Anladım canım sağol.et tarihine göre baz alacaksın canım bu haftalarda hep önden gidiyorlar benimki de 11 gün önden gidiyor ama ileriki haftalarda bu fark azalıyor
Sağol kuzumSata göre soylicen canım.erkek çocukları genelde hep haftasından önde gider.sonra sonra dengeler haftayı.suan sata göre 17haftalik desek 3hafta sonraya gün al bence.sata göre 20haftalik ultrasona göre 21haftalik olursun.bi sorun olmaz .zaten 18 22 arası diyorlar.yine de sen bilirsin tabi.
Aboww uykusuzluk bnm adım gibi bsy oldu.bide bu aralar bulantılarım pik yaptı.cikarmazsam dolanıp duruom.burnum tıkanıyor nefesim daralıyor yine dolanıp duruom.
Bi araştırayım ozaman canım sağol.Bende senin gibi düşünüyorum. Burada çok kez yazdım kendimi markanın tanıtım elemanı gibi hissediyorum ama bence bu enfeksiyon durumu için NBL Gynobiotics i bi araştırın , deneyin. Bana çok iyi geliyor. NBL zaten probiyotik konusunda çok bilimdir bir firma
Eurofinste iyi bence , burada bir çok arkadaş oraya yaptırdı nipt testini
Ay kafam çok karışıkValla benim doktorum ayrıntılı ultrason randevusunu ultrasonda çıkan haftaya göre verdi. Ama bir çok arkadaşım son adet tarihine göre aldı randevuyu. Bu konuda doktorun ne derse onu yap bence çok düşünme
Beni tarif ettinvücut kendini bebeğin gece ağlamalarına hazırlıyor herhalde
Valla ne sen sor ne ben söyleyeyimiyice tosuncuk oldum ben , 7 kilo aldım
Tamam canım çok sağolDetaylı usg de son adet tarihin baz alınır, şu an öndesin ama bu değişebilir haftasını yakayabilir önemli olan son adet tarihidir
Çok geçmiş olsun, bir şey olmamasına çok sevindim. Benim yakın çevremde çok fazla doktor var, çalışma şartları gerçekten çok zor. Bu bir bahane değil elbette size davranışı çok çirkin olmuş fakat akıntı vs gibi durumlarda bebeğe bir şey olma olasılığı çok çok düşük kanama ağrı vs olmadıkça. Maalesef burnu akan ücret ödememek için devletin acil servislerine başvuruyor, günde 100 hastaya bakıyorlar ve inanın %80’i fuzuli. Hatta bir reklam vardı hatırlar mısınız bilmiyorum ambulans aramalarının neredeyse tamamı gereksiz aramalar. İnsanlar da çok bilinçsiz ve bencil, acısını sizden çıkarmış. Ben MR’a girecektim diyerek acil servise giden insan sayısı o kadar fazla ki. Onlar da bizim bu evhamlarımızı gereksiz buluyorlar haliyle. Bu tarz durumlarda doktorunuza danışabiliyor musunuz? Öncesinde danışıp cevap alırsanız siz de bu kadar zorlanmazsınız belki.Ya şifdete karşıyımda bu doktora birgün biri pis dalar ona eminim. Kaıdn doğum bir de hassas bir bölüm. Hormonları zıplak kadınlar geliyor. Bu kadar katı olmaya gerek yok. Hele o ekranı çevirdi bebeğini görmeyecek o diye çok zor tuttum kendimi ağla ağla içim çıktı
Devlet hastanesine gidiyorum malesef ulaşabileceğim bir doktor yok. Devlet hastanesinde de 15 gğn dolmadan poliklinik randevusu alınamıyor tekrardan. Şu an ben ilithap akıtıyorum hala da çok endişeliyim çünkü bir tedavi uygulanmadı beni ağlata ağlata bebeğin kalp atışına baktılar. Hala çok üzgünüm. Stresten karnım gerildi ağrıyorÇok geçmiş olsun, bir şey olmamasına çok sevindim. Benim yakın çevremde çok fazla doktor var, çalışma şartları gerçekten çok zor. Bu bir bahane değil elbette size davranışı çok çirkin olmuş fakat akıntı vs gibi durumlarda bebeğe bir şey olma olasılığı çok çok düşük kanama ağrı vs olmadıkça. Maalesef burnu akan ücret ödememek için devletin acil servislerine başvuruyor, günde 100 hastaya bakıyorlar ve inanın %80’i fuzuli. Hatta bir reklam vardı hatırlar mısınız bilmiyorum ambulans aramalarının neredeyse tamamı gereksiz aramalar. İnsanlar da çok bilinçsiz ve bencil, acısını sizden çıkarmış. Ben MR’a girecektim diyerek acil servise giden insan sayısı o kadar fazla ki. Onlar da bizim bu evhamlarımızı gereksiz buluyorlar haliyle. Bu tarz durumlarda doktorunuza danışabiliyor musunuz? Öncesinde danışıp cevap alırsanız siz de bu kadar zorlanmazsınız belki.
