Nioli yapı mutlaka herkes temin etsin idrar yolu enfeksiyonu için ayrıca ben önceki gebeliğimde bez pedler oluyor yaa onlardan alıp sürekli değiştirmiştim ütülüyordum onları o şekilde sıkıntı olmamıştıKızlar ya ben galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum. Aslında çok su içiyorum min. 3 litre içiyorum hatta. İlişkiye falanda girmiyoruz neden böyle oldu anlamadım. Bi çözüm önerisi olan var mı ?
Perinatolojinin ne demek olduğunu bile yeni öğrendim. Zamana bıraktım şuan. Zaten pazartesi belli olacakmış.Böyle bir zorunluluk yok. Bazı doktorlar risk almamak için bu şekilde ilerliyor iyi bir perinatoloji uzmanı ile görüşün bence tekrar
Nioli yağı var evde ama hamilelikte kullanılıyor muNioli yapı mutlaka herkes temin etsin idrar yolu enfeksiyonu için ayrıca ben önceki gebeliğimde bez pedler oluyor yaa onlardan alıp sürekli değiştirmiştim ütülüyordum onları o şekilde sıkıntı olmamıştı
Ekledim canım , hoş geldin aramızaYaş:29
Kaçıncı çocuk: 1
Sat:02.04.2024
Tahmini doğum tarihi :07.01.2025
Kese görünümü :5+4
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Tabloya eklerseniz sevinirim
Kullanılıyor canımNioli yağı var evde ama hamilelikte kullanılıyor mu
Ne zaman keseyi göreceksin canımBi deneyeyimteşekkürler
Pazartesi inşallahNe zaman keseyi göreceksin canım
Ayyy hadi inşallaaahhh bende salııPazartesi inşallahçok heyecanlıyım sen ne zaman gideceksin görmeye ?
5+2 oluyor galiba bakalım ultrasonda ne çıkacak. Senin kaç hafta olmuş olacakAyyy hadi inşallaaahhh bende salııkaç hftalık oluyorsun pazartesi
Yazarım mutlaka , güzel haberler alırız inşallah5 hafta gözüküyor canım doktor gel bakalım dedi hayırlısı olsun yaz mutlaka
Evet hep bi sancı durumum var iki yumurtamda solda büyüdü çok ağrılı değil uzanınca geçiyor çok ayakta durunca ağrı yapıyor ve sadece sol kasık alt karında ağırıyor bende bu normal mi diyordumYazarım mutlaka , güzel haberler alırız inşallah
Kasık ağrıların oluyor mu ? Benim sol kasığım ağrıyor hep
Merhaba sizin keseyi gördüğünizde 5+0 haftalık hamile miydiniz keseyi nasıl gördünüz resm var mı benim de sat 05.04 daha önce de dedim ilk 374 ile öğrendim iki gün somra 795 oldu 4 gün sonra 3200 oldu yani hep iki katı artmış oldu ama kese görmeye gitttim dün ve kesenin kücük oldugunu söyledi doktor yani 6+0 değil de 4+5 gibi filan görünüypr dedi ama içinde sanki bebek var gibi yorumlayabilir misiniz kalp atışı alamadık ama muayene cok kısa sürdü 1 dk filan yani acaba cok ayrıntılı mı bakmadıEmbirinci
Yaş 37
3. Gebelik ilk bebek
Sat 5 nisan
Kese 5+0
Beklenen doğum tarihi 06.01.2025
Ordu
Evet bende de çok benzer şekilde. Bende sürekli normal mi diye düşünüyorum. İnşallah keseleri görelim de biraz daha rahatlayacağızEvet hep bi sancı durumum var iki yumurtamda solda büyüdü çok ağrılı değil uzanınca geçiyor çok ayakta durunca ağrı yapıyor ve sadece sol kasık alt karında ağırıyor bende bu normal mi diyordum
Tabloda ekliydiniz zaten kalp atışını ekledimYaş:37
Kaçıncı çocuk: 1
Sat:05.04.2024
Tahmini doğum tarihi :06.01.2025
Kese görünümü :5+0
Kalp atışı : 6+1
Varsa Cinsiyet tahmini:
Tabloya eklerseniz sevinirim
Valla bu ay hem gebelik bekleme hem kese bekleme insanı çok streslendiriyor edlde değil birde ağrı olunca türlü türlü şeyler geçiyor insanın aklındanEvet bende de çok benzer şekilde. Bende sürekli normal mi diye düşünüyorum. İnşallah keseleri görelim de biraz daha rahatlayacağız