Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bence jilet değil hamilelik. Jilet olsa jilet kullananlarda çoktan olmustu. Hamilelikle kesin ilgisi var.
Olabilir de çünkü hamilelikle birlikte jilet kullanmaya başldım ama oğlumda hatırlamıyorum karardığını dikkat mi etmedim bilmiyorım ama.

Olabilir de çünkü hamilelikle birlikte jilet kullanmaya başldım ama oğlumda hatırlamıyorum karardığını dikkat mi etmedim bilmiyorım ama.
Şimdi birazcık baktım da hamilelikte normalmiş daha sonra geçiyormuş. Hatta hamilelik sonrası kese de geçiriyor zamanla yazan olmuş.

Saol canım bakma bakma moralin bozulmasin.rahim büyüyor ya ondan kocaman oldu sanırım. Dokundugumda bile çok sert bı şişkinlik.
Ben o kısma pek bakmak istemiyorum ne ile karşılaşırım bilmiyorum
Ama benim de koltuk altlarımda acayip kararma oldu . Doğumdan sonra geçmezse yandım

Ben o kısma pek bakmak istemiyorum ne ile karşılaşırım bilmiyorum
Ama benim de koltuk altlarımda acayip kararma oldu . Doğumdan sonra geçmezse yandım
Benim göbek çevremde biraz oldu. Genital bölgede de biraz var ama öyle çok da değil. O kararmalar geçer bence.

Ben çatlaklarıma bile geçecek diye bakıyorum gerçi bu konuda bir şekilde kendimi kandırıyor olabilirim

Ozaman erkek bebekte daha çok oluyo diyebilir miyiz kızımda şişmemişti çünkü böyle

Kuzuum hormonlar + jilet etkisi bence. Kızımda ağdaya gidiyodum kararma olmadı ama şimdi jilet yapıyorum kararma var hafifte olsa. Çünkü jilet deri üstünü sıyırıyo kök kalıyo deri altında ve oda koyu görünmesine sebep oluyo ama ağda kökle aldığı için normal ten rengi görünüyo

Bende uyuyamadım migdem aşırı yanıyor boğazıma kadar acı biber yemişim gibi şurubu kafama siktim şimdi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…