Korkmanız çok normal ama hemen kötü düşünmeyin, bebek çok korunaklı bir yerde. Kontrol muayenesi vs alamaz mısınız? Veya başka bir devlet hastanesine başvuramıyor musunuz?Devlet hastanesine gidiyorum malesef ulaşabileceğim bir doktor yok. Devlet hastanesinde de 15 gğn dolmadan poliklinik randevusu alınamıyor tekrardan. Şu an ben ilithap akıtıyorum hala da çok endişeliyim çünkü bir tedavi uygulanmadı beni ağlata ağlata bebeğin kalp atışına baktılar. Hala çok üzgünüm. Stresten karnım gerildi ağrıyor
64.5 la hamile kaldım 67 yim kuzum. Prilam kullandıkça yiyebiliyorum. İştahım yerinde ama çok almadım son aylar belli olcak ak karaKızlar kilo alımlarınız ne durumda ? Ben 56ile başladım bugün tam 4 aylık oldu, 5 kilo almışımhızlı gidiyorum gibi geldi
Malesef başka hastaneden de alınamıyor. Saçma bir sistem ama aynı bölümden randevuyu muayeneden en az 15 gün sonra tekrar alabiliyorsunuz. Sistem randevu almaya izin vermiyorKorkmanız çok normal ama hemen kötü düşünmeyin, bebek çok korunaklı bir yerde. Kontrol muayenesi vs alamaz mısınız? Veya başka bir devlet hastanesine başvuramıyor musunuz?
Canım dediğim gibi cerrahpaşadan direk randevu alabilirsin hiç 15 gün beklemene gerek yok konumuna göre uzak ama en azından muayene olursun adam gibiMalesef başka hastaneden de alınamıyor. Saçma bir sistem ama aynı bölümden randevuyu muayeneden en az 15 gün sonra tekrar alabiliyorsunuz. Sistem randevu almaya izin vermiyor
Orası devlet mi? Sistemi farklı hastane üzerinden alınıyor anladığım kadarıyla çok bilmiyorum o yüzden soruyorumCanım dediğim gibi cerrahpaşadan direk randevu alabilirsin hiç 15 gün beklemene gerek yok konumuna göre uzak ama en azından muayene olursun adam gibi
Evet canım üniversite hastanesi devletin. Öğretim üyesinden randevu alma sadece. Onlar ücretli. Hergün için randevu var. Sadece randevu alırken gebe polikliniği yazmasına dikkat et.Orası devlet mi? Sistemi farklı hastane üzerinden alınıyor anladığım kadarıyla çok bilmiyorum o yüzden soruyorum
Bende buna bakayım bi canım teşekkürlerOcean’ın kapsülleri var. Kız kardeşim bir dönem kullanmıştı. Rahatlatıyor bence de ve koruyucu etkisi var
Aa çok iyi o zaman ben oraya bir gideyim şu an ağrım da var stresten olduğunu düşünüyorum. Ama gideyim de bir adam akıllı bakılsın. Çok teşekkür ederim desteğin içinEvet canım üniversite hastanesi devletin. Öğretim üyesinden randevu alma sadece. Onlar ücretli. Hergün için randevu var. Sadece randevu alırken gebe polikliniği yazmasına dikkat et.
