Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    145
Aslında burada cumartesi günleri açık eczaneler neredeyse hepsine sordu ama bulamazsınız dediler .
Benim 12. Haftadan beri böyle . Enfeksiyon da var ondan olabilir mi acaba ?
Senin akıntıların ne zaman başlamıştı canım miktarı nasıldı hemen gitmiş miydin doktora ?
 
benimde hapşururken kaç defa idrar kaçırdım yani geçen hafta ondan önceki haftalarda yine. Kontrollerde de bir sıkıntı yoktu hiç. Ben idrar kaçırdığımı düşündüm hep.
Evet evet ben de aynı şekilde düşündüm . Doktora bir hafta arayla gidiyorum her seferinde söylüyorum bebeğin suyuna bakıyor gayet iyi o akıntı normal diyor . Ama arkadaşa da aynısını demişler testle anlamışlar tedirgin oldum .
Doktorum bana su sızsa hemen biter zaten seninki su değil demişti . Ama iğne deliği kadar olsa da uzun süre sızan oluyor diyorlar
 
Canım benim öksürürken değil de ani hapşırdıgımda oluyor ama ben onu idrar diye düşünüyordum . Şimdi dediğini denedim peçetede küçük iki damla vardı sadece.
Yani yine emin olamadım .
Kuzum 3 4 gündür aynı sorun var. Yani grip olduğumdan beri hapşırıyordum ama bi kaç gündür çok aşırı fazla hapşırmaya başladım ve her hapşırmamda bir iki damla geliyor bende idrar kaçırdığımı düşünüyorum çünkü gebelik öncesinde de arada oluyordu kızımı normal doğum yaptım ozamandan kaldı azaldı ama geçmedi. Hepimiz zeynep arkadaşımızın yaşadığı olumsuz durumdan etkilendik ve normalden daha fazla sorgular olduk. Bu kadar kafaya takıp kötüyü çağırmayalım iyi düşünelim iyi olsun. Eğerki bebeğin suyu geliyor olsa sadece hapşırmayla değil normal zamanda da gelir o bence. Kızımda doğumum o şekilde başlamıştı oturduğım yerde çişimi yaptım sandım wc koştum iç çamaşırım ıslancak kadar vardı anneme seslendim bebeğin suyu olduğunu söyledi hastaneye gittik ve gidene kadar sürekli su gelmişti. Biraz rahatla kendini bu kadar kasma. Herşey çok güzel olacak zeynep arkadaşımız içinde dualarımız onunla
 
Öyle ama çiş olduğu kaçırdığım belliydi ya çünkü kaç hafta öncede kaçırdım böyle şimdiye kadar suyu kalmazdı bebeğin allah korusun da
 
Kesinlike,bilmiyorum tabi az az su gelme olayı olur mu ama benimde doğum yaptığım zaman şarıl şarıl geliyordu ve durdurulabilen bişe değil yani.
 
Kesinlike,bilmiyorum tabi az az su gelme olayı olur mu ama benimde doğum yaptığım zaman şarıl şarıl geliyordu ve durdurulabilen bişe değil yani.
Aynen durduramıyorsun onu. Yani zeynep arkadaşımızda nasıl oldu bilmiyorum ama onunda sadece hapşırmayla değil normal zamanda da çamaşırında fazla ıslaklık vardır ondan şüphelenip gitmiştir zaten.
 
Allah Allah çok ilginç. İnternetten iste gelsin o zaman. Enfeksiyon membran rüptürünün hem sebebi hem sonucu olabiliyor.
Benim akıntım bir haftadır var sanırım. İlk başlarda bir liralık bir yer ıslak oluyordu. Sonra avuç içi kadar ıslaklık görmeye basladim. En son dün 3 kez hapşırmamla beraber 5 dk sonra bir ıslaklık hissettim. Baktım rengi ya da kokusu yok. O zaman anladım. Acile gittim. Eşim giderken beni suçladı. Her şeyi okuyorsun paranoyak oldun yok bir şey dedi. Hatta acildekilerin tavri da en başta öyleydi. Yani şimdiye kadar en fazla iki üç yemek kaşığı kadar su gelmiştir.
 
Haklısın canım ya eşim de böyle diyor . 12. Haftadan beri hep böyle ve ben bunu sorguluyorum doktora da soruyorum bebeğin sıvısı iyi diyor sadece .
İyice paranoyak oldum . Ama ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca her şeyden korkuyorum.
Eğer bebeğin sıvısı olsa 12. Haftadan 19. Haftaya kadar bir sıkıntı olurdu değil mi diye kendimi teselli ediyorum. Doktora da çok sık gittiğim için şimdi gitmek istemedim .

