Olabilir de çünkü hamilelikle birlikte jilet kullanmaya başldımBence jilet değil hamilelik. Jilet olsa jilet kullananlarda çoktan olmustu. Hamilelikle kesin ilgisi var.
Şimdi birazcık baktım da hamilelikte normalmiş daha sonra geçiyormuş. Hatta hamilelik sonrası kese de geçiriyor zamanla yazan olmuş.Olabilir de çünkü hamilelikle birlikte jilet kullanmaya başldımama oğlumda hatırlamıyorum karardığını dikkat mi etmedim bilmiyorım ama.
Ben o kısma pek bakmak istemiyorumSaol canımbakma bakma moralin bozulmasin. rahim büyüyor ya ondan kocaman oldu sanırım. Dokundugumda bile çok sert bı şişkinlik.
Benim göbek çevremde biraz oldu. Genital bölgede de biraz var ama öyle çok da değil. O kararmalar geçer bence.Ben o kısma pek bakmak istemiyorumne ile karşılaşırım bilmiyorum
Ama benim de koltuk altlarımda acayip kararma oldu . Doğumdan sonra geçmezse yandım
İnşallah geçer bakalımŞimdi birazcık baktım da hamilelikte normalmiş daha sonra geçiyormuş. Hatta hamilelik sonrası kese de geçiriyor zamanla yazan olmuş.
İnşallah kısa sürede geçerBenim göbek çevremde biraz oldu. Genital bölgede de biraz var ama öyle çok da değil. O kararmalar geçer bence.
Benim yoktu ne guzel geçen göbeğime ütü deydi iz kaldı kahverengiBenim göbek çevremde biraz oldu. Genital bölgede de biraz var ama öyle çok da değil. O kararmalar geçer bence.
Ozaman erkek bebekte daha çok oluyo diyebilir miyiz kızımda şişmemişti çünkü böyleAy sorma bugün bende jilet kullandım görmediğim için bı yeri kestirdim sanırım baya kanadı.bide kan sulandirici içiyorum ondan sanırım.cok kanaması
Aynen öyle bide kasinmasi cabasi
Bende de var canım o şişmesi.oglumda daha bı fazlaydı.ama 4 5litre su iciyordum oğlumda.ondan oluyordu.suyu azalttığım zaman sismiyordu.
Kuzuum hormonlar + jilet etkisi bence. Kızımda ağdaya gidiyodum kararma olmadı ama şimdi jilet yapıyorum kararma var hafifte olsa. Çünkü jilet deri üstünü sıyırıyo kök kalıyo deri altında ve oda koyu görünmesine sebep oluyo ama ağda kökle aldığı için normal ten rengi görünüyoAyy kizlar bugün jilet yapıyordum kestirdim bı yeri kanadı baya.neresi kanadı die aynayla bakayım dedim.
Allah bı baktım bakmasam daha mı iyiydi bilemedimsen kimsin deyip koyverip kaçasim geldi.
Özel bolgem nasıl bı evrim gecirmis öyle.afedersiniz kocaman olmuş ve nedendir bilmiyorum kararmış.hormonlardan mi acaba moralim bozuldu.Oğlumda da boylemiydi bilmiyorum çünkü onda hiç bakmamıştım aynayla fln onda jilet kullanmiyordum.tüy çok fazla yoktu lazere gittigim için.eldiven takip cikanlari aliyordum.kizimda baya baya çıktı jilet kullanmak zorunda kaldim.jilet kullanınca da arttı iice.
Bndee ne tarafa dönsem o taraftan iteliyor bebemBen bugün de uyuyamadım, eşimin nefes alması bile batıyor şuan bana
Ben de uyuyamadım, midem rahatsız ediyor, yemek yemek istiyorum.Ben bugün de uyuyamadım, eşimin nefes alması bile batıyor şuan bana
çok şükür canımMaşallah canım büyüyor bebişlerMedarda mı gittin kontrole
Aynen yatınca kudurma vakti diyip başlıyorBndee ne tarafa dönsem o taraftan iteliyor bebemgece olunca bi enerji geliyor
Ben de son yediklerimden pişmanımBen de uyuyamadım, midem rahatsız ediyor, yemek yemek istiyorum.
Mide rahatsızlığından bıktım desem yeridir, çok fena yanıyor şuanda meselaBen de uyuyamadım, midem rahatsız ediyor, yemek yemek istiyorum.
Ben her akşam kesin içiyorum ama dediğiniz gibi anlık işe yarıyor. Midem durulmadan da yavrum uyumuyorMide rahatsızlığından bıktım desem yeridir, çok fena yanıyor şuanda mesela
Ben maden suyu falan içiyorum ama anlık geçiriyor