bugün hastaneye gittik ilk kontrolüm başka hastanedeydi normal karından baktı bugün başka hastaneye gittiğimde alttan baktıannemde korkuttu biraz beni alttan bakmak zararlı diye onun haricinde doktor haftaya tekrar gel kalp atışını kontrol edelim dedi ama randevu alamıyormuşuz 15 gün geçmesi gerekiyormuş randevu nun üstünden sizce de saçma olmamış mı bu sistem ya sonuçta son aylar her hafta gidicez kontrole nasıl olur dersiniz
Nasıl olucak bilmiyorum eve geldiğimde randevu almak istedim ama alamadım maalesef yarın hastaneyle görüşüp randevu almadan gidebilir miyiz onu öğrenicezAlttan bakmanın hiç bir zararı yok canım endişelenme. Evet randevu olayı saçmaymış haftaya gittiğinde randevusuz aradan mı alacaklar ?
Ekledim canım , hoş geldin aramızaYaş:34
Kaçıncı çocuk: 2
Sat:05.04.2024
Tahmini doğum tarihi :10.01.2025
Kese görünümü :5+3
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Tabloya eklerseniz sevinirim
Ya evet ya bende pcosum femera ile 2 yıl sonra gebe kalabildim çok tedirgimBende tüp bebek annesiyim kızlarbenim transferim 29 Nisan da yapılmıştı pazartesi günü inşallah kese göreceğiz
öğrendikten sonraki süreç hiç geçmiyor sanki
Hala sancim var şiddetli gidicem acileCanim merhaba geçmiş olsun farkli doktor gorusy al ve bende kendin düsürmeyi bekle ilk gebeligin ise genetik test yaptir 3 dusukle prof. Oldum 2si kürtajdj
Çok geçmis olsun canim
Benim ilk bebegimde midem bulanıyor diye şikayet ettiginde dr oh oh ne güzel diye dalga gecerdi tabi ki iyi bisey
Bende ilk gebemigimde oyleydim alttan cikacak gibi gelirdi
Yaaa çok çok zor süreçlerden geçtik, bir biz biliriz.. inşallah güzel devam etsin herşey, hepimiz içinBende tüp bebek annesiyim kızlarbenim transferim 29 Nisan da yapılmıştı pazartesi günü inşallah kese göreceğiz
Mrb.bazilarinda bsy olmuyor alttan bakması bazılarında oluyor.bende mesela iyi olmuyor.oglumda alttan baktı bi Dr iki güne kalmadı aşırı kanamam oldu.sukur oğluma bsy olmadı 6haftalikti ozaman.gecen yıl ağustosta hamile kaldigimda başka bi Dr yine alttan baktı onda da aşırı kanamam oldu kese gelişmedi kürtaj oldum.allah korusun herkeste her bebekte aynı olacak diye bsy yok yani.iyi düşünün iyi olsun içinizi ferah tutun.hayirli olsun şimdiden. Buarada randevu olayı aynen ya saçma olmuş bende haftaya gitmem gerek ama randevu vermedi.Kalp atışı için bugün hastaneye gittik ilk kontrolüm başka hastanedeydi normal karından baktı bugün başka hastaneye gittiğimde alttan baktıannemde korkuttu biraz beni alttan bakmak zararlı diye onun haricinde doktor haftaya tekrar gel kalp atışını kontrol edelim dedi ama randevu alamıyormuşuz 15 gün geçmesi gerekiyormuş randevu nun üstünden sizce de saçma olmamış mı bu sistem ya sonuçta son aylar her hafta gidicez kontrole nasıl olur dersiniz
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiiin insalllahh kızlar ben hergün beta veriyorum kanamadan dolayı da , benim değerim 1 gün arayla 2 katı olmuş . İkiz falan olabilir mi aceba tek embriyoydu ama böyle olan olmuş daha önceBende tüp bebek annesiyim kızlarbenim transferim 29 Nisan da yapılmıştı pazartesi günü inşallah kese göreceğiz
Değerlerini yazsana canım.. 7sinde mi transfer oldun?Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiiin insalllahh kızlar ben hergün beta veriyorum kanamadan dolayı da , benim değerim 1 gün arayla 2 katı olmuş . İkiz falan olabilir mi aceba tek embriyoydu ama böyle olan olmuş daha önce
7 sinde trasfer oldumDeğerlerini yazsana canım.. 7sinde mi transfer oldun?
Hemen hemen aynı değerlerimiz. Ben de 7.sinde transfer oldum. 15inde 95, 17sinde 364 çıktı.. inşallah kanaman biran önce biter de rahat bir nefes alırsın.. değerlerin çok güzel.. ikiz değildir büyük ihtimal7 sinde trasfer oldum
15 inde 108 di 12 saat sonra 180 oldu , 108 çıkandan 24 saat sonra
17 sinde 325 oldu canım
benim asırı kanamam olduğu için gün içinde test istendi o yüzden böyle
Ben testi özele yaptirmistim garanti olsun diye etlik zübeyde hanim diye bir hastane var ankarada oraya gittim dr bana öyle bir test yok dedi kitaba falan bakti stajer doktorduGenetik testi devlet hastanesi yapiyormu acaba
Alttan bakinca bisey olmaz canim kulaktan dolma hurafeler ne sistemi bu ben duymadim hiçKalp atışı için bugün hastaneye gittik ilk kontrolüm başka hastanedeydi normal karından baktı bugün başka hastaneye gittiğimde alttan baktıannemde korkuttu biraz beni alttan bakmak zararlı diye onun haricinde doktor haftaya tekrar gel kalp atışını kontrol edelim dedi ama randevu alamıyormuşuz 15 gün geçmesi gerekiyormuş randevu nun üstünden sizce de saçma olmamış mı bu sistem ya sonuçta son aylar her hafta gidicez kontrole nasıl olur dersiniz
İnsallah cok cok teşekkür ederim hayırlısını versin rabbimHemen hemen aynı değerlerimiz. Ben de 7.sinde transfer oldum. 15inde 95, 17sinde 364 çıktı.. inşallah kanaman biran önce biter de rahat bir nefes alırsın.. değerlerin çok güzel.. ikiz değildir büyük ihtimal
Tedirginlik bende de var ya inşallah keseyi kalp atışını görürsek sağlıkla biraz daha rahatlarızYa evet ya bende pcosum femera ile 2 yıl sonra gebe kalabildim çok tedirgim
Siz ne zaman gideceksiniz sat ne zamandıTedirginlik bende de var ya inşallah keseyi kalp atışını görürsek sağlıkla biraz daha rahatlarız