İnşallah güzel şeyler olur hepimiz için . Zeynep arkadaşımızdan da güzel haberler alırız
 
İnternetten Tornusol kağıdı aldım bakalım ne zaman gelecek .
İnşallah her şey yolundadır
Sen de bizi habersiz bırakma arkadaşım güzel haberler ver inşallah
 
Yokyok 12. Haftadan bu yana şuan anca bir su bardağı kadar olan sıvı çoktan biterdi önlem alınmadan sızsaydı hiç sıkma canını inşallah canım
 
Kızlar n11 de comotomo biberon 600e düşmüş kuponla 580e geliyor alsam mı siz bakındınız mı biberonlara
Ya ben comotomo aldım hepsiburadadan sonra bir kaç ebenin önermediğini okudum , video izledim. Dr. Browns almaya karar verdim geri. Aldığımı da teslim almadım geri gönderdim. Ama n11 indirimi güzelmiş alaşım geldi tekrardan
 
Kızlar görümcem bebek arabası almıştı e bebekten 400 tl çek vermişler uygulamada kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor nasıl kullanılıyor bilen var mı ?
Canım bizde daha önce yaptığımız bi alışverişden hediye çeki kazanmıştık telefona Sms ile bi kod gelmişti o kodu sepete ürün ekledikten sonra indirim kodum var yazan kısma tıklayıp girdikten sonra çok uygulanmış oldu.
biraz erken oldu arkadaşlarım yurtdısından geliyodu öyle denk getirdik bide son aylar ağırlaşılıyo diye çokte geç yapmak istemedim max 30 a kadar yapardım yine
İyi yapmışsın canım , süsleme falan yapacakmısınız eğer yapacaksanız grubumuzun ilk baby shower ından resim bekleriz
Kizlar bu sıvı azalması yada bitmesi baya tedirgin etti beni.bugun kalktım temizlik yapmaya .supurdum sildim halılari katladim fln.bi ıslaklık oldu ama terdir demi ya.cok hareket edince de bsy olur mu acaba .off
Canım terdir o endişelenme ama sen gene de kendini bu kadar yıpratma halı falan katlayıp kaldırma
Doktoruma sorup bende deneyeyim bunu canım çok sağol bıktırdı idrar yolu enf artık kurtulması ne zor bir şeymiş
Evet bence de sor bi dene. Arkadaşların dediği turna yemişi yani cranberry de var bunun içinde zaten. Bir de nioli yağını deneyebilirsin ben onu da kullanıyorum.
Kızlar sizce bunlar kullanışlı oluyor mu ? Artıları ve eksileriyle değerlendirmek gerekirse önerir misiniz ? Kullanan varsa eğer daha önce ya da kullananlardan fikir sahibi olanlar ?
Kulum ben çok heves ediyorum 4moms almaya ama bir kaç arkadaşım doğumdan önce aldı bebekleri sevmedi durmadılar içinde. O yüzden benek doğduktan sonra almayı ve ya kiralamayı düşünüyorum
Akulu araba neden cocuklarin gelisimine zararliymis? Hic duymamistim da ogrenmek isterim
Bnm oğlumda kullanıyor bende öğrenmek isterim açıkçası.
Uzmanların söylediği , ki bence haklılar ; Çocuk hareket etmiyor. Akülü araba bisiklet değil, bacakları çalıştırmıyor. Çocuk parkta koşup oynamıyor, zıplamıyor, kumdan kale yapmıyor. Tıpkı evdeki gibi ya da babasının arabasında arka koltukta oturduğu gibi hareketsiz. Direksiyonu sağa sola çevirmek haricinde bedenini kullanmıyor. Enerjisi boşalmıyor, bedensel koordinasyon gelişmiyor.
Kızlar bununla ilgili okuduğum 1-2 yazının linkini paylaşıyorum , daha net bi anlatım olur

Çocuğunuza Akülü Araba Almadan Önce Lütfen Dikkat

Akülü araba ve çocuk sağlığı ilişkisi!

Sıkışmazlar merak etme annesi senin ikizler tek yumurta mı çift yumurta mı ?
 
Kızlar 18 haftalık olduk ve dün gece sol göğüs ucuma doğru olan kısımda elime ufak bir sertlik geldi. Yuvarlak değil düz gibi fındık boyutunda bir şey. Çok panikledim hiç uyuyamadım sizce kötü bir şey midir?
 
Tabi atarım mutlaka fotooo
 
Canım panik olma hemen , bende yok ama süt bezesi olabilir mi acaba ? Bazı kadınların daha erken oluşuyor galiba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…