Araştır yinede için rahat etsin hani, günlük ceviz fındık yerken 15-20 adette turna yemişi yedim benim aldığım kuru olandı çok şükür geçti bi zararıda olmadı.Nasıl tükettin canım turna yemişini ve ne miktarda zararı yoksa bende deneyeyim
Ne demek kuzum biz bunun için bir aradayızAa çok iyi o zaman ben oraya bir gideyim şu an ağrım da var stresten olduğunu düşünüyorum. Ama gideyim de bir adam akıllı bakılsın. Çok teşekkür ederim desteğin için
Bana teşhis koyarken benzeri bir şey yaptılar da o yüzden dedim. Öksürttüler sıvının gelip gelmediğine baktılar. Çünkü amniyon kaçağı varsa öksürük ve hapşırık esnasında akarmış en çok.Bir deniyim canım sağ olsen nasılsın ne durumdasın bir gelişme var mı bize güzel haberler ver inşallah
Canım benim öksürürken değil de ani hapşırdıgımda oluyor ama ben onu idrar diye düşünüyordum . Şimdi dediğini denedim peçetede küçük iki damla vardı sadece.Bana teşhis koyarken benzeri bir şey yaptılar da o yüzden dedim. Öksürttüler sıvının gelip gelmediğine baktılar. Çünkü amniyon kaçağı varsa öksürük ve hapşırık esnasında akarmış en çok.
Ben şu an iyiyim. Akıntı azalıyor gibi. Bilmiyorum doktorlar tersini söylese de umudum var. Kese kendini onarabilir
Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum Allah’ın izniyleBana teşhis koyarken benzeri bir şey yaptılar da o yüzden dedim. Öksürttüler sıvının gelip gelmediğine baktılar. Çünkü amniyon kaçağı varsa öksürük ve hapşırık esnasında akarmış en çok.
Ben şu an iyiyim. Akıntı azalıyor gibi. Bilmiyorum doktorlar tersini söylese de umudum var. Kese kendini onarabilir
Ya sızıntı varsa bu kadar uzun süre bir yan etki göstermeden devam etmen biraz zor. O yüzden ben inşaallah yoktur diyorum. Ama bence tedbiri elden birakmamakta fayda var. Haftasonu eczaneler kapalı diye bulamamışsınız o testi. Normalde eczanelerde bulunur. Pazartesi günü eczaneleri dolaşın. Amnisure, amnioquick fark etmez membran yırtığı testi isteyin. Sonra da acile ya da polikliniğe gidin. Endişenizi anlatın. Onlar testi uygular. Gelen bebeğin suyuysa zaten kesin çıkıyor. Testin yanılma payı çok çok düşük. Temiz çıkar inşaallah, kafan rahat eder.Canım benim öksürürken değil de ani hapşırdıgımda oluyor ama ben onu idrar diye düşünüyordum . Şimdi dediğini denedim peçetede küçük iki damla vardı sadece.
Yani yine emin olamadım .
Ayy çok şükür, aynı durumu yaşıyorum. İnşaallah sonucu da aynı olurCanım inşallah güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum Allah’ın izniylebak biraz yorum okudum burada olumlu sonuçlar da var
benimde hapşururken kaç defa idrar kaçırdım yani geçen hafta ondan önceki haftalarda yine. Kontrollerde de bir sıkıntı yoktu hiç. Ben idrar kaçırdığımı düşündüm hep.Canım benim öksürürken değil de ani hapşırdıgımda oluyor ama ben onu idrar diye düşünüyordum . Şimdi dediğini denedim peçetede küçük iki damla vardı sadece.
Yani yine emin olamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?