Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet canım biliyorum ama bana biraz az geldi çok tedirginim hala

Kızlar bişey sorucam ilk beta hcg 322 çıktı iki gün sonra 736 düşük değil mi
Canım olması gereken gibi bir artış seni endişelendiren ne anlamadım ? 2 kat olması beklenirken seninki 2,28 kat artmış. 1300 hesabını nasıl yaptın ? Tekrar hesapla istersen hesabın yanlış çünkü.

Evet ben 24 saatte 2 katı diye hesapladım canım şuan aşırı rahatladım ohhh çektim

Hamilesin bir dert değilsin yine bir dert
Anlıyorum seni. Bizde 3 yıldır deniyoruz 4. Tüp bebek tedavim bu. Bundan önce ki gebeliğimde de ikizlerimi 21. Haftada erken doğumla kaybettim. İnan bana o kadar korkuyorum ki ve aklımdan hep kötü şeyler geçiyor maalesef. Daha ultrasonda görmediğim için tam inanasım da gelmiyor. Ama ne zaman aklıma bu düşünceler korkular gelse instagramdan bebek sayfalarını açıp resimlerine bakıp hayal ediyorum , bebeğinle konuşuyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Çünkü stres oldukça , kötü şeyler düşündükçe o düşünceler geliyor ve buluyor seni. Ve stres kötü etkiliyor bebeği. Burada bile kötü bir olay gördüğümde etkilenmemek için okumadan geçiyorum. Sende Hep kendini rahatlatmaya çalış. Hamilelik sabır işi. Etrafımda gördüğüm kadarıyla sabırlı ve sakin kişilerin hep güzel geçen hamilelikleri oluyor. Öyle olmaya çalış

Kaybınız için çok üzgünüm. Dilerim her şey çok güzel olur.

Maalesef 1 tanesini almak durumunda kalıyorlarmış kesinleştiğinde

Çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…